cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 20.039
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε σε ψαχναν κάτι νέα μέλη στο νήμα του Hayate για να τους δώσεις το βίντεο με τη Λιόλιου, εμένα μην στείλεις το έχωθάνατος στους σχιστομάτιδες που τρώνε ωμά (και ζωντανά)![]()
Τύπε σε ψαχναν κάτι νέα μέλη στο νήμα του Hayate για να τους δώσεις το βίντεο με τη Λιόλιου, εμένα μην στείλεις το έχωθάνατος στους σχιστομάτιδες που τρώνε ωμά (και ζωντανά)![]()
Εγώ τα ξερω Γκογκες. Λιγα με τις γκογκες, γιατι θα βαλω τον, μάγειρα να σε δηλητηριασει.Τα τζολια τύπε τα τρώνε δροσεροί μουστακαληδες
Αδερφε. Για κοιτα τις κοριτσαρες μας τις ομορφες. Ασε τους αλλους, δεν ξερουν να τρωνε.Δε ξέρεις εσύ φαε τις αγκινάρες σου και πολύ σου είναι.
Δεν έχει τιμουλα εκείΘα έρθουμε με τον ψηλό στο φούρνο , θα ρωτάμε : τιμούλα ?
Και αυτή θα μας λέει τιμές για τυρόπιτες καί κουρασάν
Άστο , δεν θα βγάλουμε άκρη![]()
Τζαμπα;;;;;;;;;;;;;Δεν έχει τιμουλα εκεί![]()
ΚαλοδεχούμενοςΤζαμπα;;;;;;;;;;;;;
Θελω κι εγω.

θα ενημερώσω όλους τους συναγωνιστές για τις εξελίξεις μου κάηκε ο σκληρός που είχα όλα τα βίντεοΤύπε σε ψαχναν κάτι νέα μέλη στο νήμα του Hayate για να τους δώσεις το βίντεο με τη Λιόλιου, εμένα μην στείλεις το έχω
Kαλη και η Μάμος αλλά η Νυμφη είναι καλύτερη και δεν το λέω λόγω μακεδονικής καταγωγής.ωραιο το μενου οντως.
μονο αυτη η μπυρα με χαλαει εμενα.
την δοκιμασα το καλοκαιρι φετος και δεν ενθουσιαστηκα.
προτιμω Μαμος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ευκαιρια να ξαναπαμε οταν τελειωσουν
![]()
Εxει διαφορά αν μη τι άλλο...Για βράδυ ο γαμημενος μάγειρας ενώ είχε πει ότι θα φτιάξει κοτόπιτα πήρε πρωτοβουλία και έφτιαξε πίτσα με φύκια συνταγή του Πετρετζίκη,την ώρα που τον είχα κάτω καί τόν χτύπαγα φώναζε ότι τελικά δεν είναι φύκια αλλά διάφορα χορταρικά από το λιβάδι της Ποσειδωνίας
Τι τσίμπησες μαν ?παπαρια, μια αλβανιδα απο την καλλιθεα με μαυρα ρασα, στην αρχη λεω μπηκε ο παπας στο μασαζ

Εχω απαντησει στο νημα των ΠΚΜ για την μαγειρικη του Τρουμπακη.Αξιοσέβαστε, κ. Νηματοθέτα!
Εσχάτως επληροφορήθην υπό του καλού και αξιόπιστου, κ. @Hellraiser4Ever , ότι ο ανεψιός μου μαγειρεύει πολύ καλά και ειδικά τα γιουβαρλάκια με αυγολέμονο είναι πολύ πολύ νόστιμα!
Ως προέκταση του λίαν αξιολόγου Νήματός σας θα σας πρότεινα είτε να βάλετε εδώ ψηφοφορία είτε να ανοίξετε νέο νήμα σχετικό με το ποιος είναι ο καλύτερος μάγειρας του μπου για το 2024.
Προτείνω ως υποψήφιο και θα υποστηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου για να νικήσει, τον αγαπημένο ανεψιό μου, κ. @troubakhs μου!!!
Άλλα λέει όμως ο κ. @Hellraiser4Ever ...Εχω απαντησει στο νημα των ΠΚΜ για την μαγειρικη του Τρουμπακη.
Σμα δει μπροστά του πατάτα φρεσκια θσ την περασει για βομβα.
Αυτος μικρος σκονταψε και οπως επεσε χτυπησε το κεφαλι του σε πετρα. Μην δινεις σημασια.Άλλα λέει όμως ο κ. @Hellraiser4Ever ...
Τελικά Βραδινό :Πρωινό :
Εσπρεσσακι με τυρόπιτα ταψιού
Μεσημεριανό :
Πιροσκί λουκανικο, μπανανα και εσπρέσσο
Βραδινό :
Μπύρες και πίτσα ή σουβλάκια, δεν έχω αποφασίσει ακομα
Να τον απολύσεις πάραυτα ή μάλλον καλύτερα να καλέσεις τη βοδαφον να τον βασανίσει, δίνοντας του νούμερο κινητού...Για βράδυ ο γαμημενος μάγειρας ενώ είχε πει ότι θα φτιάξει κοτόπιτα πήρε πρωτοβουλία και έφτιαξε πίτσα με φύκια συνταγή του Πετρετζίκη,την ώρα που τον είχα κάτω καί τόν χτύπαγα φώναζε ότι τελικά δεν είναι φύκια αλλά διάφορα χορταρικά από το λιβάδι της Ποσειδωνίας
τι γαλοπουλα ;Αυγα βραστά τοστ γαλοπούλα τυρί εμενταλ κρουασάν χυμό καφε τωρα