Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.576
- Πόντοι
- 12.756
Δηλαδή σύντροφε τι θες να πεις ότι ο Πανουλης τη κουνάει την αχλαδιά?
Το ακυρωνει το εισιτήριο τυπε μου , και στο μπες και στο βγες
Δηλαδή σύντροφε τι θες να πεις ότι ο Πανουλης τη κουνάει την αχλαδιά?
Άρα θα φυσάει και τον κουραμπιέΤο ακυρωνει το εισιτήριο τυπε μου , και στο μπες και στο βγες![]()
Άρα θα φυσάει και τον κουραμπιέ
Όχι είπαμεΈτσι ελεγε και ο Χυσε μεσα στην αρχη οταν μπηκε και τελικα κατεληξαν μαζι με τον Ντιμι να κανεις ο ενας στον αλλον τον ντιτζει στην κωλοτρυπα τους
Εγω πανουλη ξερω οτι τριγυρνας στα νηματα των κοριτσιων και τις αρχιζεις στα "θα σε πεθανω στο πηδημα,θα σου κανω θα σου δειξω" και απο τηγανιτα τιποτα.....Α..ωραια..
Ξεκινήστε...
ΌχιΕγω πανουλη ξερω οτι τριγυρνας στα νηματα των κοριτσιων και τις αρχιζεις στα "θα σε πεθανω στο πηδημα,θα σου κανω θα σου δειξω" και απο τηγανιτα τιποτα.....
Χωρίς γλουτένη???Μπορεί να γίνεται χαλβαδόγερος σαν εμένα. Τώρα το πιστεύεις/ετε ή όχι όντως αγόρασα ~ 2 Μεταξουργεία ~3.5 κιλά χαλβά. Μπορεί να έρθει και κανείς μεθαύριο, αλλά και πάλι τον κόβω σε κομμάτια να διατηρηθεί στο ψυγείο για τα βραδυνά τσαγοχαμόμιλα για εβδομάδες.
Στο αλλο δεν εδινες συνταγες για τηγανητες πατατες?Εγω πανουλη ξερω οτι τριγυρνας στα νηματα των κοριτσιων και τις αρχιζεις στα "θα σε πεθανω στο πηδημα,θα σου κανω θα σου δειξω" και απο τηγανιτα τιποτα.....
μαγδαληνές όλες?Όχι
Όχι
Όχι
Μόνο πατουσάκια![]()
ειμαι μουλτιτασκινγκΣτο αλλο δεν εδινες συνταγες για τηγανητες πατατες?![]()
ΝΑΙμαγδαληνές όλες?
Στο Δαφνί μαν?διακρίνω ένα αντιπανουλικό ρεύμα τώρα τελευταία. Εγώ θα έλεγα να αφήσουμε τον άνθρωπο ήσυχο. Θα πίνει το ακριβό ποτό του τώρα κάπου.
Περαστικα ρε συ,δεν το ξερα και σε πειραζα τοσο καιρο ο μαλακαςειμαι μουλτιτασκινγκ
Περαστικα ρε συ,δεν το ξερα και σε πειραζα τοσο καιρο ο μαλακας![]()
διακρίνω ένα αντιπανουλικό ρεύμα τώρα τελευταία. Εγώ θα έλεγα να αφήσουμε τον άνθρωπο ήσυχο. Θα πίνει το ακριβό ποτό του τώρα κάπου.
το Φύλλο Μηδέν, ξαναπήρε μπροστά;
Και εγώ έτσι κάνω με τις ΙΟΝ Αμυγδαλου (Όχι
Όχι
Όχι
Μόνο πατουσάκια![]()
Τσίμπα εσύ δύο πίτσες και πάμε παρακάτω...Τσίμπα μια ,