tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.146
- Πόντοι
- 1.406
Είχα δουλειές έξω. Πέρασες?Που ήσουν το Σάββατο μωρή σουρτούκω;
Είχα δουλειές έξω. Πέρασες?Που ήσουν το Σάββατο μωρή σουρτούκω;
Ναι. Ήταν μια κυρία ιδιαιτέρως καλοβαλμένη για την ηλικία της και ευγενέστατη.Είχα δουλειές έξω. Πέρασες?
Η μήτηρ μουΝαι. Ήταν μια κυρία ιδιαιτέρως καλοβαλμένη για την ηλικία της και ευγενέστατη.
1-2 φορές την εβδομάδα αλλά όχι κάθε βδομάδα όπως στον Στρατό ...ακόμα και καλοκαίρι.Όσπρια όχι τουλάχιστον 2 φορές τη βδομαδα
Αλλά ταραμοσαλάτα και τουρσιά μόνο Σαρακοστή
Αθηνεζοι ...προσβάλουν το φαγητό και περνιούνται για ανώτερου επιπέδου.....Πιτόγυρο με σουβλάκι?
![]()

Ταραμοσαλάτα και τουρσιά συνοδεύουν κάθε λαδερο και οσπριο στα Βόρεια ,στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.Όσπρια όχι τουλάχιστον 2 φορές τη βδομαδα
Αλλά ταραμοσαλάτα και τουρσιά μόνο Σαρακοστή
Σε όλη την Ελλάδα το πιτογυρο ειναι πιτα με γυρο.Μαθετε επιτέλους να μιλάτε εκεί πανω.Αθηνεζοι ...προσβάλουν το φαγητό και περνιούνται για ανώτερου επιπέδου.....![]()
Δεν με κατάλαβες...μίλησα για την έκφραση "πιτογυρο ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ"...κάτι που το θεωρούν σωστό οι κάτω.Σε όλη την Ελλάδα το πιτογυρο ειναι πιτα με γυρο.Μαθετε επιτέλους να μιλάτε εκεί πανω.
Τι κρασι ητανε;Μπριζολακια μαύρου χοίρου με πουρέ γλυκιας κολοκύθας και καραμελωμενα κρεμμύδια, πράσινη σαλάτα, ένα ποτήρι άσπρο κρασί, και για επιδόρπιο Πάβλοβα. Nouera Γλυφάδα
Μοσχοφίλερο ΜπουτάρηΤι κρασι ητανε;
ΠρεζοκρασοΜοσχοφίλερο Μπουτάρη
Το κόκκινο κρασί μου δημιουργεί υπόταση
Τυχερέ, τώρα με το "Σπίτι μου ΙΙ" θα πάρεις τις ρυζογκοφρετες με το κοντέινερ!! Και με επιδότηση!!πάτε και δίνετε λεφτά σε διαιτολόγους ενώ με τις ρυζογκοφρέτες κάνεις δίαιτα και δεν στερείσαι και τίποτα![]()
δεν καλύπτω τις προδιαγραφές για να τσιμπήσω το δανειάκιΤυχερέ, τώρα με το "Σπίτι μου ΙΙ" θα πάρεις τις ρυζογκοφρετες με το κοντέινερ!! Και με επιδότηση!!

το καραμελώνεις το κρεμμύδι;Μπριζολακια μαύρου χοίρου με πουρέ γλυκιας κολοκύθας και καραμελωμενα κρεμμύδια, πράσινη σαλάτα, ένα ποτήρι άσπρο κρασί, και για επιδόρπιο Πάβλοβα. Nouera Γλυφάδα
το καραμελώνεις το κρεμμύδι;
Κόκκινο κρέας με άσπρο κρασί;
Τσίμπα και μια αναφορά για τη χώνεψη
Έχει εξαφανιστεί ο Νίπλης και έχετε ξεφύγει εδώ μέσα.