Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι δύναμη μαν 160πολυ βουτυρο, τυρια, κρεμες, ολα μαζι.... απο χοληστερινη εισαι ανετος τυπε?![]()
Γιατί τύπε μια χαρά κοπέλα είναι η ΓκλόριαΠάρε και τον μάγειρα, αφού δεν εκτιμάται ο κόπος του από τον συνάδελφο....
Την καμαριέρα Γκλόρια μην ζητάς μόνο...
Ναι σωστά .Έχω δοκιμάσει νηστίσιμο μουσακά,πολύ καλό...με μπόλικη μελιτζάνα και νηστίσιμο τυρί .

Ρε τύποι πάτε καλά? Είναι δυνατόν παστίτσιο και μουσακάς χωρίς κιμά αααααααααααααΝαι σωστά .
Έχω δοκιμάσει παστίτσιο - μουσακά νηστίσιμο με σόγια όμως αντί για κιμά .
Από μερακλή μάγειρα είναι εξίσου νόστιμα![]()
Με κιμά σόγιας λέμε ρε τρελέΡε τύποι πάτε καλά? Είναι δυνατόν παστίτσιο και μουσακάς χωρίς κιμά ααααααααααααα
Δεν τρώγονται αυτά ρε τύπε θα λιποθυμήσωΜε κιμά σόγιας λέμε ρε τρελέ![]()
και με μανιτάρια γίνεταιΜε κιμά σόγιας λέμε ρε τρελέ![]()
Πες τα μαν με τους φλουφλιδεςεντάξει το Πάσχα να σουβλίσετε καμιά κολοκύθα και να τη βαφτίσετε νηστισιμο κοκορέτσι.
Ρεεεεε την παλεύετε , τι παστίτσιο χωρίς κιμά αφού μετά χτύπησε σουτσουκάκια.
κάτι σαν κουραμπιέδες;Τι είναι Κρεμπιεδες ; Ο Μέντορας δεν μου απάντησε
Eτσι για την διαστροφή του πράγματος και για την εμπειρία...νηστίσιμο ήταν.Ρε τύποι πάτε καλά? Είναι δυνατόν παστίτσιο και μουσακάς χωρίς κιμά ααααααααααααα
Μα γιατί;Μήπως να μετονομαστεί το νήμα σε :
ΟΙ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ BOU ?
![]()
![]()
![]()
Μια φορά ο μάγειρας χωρίς να με ρωτήσει έφτιαξε γύρο από κουνουπίδι, τον μαστιγωνα μια μέρα!Eτσι για την διαστροφή του πράγματος και για την εμπειρία...νηστίσιμο ήταν.
Εβαζεν δαχτυλο στις ελιές...Και πού το ξέρεις ότι το λάδι ήταν παρθένο, έσπασες τον υμένα ?
Μα ο σωστός μπουρδελιαρης γλείφει κωλομουνοζουμα από διάφορες τρύπες ...παντα θέλει να δοκιμάζει νέες γεύσεις.Μια φορά ο μάγειρας χωρίς να με ρωτήσει έφτιαξε γύρο από κουνουπίδι, τον μαστιγωνα μια μέρα!
Άρχισες πάλι ρε μλκ;Μα ο σωστός μπουρδελιαρης γλείφει κωλομουνοζουμα από διάφορες τρύπες ...παντα θέλει να δοκιμάζει νέες γεύσεις.