Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
στα μανιταρια πες να ριξει και λιγο κρεμα γάλακτος μαζι με λιγο σκορδακι , να κάνεις βούτεςΟ μάγειρας φτιάχνει μπιφτέκια με πατάτες τηγανητές μανιτάρια πλευρωτους στο τηγάνι και μπριοσακια με μοτσαρέλα και μπέικον

Ο μάγειρας φτιάχνει μπιφτέκια με πατάτες τηγανητές μανιτάρια πλευρωτους στο τηγάνι και μπριοσακια με μοτσαρέλα και μπέικον
Παρε κανένα σουβλακι μαν,αφού δεν έχεις μαγειρευτοΤι να φάω μεσημέρι![]()
Ας μου επιτραπεί να παρουσιάσω το "μετα" την κατανάλωση χυμού καρύδας....Πάρε και χυμό από καρύδα![]()

Τα κίτρινα είναι κασέρι...τι δεν καταλαβαίνεις;Σε λίγη ώρα με περιμένει μία μακαροναδάρα με κιμά μόσχου και κάμποσες χούφτες ψιλοτριμμένης παρμεζάνας ή κασέρι παρμεζάνα όπως λέει και ο φίλος μου @argyrotoxos![]()
Τα πρωινά που παρουσιάσθηκαν σημερις είναι πολύ δυνατά...Τι να φάω μεσημέρι![]()
Είναι μια γευστικη πρόκληση...δεν είπαμε ότι είναι για όλους .μια μαλακία και μιση ειναι

Καλός και ο αρακάς από το σακουλάκι αλλά σαν τον φρέσκο που κάνει "πλοπ" όταν τον ανοίγεις από την πράσινη προστατευτική φυσική συσκευασία του ΔΕΝ ΕΧΕΙ.πρωινο
Εσπρεσσο λουγκο και φρυγανιες με φυστικοβουτυρο και μελι
μεσημερι
Αρακα (παλι) με φετα και ψωμι
Μαγειρεμενος απο τα χερακια μου.
βραδυνο ειναι νωρις ακομα για να το σκεφτω, μαλλον κοτοσουπα
Δυστυχώς αναγκαστικά delivery…Τα πρωινά που παρουσιάσθηκαν σημερις είναι πολύ δυνατά...
Μπορείς να δοκιμάσεις κατι απο αυτά για μεσημέρι .
Νομιζω πως την ανοιξη βγαινει ο φρεσκος αρακας. κανω λαθος?Καλός και ο αρακάς από το σακουλάκι αλλά σαν τον φρέσκο που κάνει "πλοπ" όταν τον ανοίγεις από την πράσινη προστατευτική φυσική συσκευασία του ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
Και τα μονο σωστα γεμιστα. Ακου "ορφανα", "σωστα και ορθοδοξα" επρεπε να λεγονται...Δυστυχώς αναγκαστικά delivery…
Γεμιστά ορφανά διάλεξα
Καφεδαρα τώρα με μιλφειγ από δέσποινα
πατατες φουρνου οτι καλυτεροΜπριζόλα χοιρινή με πατάτες φούρνο κ μαρούλι σαλάτα ,θα πεταχτω να πάρω κ ένα παγωτό για σβησιμο![]()

Baby η κανονικές?πατατες φουρνου οτι καλυτερο![]()
κανονικες κυδωνατες κομμένες , οι baby τις βαζουν ολοκληρες και μέσα δεν παιρνουν πολυ γευσηBaby η κανονικές?