Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ειναι μελανας ζωμος τυπε ….τον επιναν και οι Σπαρτιατες και πλακωναν τους υπολοιπους… προχωρα αφοβαΓια μεσημέρι ο γαμημενος μάγειρας έφτιαξε Μοσχαράκι λεμονάτο με τηγανιτές πατάτες και χωριάτικη σαλάτα, οι πατάτες πανιασμενες και με λαδιλα, το μοσχαράκι σχετικά καλό αλλά με προβλημάτισε ένα μαύρο ζουμί στη σάλτσα

Φέτα γαλοπούλα ρε όχι ολόκληρη, είναι σέ διατροφή λέμεΠολύ γαλοπούλα μαν τελευταίες ημέρες .
Είσαι σε διατροφή ?
![]()
Μουνις ό μάγειρας, μήπως θέλει νά.,....Για μεσημέρι ο γαμημενος μάγειρας έφτιαξε Μοσχαράκι λεμονάτο με τηγανιτές πατάτες και χωριάτικη σαλάτα, οι πατάτες πανιασμενες και με λαδιλα, το μοσχαράκι σχετικά καλό αλλά με προβλημάτισε ένα μαύρο ζουμί στη σάλτσα
η σέ γουστάρει τρελά δεν εξηγείται αλλιώςΤι άλλο θα δούμε;;;;;πολυ πουστικο αυτο το μπρικι....
κατι νομπιναρι εδω φτιαχνουν ελληνικο στο μικροκυματων....
εχει χαθει καθε λογικη

Οι παλιοι λέγανε πάντα να φεύγεις από το σπίτι σου χορτατος προτού πας σε τραπέζι γάμου γιατί αν δεν σου αρέσει το φα'ι' εκεί θα κάνεις πολλή ώρα μέχρι να φας και θα εκνευρίζεσαι με όλα εκεί...Πρωινό ένα ταψί λουκανικοπιτακια κ μετά ένα κουτί μπισκότα γεμιστά με τον καφέ
μεσημέρι μακαρόνια με κιμά κ τριμμένη κεφαλογραβιέρα
Βράδυ έχω να πάω σε γαμοτραπεζο να δω τι σκατα θα μας σερβιρουν![]()
Λιτοδιαιτος...Πρωινό ένα ταψί λουκανικοπιτακια κ μετά ένα κουτί μπισκότα γεμιστά με τον καφέ
Θα πας και με άδειο στομάχι δόλιε ...Πρωινό ένα ταψί λουκανικοπιτακια κ μετά ένα κουτί μπισκότα γεμιστά με τον καφέ

Τύπε cost ενώ μας είχες ξεκινήσει με γκουρμεδιές , τώρα τελευταία το μενού μου θυμίζει τα φαγιά από τα βαπόρια που πάνε Λέρο Σάμο Χίο κτλ ...Για μεσημέρι ο γαμημενος μάγειρας έφτιαξε Μοσχαράκι λεμονάτο με τηγανιτές πατάτες και χωριάτικη σαλάτα, οι πατάτες πανιασμενες και με λαδιλα, το μοσχαράκι σχετικά καλό αλλά με προβλημάτισε ένα μαύρο ζουμί στη σάλτσα

Έχει ρίξει τη ποιότητα ο μουνις για να τον διώξω και να τσεπωσει την αποζημίωσηΤύπε cost ενώ μας είχες ξεκινήσει με γκουρμεδιές , τώρα τελευταία το μενού μου θυμίζει τα φαγιά από τα βαπόρια που πάνε Λέρο Σάμο Χίο κτλ ...![]()
Κουλούρι όχι να φανταστώ Ε;Για εσάς τούς δύο μόνο κερνάω καφεδάκι στήν φουρναρισα![]()
Διωξτον κι εσύ για να φχαριστηθεις φαγητό!! Μερικά χιλιάρικα λυπάσαι?Έχει ρίξει τη ποιότητα ο μουνις για να τον διώξω και να τσεπωσει την αποζημίωση
Ρε σήμερα που είναι Κυριακή δεν ανοίγουμε νήμα : το κουλούρι της φουρνάρισσας ?Κουλούρι όχι να φανταστώ Ε;![]()