ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.062
- Πόντοι
- 6.756
Φασόλια (ξανά).
Φέτα Τρίπολης και παξιμάδια λαδιού.
Τώρα εσπρεσακι για τη χώνεψη.
Καθόλου νερό σήμερα, εεε φυσαρμόνικα! σύνδεσε το λάστιχο να πιω λιγο!

Φασόλια (ξανά).
Φασόλια (ξανά).
Αμάν ρε συ, αμάν......Δεν χρειάζεται ψωμί για να φάτε φάβα.
Επιπλέον χάνετε θερμίδες αν την ετοιμάσετε χωρίς μίξερ η μπλέντερ ,πιέζοντας την με την ξύλινη κουτάλα και ανακατεύοντας την συνεχώς .
Σούπερ διαιτητικό φαγι!
Χαλάει την γεύση της...τόλμησε το...θα με θυμηθείς.Αμάν ρε συ, αμάν......
Μα φάβα χωρίς ψωμί?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Αυτό νομίζω είναι κάτι καθημερινό...ο δρόμος για Πειραιά πόση άνεση στην κίνηση να έχει;Φραπέ σκέτο....
Και μία τσαπου απίστευτη στο δρόμο προς Πειραιά λόγο κίνησης!!!!!
και ειχε μεινει και μια νταλικα στην ΓΡ.Λαμπρακη!!!!!!!!!!Αυτό νομίζω είναι κάτι καθημερινό...ο δρόμος για Πειραιά πόση άνεση στην κίνηση να έχει;
Τύπε κάτι λεχρίτες που γράφουν και εδώ σε κουτσομπολευαν σε άλλο νήμα ότι το φουντουκοβουτηρο το απλώνεις στη ρυζογκοφρετα , εγώ είχα υποχρέωση να στο πω.καπουτσίνο τετραπλό
σοκολάτα ζεστή με αλατισμένη καραμέλα
μπέγκελ
σαλάτα σίζαρς
νερό
Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη σου μπροΤύπε κάτι λεχρίτες που γράφουν και εδώ σε κουτσομπολευαν σε άλλο νήμα ότι το φουντουκοβουτηρο το απλώνεις στη ρυζογκοφρετα , εγώ είχα υποχρέωση να στο πω.
Μηχανή και στα @@ η κίνησηΦραπέ σκέτο....
Και μία τσαπου απίστευτη στο δρόμο προς Πειραιά λόγο κίνησης!!!!!
Αναφορά για το μακαρονι χωρίς τρύπα, αναφορά για την ταχινόσουπα, την άλλη φορά έλα με κάτι πιο εκλεκτό, εδώ δεν κάνουμε γεύματα αγάπης , το νήμα είναι γκουρμέ!Ταχινόσουπα με λαζανάκι (είναι μακρύ πλατύ, μακαρόνι, χωρίς τρύπα) ολικής και ταχίνι ολικής... Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και λεμόνι...
Από εκλεκτό σε εκλεκτό το πάω ο π@@στ@ς...Αναφορά για το μακαρονι χωρίς τρύπα, αναφορά για την ταχινόσουπα, την άλλη φορά έλα με κάτι πιο εκλεκτό, εδώ δεν κάνουμε γεύματα αγάπης , το νήμα είναι γκουρμέ!