Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν διάβασες προσεκτικά θα είδες ότι δεν γουστάρω να βγαίνω συνέχεια έξω η να παρακαλαω τον κάθε ταχυμεταφορεα να μου φέρει κάτι να φάω.Ρε την high society...
Εσυ με τοστακια και τσαι και ελιες
Ο αλλος με ομελετα 1 αυγο
Ο πιο πανω με κατι ζβαν πεταμενα σε ενα πιατο
Το νου σας μην περασει κανας Καρολος απο δω και σας μαζεψει και σας χασουμε!!!!!!
Γιατι εισαι επιθετικος και αναιδης καλε μου φιλε??ευτυχως που ηρθες και εσυ και ανεβηκε το βιοτικό επίπεδο![]()
Δεκατιανό έφαγες κουκουρούκου ?πρωι κιτ κατ δημητριακα μεσημερι τσιπουρα σαλατα μαρουλι,λιαστες ντοματες,πιπεριες Φλωρινης,ελιες με πιπερια

τιποτα τσιμπαγα μεχρι τωρα τα κιτ κατΔεκαετιανό έφαγες κουκουρούκου ?![]()

Δεκαετιανό έφαγες κουκουρούκου ?![]()
Πάρε και μπουκοβοπρωι κιτ κατ δημητριακα μεσημερι τσιπουρα σαλατα μαρουλι,λιαστες ντοματες,πιπεριες Φλωρινης,ελιες με πιπερια

Το έσωσες αν έφαγες μόνο έναν ...τα ετοιματζιδικα από σούπερ μάρκετ δεν εμπνέουν...καλύτερα από φούρνο.Καλημέρα ναυάγια. Ένα κουραμπιέ Φαίδων από mymarket. Είχαν ξεχασει να βάλουν βούτυρο τα νιαμου. Μαύρο στο Φαίδων.
Jazz τυπεΨαξιμο για φαγητό εξω![]()
Τυπε εμένα νου κόπηκε η όρεξηΨαξιμο για φαγητό εξω![]()
Τυπε εμένα νου κόπηκε η όρεξη
Η Φαιη έβγαλε ένα τραβελι και άρχισε τις πιπες περί συμπεριληψης

Σ'αφηνει η καριολα να φας βουτυρο?Καλημέρα ναυάγια. Ένα κουραμπιέ Φαίδων από mymarket. Είχαν ξεχασει να βάλουν βούτυρο τα νιαμου. Μαύρο στο Φαίδων.
Και φυσικά η μαλακισμενη άρχισε πέρασες δύσκολα μπράβο στην εταιρεία καξ πιπεςω να σου γαμησω
Ευτυχως που το βλεπω με κοσμοτέ και θα το προχωρήσω το κομματι αυτο
Σιγά μην τη ρωτήσουμε κιόλας. 9 είχε η συσκευασία, όλους εγώ θα τους φάω, από ένα κάθε μέρα. Η ελλεηνιδα ας φάει μελομακάρονα. Η καργιολα αφήνει ένα γλυκό την εβδομάδα.Σ'αφηνει η καριολα να φας βουτυρο?