celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.864
- Πόντοι
- 6.256
Περαστικα ρε συ,δεν το ξερα και σε πειραζα τοσο καιρο ο μαλακαςειμαι μουλτιτασκινγκ

Περαστικα ρε συ,δεν το ξερα και σε πειραζα τοσο καιρο ο μαλακαςειμαι μουλτιτασκινγκ

Περαστικα ρε συ,δεν το ξερα και σε πειραζα τοσο καιρο ο μαλακας![]()

διακρίνω ένα αντιπανουλικό ρεύμα τώρα τελευταία. Εγώ θα έλεγα να αφήσουμε τον άνθρωπο ήσυχο. Θα πίνει το ακριβό ποτό του τώρα κάπου.
το Φύλλο Μηδέν, ξαναπήρε μπροστά;
Και εγώ έτσι κάνω με τις ΙΟΝ Αμυγδαλου (Όχι
Όχι
Όχι
Μόνο πατουσάκια![]()
Τσίμπα εσύ δύο πίτσες και πάμε παρακάτω...Τσίμπα μια ,
Πόσες κρέπες μαν ?Κρέπες σπιτικές με μέλι θυμάρι από χρησταρα Κοζάνη.
4 μαν ωραίες ζεστες μόλις βγήκανΠόσες κρέπες μαν ?
Πω ρε πούστη4 μαν ωραίες ζεστες μόλις βγήκαν
) τώρα καφέΠω ρε πουστη θα σε πάειΠω ρε πούστη
Εγώ γάλα , δύο τοστ διπλά , δύο αυγά , ένα κομμάτι πίτσα ( χθεσινό) τώρα καφέ

Όχι αδερφέ , τα αλέθω όλαΠω ρε πουστη θα σε πάει![]()

Μεσημέρι ρολό χοιρινό ( μεγάλο 2kg ) με πατατούλες φούρνοΤο μεσημέρι θα σενιαρω μακαρόνια κιμα και χοντρά παστητσιου για να γίνει μάχη,ναι σπαγγέτι 1.5 κιλο κιμα μισό κιλό τυρί τριμενο.

Μαν τα μακαρόνια παστητστου θα τα βάλω σε γαβάθα θα γινει πόλεμος.Μεσημέρι ρολό χοιρινό ( μεγάλο 2kg ) με πατατούλες φούρνο![]()
Στα @@ μου και για εδώ και για της αγγελικής.Τσίμπα εσύ δύο πίτσες και πάμε παρακάτω...
Δεν με ενόχλησε αυτό που έγραψες, αλλά το έχεις παρακάνει εκεί στης Αγγελικής το νήμα και κάπου δεν είναι καλό να πετάγεσαι. Δεν σε τιμάει κιόλας, εκτός κι αν παραμένεις κανένα ανώριμο παιδί....
Έχω μπλοκάρει αρκετούς από εκεί μέσα (και θα συνεχίζω) ώστε να μην διαβάζω το παραμικρό, ε φρόντισε να είσαι ο επόμενος...