Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γιορτινο τραπεζι ψηφισα αρνι κοιλιοδουλε φιλε μουΜοσχάρι σπάλα και στηθοπλευρές με χυλοπίτες χωριάτικες σε πήλινο σκεύος , γραβιέρα τριμμένη , zero
Επιδόρπιο γιαούρτι - γλυκό βύσσινο![]()

Γουρουνόπουλο ρε , χριστουγεννιάτικη επιλογήγιορτινο τραπεζι ψηφισα αρνι κοιλιοδουλε φιλε μου![]()

Μην έχει πολλά άλατα το νερό βρύσης τυπεΚριθαράκι με μοσχαράκι, γραβιέρα Αμφιλοχίας, ψωμάκι μπαγιάτικο από χτες, νερό βρύσης.
Άφιλτρο, μ' αρέσει να ζω επικίνδυνα.

Μλκμετά καταπινεις και μια ταμπλετα αφαλάτωσης![]()

Μην ξανατριψεις τη γραβιέρα, θα φας μπαν από τον υψηλότατο...Μοσχάρι σπάλα και στηθοπλευρές με χυλοπίτες χωριάτικες σε πήλινο σκεύος , γραβιέρα τριμμένη , zero
Επιδόρπιο γιαούρτι - γλυκό βύσσινο![]()
Να τριψει κανονικα ασε τον υψηλότατοΜην ξανατριψεις τη γραβιέρα, θα φας μπαν από τον υψηλότατο...
ποιος ειναι ο Υψηλοτατος που απαγορευει το τριψιμο ;Μην ξανατριψεις τη γραβιέρα, θα φας μπαν από τον υψηλότατο...

VIVA LA REVOLUCION!!Να τριψει κανονικα ασε τον υψηλότατο
Καλά, η γραβιέρα είναι να την πάρεις και να φας ολόκληρη τη ροδα!!Η πρώτη μου σκέψη όταν διάβασα το σχόλιο του. Ποτέ δε τρίβεις τη γραβιέρα...
![]()
Ο νιπληςποιος ειναι ο Υψηλοτατος που απαγορευει το τριψιμο ;![]()

Τι πιάτο είναι αυτό μαν από τα παιδικά τα πήρεςΚαλά, η γραβιέρα είναι να την πάρεις και να φας ολόκληρη τη ροδα!!

...γράφει και κριτικές;Ρεγγα γαμαει.
ποιος ειναι ο Υψηλοτατος που απαγορευει το τριψιμο ;![]()
Μη βρίζεις μανΝα ευχαριστείτε τον Ύψιστο που έχετε την ευκαιρία να σας δίνει γαστρομαργικές συμβουλές ο Νίπλης και δη δωρεάν. Άλλο τρίβω τυρί πάνω από ντάκο ή ομελέτα, σκέτα μακαρόνια ,άλλο ιταλική κουζίνα. Νίπλη θα σέβεστε!
καλησπερα φιλτατε
Η πρώτη μου σκέψη όταν διάβασα το σχόλιο του. Ποτέ δε τρίβεις τη γραβιέρα...
![]()