ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.531
- Πόντοι
- 12.756
Ταμ τουμ είσαι?![]()
Και εγώ γιαουρτακι τρώω, αλλά μου έβαλαν και άλλα μέσα![]()
Ταμ τουμ είσαι?![]()
Oχι ρε. Καπου στα νοτια. Ταυλανδη σε 21.Τι είναι αυτό τρελογερε, γκνου?Ταϊλάνδη είσαι?![]()
Αλαντιν.Ταμ τουμ είσαι?
Oχι ρε. Καπου στα νοτια. Ταυλανδη σε 21.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλαντιν.

Σοβαρό φαγητό ο αλαντιν?πως το επαθες και πηγες καπου να φας σοβαρο φαγητο , με ολες τις μαλακιες που ετρωγες απο τους μπουφεδες![]()

Σαν την Αν.Γερμανια επί Χόνεκερ και Στάζι έγινε το νήμα ρε μαλακηδες με τόσες αναφορές...Σοβαρό φαγητό ο αλαντιν?
Τσακω μια αναφορά![]()
![]()
Σοβαρό φαγητό ο αλαντιν?
Τσακω μια αναφορά![]()

Κάτι θυμάμαι που έβαζε δεκαεφτά φαγητά σ ενα πιατοτυπε γι αυτον ο Αλαντιν ειναι σαν να πηγε σε μισελενατο , μιλαμε για τυπο που ετρωγε σε πιατακια του καφε κάτι φαγητα σαν και αυτα τα ψευτικα που βαζουν στο ικεα για διακοσμηση![]()

Κάτι θυμάμαι που έβαζε δεκαεφτά φαγητά σ ενα πιατο![]()

απο Mac addresses κινητων κτλ
Βαρυ ποινικό μητρώο ο μουρλογεροςκαι λίγα θυμασαι , ΚΑΙ ΛΙΓΑ
Ειχαμε αηδιάσει εδω οι γνώστες
Ειχε προταθει για μπανάρισμα απο IP και με VPN , επειδη παει εξωτερικό ο μουνης και το χρησιμοποιει ,
μιλάμε για παγκοσμιο μπανάρισμααπο Mac addresses κινητων κτλ
Ουτε οι στοιχηματικες εταιρίες δεν μπορουν να κανουν τετοιο μπανάρισμα
Ειχαμε αποκλεισει , ολη την Ταυλανδη , Κουβα , ολη την Ελλαδα, Κινα , Ιαπωνία κτλ
Αφου ηθελαν να λογκαρουν κατι συναγωνιστες απο Ασια και τρωγανε πορτα για τον πουστη αυτονα![]()

Βαρυ ποινικό μητρώο ο μουρλογερος![]()
Ε δε γυρίζουμε σαν και σένα όλο το βράδυ ρεΠρωί πρωί τρώτε ρε κοιμηθείτε λιγο

Οταν πεθάνει , που κοντευει η ωρα του, θα ταφεί σε χώρο που θαβουν τα χημικά αποβλητα , μιλάμε για τετοια μολυνση μπορει να κανει στο εδαφος ο τυπος ..
Καλά για καύση δεν το συζητανε καν , δεν υπαρχει παγκοσμια καποιος που να δεχεται να τον αναλάβει
Επειδή έχω χάσει επεισόδια, τι φάση με τις ρυζογκοφρέτες?
Ποιος τρώει αυτή την μαλακία?![]()

Είπα....έχω χάσει επεισόδια...ο Σαουλ ρε τυπε , δηλαδη δεν το πηρες χαμπαρι ;![]()