ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.853
- Πόντοι
- 12.756
Τυπε πρέπει να έχεις σοβαρά γεύματα για να περάσεις στην επόμενη φάσηΣκέτη τότε![]()
Τυπε πρέπει να έχεις σοβαρά γεύματα για να περάσεις στην επόμενη φάσηΣκέτη τότε![]()
Για εσένα αποκλειστικά,έχει Αιγύπτιο φούρναρη με τρίχα πουλόβερ και πούτσα κομπρεσέρ....Εμένα μωρή κουφάλα δεν έχεικαφεδάκικωλαράκι φουρνάρισσας ?![]()

Prada?Ο μάγειρας για μεσημέρι έφτιαξε παπουτσάκια τα οποία θα τα φάω το βράδυ![]()
Dolce GabbanaPrada?
![]()
Γαμημένε ...Για εσένα αποκλειστικά,έχει Αιγύπτιο φούρναρη με τρίχα πουλόβερ και πούτσα κομπρεσέρ....
![]()

Ήρεμα, γιατί αλλιώς δεν θα σε καλέσουμε στο γευσιγνωστικό γκαλά του νήματος....Γαμημένε ...
Χιλιόπουστα
Κωλομπαρά![]()

Έφαγα 6 χθες σήμερα αλλά 5,έκανα 11 εντεκάδαΟ μάγειρας για μεσημέρι έφτιαξε παπουτσάκια τα οποία θα τα φάω το βράδυ![]()
Έχει βογκήξει η λεκάνη ?Έφαγα 6 χθες σήμερα αλλά 5,έκανα 11 εντεκάδα
Γιατί σπιτικά μια χαρα μανΈχει βογκήξει η λεκάνη ?
Σοβαρέψου τύπε...Έχει βογκήξει η λεκάνη ?
Ξώφτερνα μαν ?Γιατί σπιτικά μια χαρα μαν

Βουνό Συγγρού 40-42Ξώφτερνα μαν ?![]()

Μη μου θυμίζεις τη μπουχέσα τώρα μαν .Βουνό Συγγρού 40-42![]()

Ξωφτερνα μόνο αυτή η καύλα φοράειΜη μου θυμίζεις τη μπουχέσα τώρα μαν .
Πίνω καφεδάρα με μπισκότα![]()

μηπως τη γουσταρεις και δεν μας το λες μαν?Ξωφτερνα μόνο αυτή η καύλα φοράει![]()

Εσύ δηλαδή μπορείς και αντιστέκεσαιμηπως τη γουσταρεις και δεν μας το λες μαν?
να σε βοηθησουμε αν μπορουμε να εκπληρωσεις τον ερωτα σου
δεν πιστευω να αρνηθει ''το κοριτσι''![]()
Και όμως τύπε μου , πρώην λαδοκόριτσο ήταν η τύπισσα .Ξωφτερνα μόνο αυτή η καύλα φοράει![]()

εγω οταν ειναι να παω εκει,περναω πρωτα απο τη φουρναρισσα του @professor x και τρωω κατιΕσύ δηλαδή μπορείς και αντιστέκεσαι![]()
και παω ''χορτατος'' και ετσι δεν υποκυπτω στα θελγητρα της