Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χαρούπια.Δεν το έγραψα σωστά.
Κακάο εννοώ.
Είναι μια ολόκληρη κατηγορία.
Το ρόφημα είναι το 1/100%....
Και όπως σε όλα τα πράγματα,η κυβέρνηση έχει θωρακίσει την χώρα για τις αναμενόμενες εξελίξεις.
![]()
Ο καφές του μέλλοντος είναι το τσάι...Χαρούπια.
Δυστυχώς.
Τη γαμήσαμε.

Τρελή κάβα, μαλλον έφυγες κουδούνι και δε γάμησες...Μαλακα δίλημμα που έβαλες....
Κάποτε είχε πάει σε μιάς το σπίτι,ήθελε να μου δείξει την κάβα της και να δοκιμάσουμε τα ποτά...
Κάτι σνάπς είχε,κάτι αμαρέτο,κάτι λιμοντσέλα,κάτι με αμύγδαλα....
![]()
Κατι γκόμενες και τα ανηλικαναι σωστα ... αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει ποιος πινει σοκολατα εξω
Αυτή έγινε κουδούνι,εγώ δεν κατάλαβα τίποτα....Τρελή κάβα, μαλλον έφυγες κουδούνι και δε γάμησες...

Κοίτα, αν μιλάμε για μηχανές που παίρνουν εκείνα τα δισκάκια να τις βάλετε.Ο καφές του μέλλοντος είναι το τσάι...
Δυστυχώς....
Όσοι έχουμε αγοράσει καλές μηχανές καφέ θα τις βάλουμε στον πάτο μας....
![]()
Εγώ τύπε τον καφέ μου τον πίνω στο Athenee διπλό καπουτσίνο ντεκα 9.50 ευρώ και δεκαπέντε να τον πάνε ακόμα καλύτερα θα ήμαστε λίγοι και καλοίΟ καφές του μέλλοντος είναι το τσάι...
Δυστυχώς....
Όσοι έχουμε αγοράσει καλές μηχανές καφέ θα τις βάλουμε στον πάτο μας....
![]()
Μιλάμε για κανονικές μηχανές,όχι νεσπρεσομαλακίες.Κοίτα, αν μιλάμε για μηχανές που παίρνουν εκείνα τα δισκάκια να τις βάλετε.
Και να αξιωθείτε να φτιάχνετε καφέ της προκοπής.
Το τσαγάκι δεν είναι άσχημο για αντικατάσταση του καφε, η "σοκολάτα" από χαρούπι.........
μονο ενας μπορει να σου δωσει την αληθινη απαντησηΞέρει κανείς τι έχει απογινει ο χύσε μέσα? Φοβάμαι μήπως τον έχουν θάψει στη τρύπα του μετρό στα Εξάρχεια![]()
Μιλάμε για κανονικές μηχανές,όχι νεσπρεσομαλακίες.
Το τσάι μια χαρά είναι ρε μλκ oταν εχεις κανενα κρυολογημα,αλλά ο καφές είναι καφές,δεν αντικαθίσταται.

Πως φαίνεται ο άρχοντας....Εγώ τύπε τον καφέ μου τον πίνω στο Athenee διπλό καπουτσίνο ντεκα 9.50 ευρώ και δεκαπέντε να τον πάνε ακόμα καλύτερα θα ήμαστε λίγοι και καλοί

ελα στειλε το παιδι με τους χοχλιουςΕγώ τύπε τον καφέ μου τον πίνω στο Athenee διπλό καπουτσίνο ντεκα 9.50 ευρώ και δεκαπέντε να τον πάνε ακόμα καλύτερα θα ήμαστε λίγοι και καλοί
Να τους κοψεις για να μην χασομερας στην ΔΟΥΛΕΙΑ σου,να ανεβει το αεπ και θα φροντισει ο Κυριακος να σας δωσει 14,15 μισθορε γαμω το σπιτι τους πινω τοσους καφεδες την ημερα για να αντεξω την ΣΚΛΗΡΗ δουλεια και θα τον πληρωνω χρυσο
ρε μαλακα ΚΥΡΙΑΚΟ κανε κατι

Έχει ρεπό σήμερα από εβδομάδα γυρίζειελα στειλε το παιδι με τους χοχλιους
ρε μαλακα στα ορθια και τσακα τσακα πινω τους καφεδες ΔΕΝ προλαβαινω δουλευωΝα τους κοψεις για να μην χασομερας στην ΔΟΥΛΕΙΑ σου,να αναβει το αεπ και θα φροντισει ο Κυριακος να σας δωσει 14,15 μισθο![]()
Σκάσε μαλάκα, επί 3 θα τον πάει ο μπινές.,,,,τουλάχιστονρε γαμω το σπιτι τους πινω τοσους καφεδες την ημερα για να αντεξω την ΣΚΛΗΡΗ δουλεια και θα τον πληρωνω χρυσο
ρε μαλακα ΚΥΡΙΑΚΟ κανε κατι
με λιμοντσέλο έχω ρίξει γκόμενα στο πλοίο για διακοπές το βγάζω στην απέξωΜαλακα δίλημμα που έβαλες....
Κάποτε είχε πάει σε μιάς το σπίτι,ήθελε να μου δείξει την κάβα της και να δοκιμάσουμε τα ποτά...
Κάτι σνάπς είχε,κάτι αμαρέτο,κάτι λιμοντσέλα,κάτι με αμύγδαλα....
![]()

Eγω σε πιστευω,για τα μουνοπονα που δεν πειστηκαν ακομα το λεωρε μαλακα στα ορθια και τσακα τσακα πινω τους καφεδες ΔΕΝ προλαβαινω δουλευω