cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 20.051
- Πόντοι
- 3.556
Δηλαδή τύπε την αλείφεις τη σοκολάτα!κοτοσσουπα και 5-6 λουκουμαδες,οι μισοι με μελι οι αλλοι μισοι με σοκολατα γαλακτος
Δηλαδή τύπε την αλείφεις τη σοκολάτα!κοτοσσουπα και 5-6 λουκουμαδες,οι μισοι με μελι οι αλλοι μισοι με σοκολατα γαλακτος
παρε μια αναφορα γιατι ειρωνευεσαι και αλλη μια γιατι σε κοβω για ομοφοβικο!Αγοραστοι λουκουμαδες ρε,εγω θα του φτιαξω;Ο λουκουματζης τους αλειψεΔηλαδή τύπε την αλείφεις τη σοκολάτα!

ΝΑΙ7 Μπισκότα : Τα μισά βουτηγμένα σε Λευκή Σοκολάτα και τα υπόλοιπα βουτηγμένα σε Λιωμένη Καραμέλα.
Φρέντο Καπουτσίνο - Γλυκό - Αυθεντικό - Ακριβό.
![]()
€3.20?7 Μπισκότα : Τα μισά βουτηγμένα σε Λευκή Σοκολάτα και τα υπόλοιπα βουτηγμένα σε Λιωμένη Καραμέλα.
![]()
Σου έκανα αναφορά για το συνδυασμό μαγιονέζας με χυμό.Μπαγκέτα γιγας ντομάτα τυρι γαλοπούλα αυγό μαγιονέζα χυμο τώρα καφε

Τυρί ? Φέτα ?Μπαγκέτα γιγας ντομάτα τυρι γαλοπούλα αυγό μαγιονέζα χυμο τώρα καφε
Τυρί ? Φέτα ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
1 τοστ ψωμί Ζέας Μιλνερ γαλοπούλα βραστή.
Αυγό βραστό
Χυμό πορτοκάλι

Μίλνερ μανΤυρί ? Φέτα ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
1 τοστ ψωμί Ζέας Μιλνερ γαλοπούλα βραστή.
Αυγό βραστό
Χυμό πορτοκάλι
Να τα πεις στη γαλοπούλα εγώ τι φταίω ?αναφορά για την γαλοπουλα![]()
Να τα πεις στη γαλοπούλα εγώ τι φταίω ?

OXΙ dimigoallΣου έκανα αναφορά για το συνδυασμό μαγιονέζας με χυμό.
![]()

Αναφορά για το Γκρούεζα, μας το παίζεις και εστέτ πανάθεμά σε.

Εντάξει μαν θα έρθουν Α πράγματα θα μυρίζουν θαλλασα,όχι κωλομπαριστικαΣτο τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας ,σας θέλω στο ύψος των περιστάσεων. Το λέω από τώρα που είναι νωρίς.
Καλαμάρια και γαρίδες είναι για τους μερακλήδες μανΣτο τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας ,σας θέλω στο ύψος των περιστάσεων. Το λέω από τώρα που είναι νωρίς.

Πανούλη έχω βρει κάτι μπισκότα ΑΚΡΙΒΑ από τα Lidl7 Μπισκότα : Τα μισά βουτηγμένα σε Λευκή Σοκολάτα και τα υπόλοιπα βουτηγμένα σε Λιωμένη Καραμέλα.
![]()

Το προετοιμάζω από τώραΣτο τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας ,σας θέλω στο ύψος των περιστάσεων. Το λέω από τώρα που είναι νωρίς.