pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.953
- Πόντοι
- 5.946
Όχι ακριβώς... Σε λίγο θα το βάλω φωτογραφία....Αυτό είναι το επιδόρπιο που έφαγες;
Όχι ακριβώς... Σε λίγο θα το βάλω φωτογραφία....Αυτό είναι το επιδόρπιο που έφαγες;
Το ίδιο φίλε ...Δεν ξερω για εσας σλλα εγω κσλου κσκου ειχα γεμισει ενα ραφι του ψυγειου με σοδες. Το βρηκα μπροστα μου....

Προσοχή το πολύ σκόρδο ρίχνει την πίεση και σέρνεσαι.Το ίδιο φίλε ...
Έπεσε πολύ το σκόρδο στο κρέας και είμαι σαν μεθυσμένος
Δύο σόδες , 1 λίτρο zero , νερό σαν βάτραχος ...
Για βραδινό σκέτο παγωτό![]()
Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες νά μήν μπορούμε νά ρίξουμε παϊδάκια στά κάρβουναΠροσοχή το πολύ σκόρδο ρίχνει την πίεση και σέρνεσαι.
Εγώ τσίμπησα αλανιάρικο κοτοπουλάκι με συκωτάκια και στομαχάκια στο φούρνο με πατάτες.
Γαμώ τη πανώλη στα αιγοπρόβατα.
Το έγραψα στο σχετικό νήμαΕκεί μας κατάντησαν οι αλήτες νά μήν μπορούμε νά ρίξουμε παιδάκια στά κάρβουνα![]()
Βραδυ φαι δεν εχει τετοιες μερες. Και την επομενη μερα το πας με ρεγουλο.Το ίδιο φίλε ...
Έπεσε πολύ το σκόρδο στο κρέας και είμαι σαν μεθυσμένος
Δύο σόδες , 1 λίτρο zero , νερό σαν βάτραχος ...
Για βραδινό σκέτο παγωτό![]()

Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες νά μήν μπορούμε νά ρίξουμε παιδάκια στά κάρβουνα![]()
Θα εννοείς παϊδάκια να υποθέσω, κι όχι παιδάκια.![]()

έχεις δίκιο, ευχαριστώ για την διόρθωση.ρε μπερδεύτηκες…. αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο μενούΒραδινό..
Πάπια Ψητή με γλάσσο πορτοκαλιού.
Κατσικίσιο Τυρί chevre με φρούτα του δάσους.
Σαλάτα με Σολομο Gravlax.
Πουρές Κολοκύθας με Κάστανο και Μανιτάρια Σωτέ
Επιδόρπιο :
Φουρνιστή Κρέμα με ρούμι και καρύδα και σορμπε λαιμ.
Ε θα είστε και σε κάποια ηλικία.Βραδυ φαι δεν εχει τετοιες μερες. Και την επομενη μερα το πας με ρεγουλο.![]()
Ο εκμέκ Καντάφι ή ο εκμέκ Χομεϊνί σου αρέσει πιο πολύ τύπε;;Τύποι ώρα διαλείμματος πριν τον απογευματινό καφέ.
Σουτζουκάκια σμυρνέικα με ριζότο ενισχυμένο με κομματάκια ζαμπόν, αρακά, καλαμπόκι,σπεντζοφαι σπέσιαλ καυτερό με μακροβουτι στη σάλτσα από μέρους μου, τυροπιτάκια,λουκανικοπιττακια, πιπεριές τηγανιτές, σαλάτες, φέτα,κασερια,κρασί,μπύρες,κοκακολες, πορτοκαλάδες κλπ.
Πέσαμε ηρωικά στις σάλτσες σήμερα.
Τελειωμα με σπιτικό εκμέκ Καντάφι από τον μετρ του είδους στο σπίτι μας οπου τιμησα ένα ευμεγέθες τεμάχιο.
Τα έδωσα όλα σήμερα.
Έχω καφέ το απόγευμα και να δοκιμάσω τα γλυκά που μας έφεραν για ναδω αν είναι καλά
Και του χρόνου με υγεία παιχταραδες μου, χρόνια πολλά.
Αυτό τυπεΟ εκμέκ Καντάφι ή ο εκμέκ Χομεϊνί σου αρέσει πιο πολύ τύπε;;
Σωστα. Δεν είμαστε νιάτα σσν εσενα.Ε θα είστε και σε κάποια ηλικία.
Πρέπει να προσέχετε.![]()
Δεν ειναι κανταιφι. Εκμεκ ειναι με κανταιφι.Αυτό είναι ο "Καντάφι" τύπε;
![]()