Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δυνατό μουνετο παντρεμένο μου έδωσε ραντεβού στο PAUL στη Γλυφάδα για να μου εξηγήσει τα προβλήματα στο γάμο τής

2640 είναι ο κωδικός για την τουαλέταθα ειμαι εκει
κωδικος , κις λορεν![]()
Να ακούς με προσοχή και κατανόηση και να δώσεις λύση στα προβληματα. Αν δε μπορεσεις, εδώ είμαστε οι συναγωνιστές σου στο μπου...( Αλλά στείλε φωτό και τεχνικές προδιαγραφές πρώτα!)Δυνατό μουνετο παντρεμένο μου έδωσε ραντεβού στο PAUL στη Γλυφάδα για να μου εξηγήσει τα προβλήματα στο γάμο τής
Καί εσύ φουρναρισα τέκνον Βρούτε ; Τί γίνεται ορε ;Για μεσημέρι μπακαλιαράκια τηγανητά , χωριάτικη σαλάτα, μαύρο ζυμωτό ψωμί από τη φουρναρισα, σπραιτ, και ένα κοκακι και ένα εκλερακι για να φύγει η ψαρίλα
Κάνει ανακαινηση μαν PAULΔυνατό μουνετο παντρεμένο μου έδωσε ραντεβού στο PAUL στη Γλυφάδα για να μου εξηγήσει τα προβλήματα στο γάμο τής
Άσε ρε πονηρέ μια χαρά δουλεύειΚάνει ανακαινηση μαν PAUL
Άσε ρε πονηρέ μια χαρά δουλεύει

και γωΑστακό
με λινγκουινιΑστακό με τί?Αστακό
Με παπαρδελεςΑστακό με τί?

εγώ το πιο κοντινό που έχω φάει ποτέ σε αστακό είναι νουντλς με γαρίδες από το efoodκαι γωμε λινγκουινι

προβατινα χθεσινου ψησίματος ....φανταζομαι ειχες και κανα τετοιο μαζι σουΠροβατίνα και ψωμάκι στα κάρβουνα με λαδάκι και ρίγανη από ψήσιμο χτεσινό...![]()
Καλέ μου φίλε μάλλον αυτά που τρως εσύ η εκεί που τρως εσύ θες τέτοιαπροβατινα χθεσινου ψησίματος ....φανταζομαι ειχες και κανα τετοιο μαζι σου
![]()

στα γενέθλια σου να φανταστωεγώ το πιο κοντινό που έχω φάει ποτέ σε αστακό είναι νουντλς με γαρίδες από το efood![]()