Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πρόσεξε τα φοφικο μην έχουν λήξει. Νομίζω έχουν καταργηθεί πριν την αλλαγή της χιλιετίας...Σήμερα για αγορές με έβγαλαν στο ΙΚΕΑ αεροδρομίου έφαγα σνίτσελ με τηγανιτές πατάτες σως μουστάρδας,σαλάτα του σεφ, γλυκό, και free αναψυκτικό η μόνη μαλακια ότι δεν έχουν κοκακολα νορμαλ αλλά πεπσι ζερο όλα αυτά 8.50 ευρώ. Τώρα μέχρι την Κυριακή θα αραξω εξοχικό εδώ βρήκα καί κάτι φοφικο για το βράδυ![]()
Μόνο το γλυκάκι έφαγες? Τη μιλφαρα οχι?Xτυπησα ενα μπιφτέκι με λίγες πατάτες για να ενισχυσω τα ταπεινά πλην όμως υπεροχα φασολακια τα οποία είχαν και συνοδεία τυριά και κασερια.
Για γλυκό ένα σοκολατένιο γλυκάκι από προσφάτως εορταζουσα μιλφαρα .
Αμερικανιες και μαλακίες...οι Αμερικάνοι θα φάνε λαγάνα την Καθαρά Δευτέρα;Εμείς γιατί να ακολουθούμε τα αιρετικά τους έθιμα;Ρύζι με αρακά και μανιτάρια στο μεταξύ. Κάτι ελαφρό, επειδή θα φάμε και τίποτα βλακείες έξω αργότερα, μαζί με ποτά, μια και είναι η νύχτα της Χάλογουιν.
Έχω μια διάθεση σήμερα για ουίσκι, μπίρες κι αμερικανιές.
![]()
Σωστά ...Ε πες κάτι παραπάνω για τη μιλφαρα, μην μας αφήνεις έτσι
Δεν είναι για φάγωμα...τρώει ο σύζυγος ...μόνο.Μόνο το γλυκάκι έφαγες? Τη μιλφαρα οχι?
Δεν λέγετε η κοκακολα γνήσια, λέγετε νορμάλΒραδινό..
Μπριζόλα Μοσχαρίσια με Πατάτες τηγανιτές.
Αυθεντική Ρώσικη ΒΕΜ
Coca Cola γνησια.. με τις 60 κουταλιές Ζάχαρη.
Φέτα Βαρελίσια Καλαβρύτων.
Γλυκό : Πάστα Αμυγδάλου.
Τσακο και γκαζόζαΓια βράδυ και αφού ξέρω ότι θα απολαύσω καλό ποιοτικό μπάσκετ επέλεξα να παραγγείλω ορίτζιναλ καρμπονάρα με αυγό και όχι με κρέμα γάλακτος, για μετά φοφικο που δεν έχουν λήξη, πακοτινια, ξυροκαρπια και κοκακολα νορμαλ![]()

Αδερφε, ηρεμα μην βριζεις δεν θα σου κατσει καλα το βραδυνό.Τσακο και γκαζόζα![]()
Έρχεται και το άλλο τώραΑδερφε, ηρεμα μην βριζεις δεν θα σου κατσει καλα το βραδυνό.
Οι πατάτες μαν μετρημένες είναι για παιδακι?Καλησπέρα ναυάγια. Μερα χωρίς στεικ, είναι χαμένη μέρα.
Παιδάκι είμαι και εγώ τυπε.Οι πατάτες μαν μετρημένες είναι για παιδακι?
Τι γκαζοζα νορμάλ η ζερο?Τσακο και γκαζόζα![]()
Νορμαλ να σε πιάσειΤι γκαζοζα νορμάλ η ζερο?
Βρήκα και κάτι λουκούμια είναι λίγο ξερά αλλά τρώγονταιΝορμαλ να σε πιάσει
Βρήκα και κάτι λουκούμια είναι λίγο ξερά αλλά τρώγονται![]()
Σύρου?Τρως και ο,τι εχει ξεμεινει εσυ. Ειχα πιστεψει οτι δεν υπάρχει χειροτερος σπο εμενα...Βρήκα και κάτι λουκούμια είναι λίγο ξερά αλλά τρώγονται![]()
Κανονικη coca .. μόνοΠέρασμα από Νανού και λέω δε μπουκάρω μέσα για τσίμπημα με μπάσκετ ?
Δύο αλμυρά με λοκάνικο , δύο γλυκά double choco και σφίξιμο zero![]()