Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γεμιστά με κιμά;
Θα συμφωνήσω αλλά αν τα βάλεις στο ταψί γεμιστά με ντοματοπιπεριές, μόνο με ρύζι.Σωστά
Αυτά δεν τρώγονται ορφανά
Κατσαρόλα με αυγολέμονο
ΣυμφωνωΘα συμφωνήσω αλλά αν τα βάλεις στο ταψί γεμιστά με ντοματοπιπεριές, μόνο με ρύζι.
Θέλει και ανιθο, πάει με το αυγολεμονο.Συμφωνω
Ωραίος μαν και υπομονηΕίχα οδοντίατρο το πρωί και δεν έκανε να φάω μέχρι τις 17:00…
Εγώ ξέρω πως κρατήθηκα!
•Σουτζουκάκια με ρύζι
•Αρνάκι λεμονάτο με πατάτες φούρνου
•Σαλάτα (τα πάντα όλα)
Ωχ, ο τρία εξ πήγε για ακόνισμα μασέλας, θα γονατισουν οι στανες και τα ράφια του Σκλαβενίτη....Είχα οδοντίατρο το πρωί και δεν έκανε να φάω μέχρι τις 17:00…
Εγώ ξέρω πως κρατήθηκα!
•Σουτζουκάκια με ρύζι
•Αρνάκι λεμονάτο με πατάτες φούρνου
•Σαλάτα (τα πάντα όλα)
θα σου λεμε εμεις το αποτελεσμα αδερφε....φαε ησυχαΩραίος μαν και υπομονη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το βράδυ έχει κόκκαλα κτλ μάνδρα τραπεζι κτλ λαιλαπα 10 άτομα.
Ευχαριστώ αδελφέ θα έχω σοβαρή απασχόληση όπως βλεπειςθα σου λεμε εμεις το αποτελεσμα αδερφε....φαε ησυχα
ναι αδερφε.....μην αφησεις τιποτα ορθιοΕυχαριστώ αδελφέ θα έχω σοβαρή απασχόληση όπως βλεπεις
Τυπε γιατι τοσο υγιεινα???Εισαι τιποτα αθλητης???Το βράδυ έχει home cinema.
Θα παίξει χαντμεϊντ pizza με ζυμάρι που ξεκουράζεται από χθες στο ψυγείο.
Πιθανόν να φτιάξω και κανένα ποπκόρν στην μηχανή (περιχυνω ρευστό Βιτάμ, ανθό αλατιού και σκόνη σκόρδο, γλύφεις και τα 'ρκιδια σου...)
Θα συνοδευτουν με δυο μπυρακια Peroni.
Για γλυκασια, κλείνω προς 2-3 σοκοφρετακια ΙΌΝ που αγόρασε η χρυσοχερα μου με τα χεράκια της....
Aδελφε θα έχουμε συναγωνισμο 4 πηρουνια λαιλαπα εκειναι αδερφε.....μην αφησεις τιποτα ορθιο
ωρε.....θα ανεβει η τιμη του κρεατος απο δευτερα....εισαι για τα αρνακια ενα πασχα μονος σου ρε αδερφεAδελφε θα έχουμε συναγωνισμο 4 πηρουνια λαιλαπα εκει
Προσέχω μαν, είμαι εγκρατής και λιτοδιαιτος ως άνθρωπος...Τυπε γιατι τοσο υγιεινα???Εισαι τιποτα αθλητης???
οταν μιλας στον αδερφο ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΝΑΚΙ ΤΥΠΕ!!!!!!!Ενα αρνακι τι ειναι?!
Πολυ???