cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 20.037
- Πόντοι
- 3.556
Πάρε και μία κρέμα σκούρα όνειρο από νεγρακιΠάρε και μαγιονέζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπιφτέκια σχάρας πατατες φούρνου χωριάτικη σαλάτα ταλαγανι λουκανικο ζιρο

Πάρε και μία κρέμα σκούρα όνειρο από νεγρακιΠάρε και μαγιονέζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπιφτέκια σχάρας πατατες φούρνου χωριάτικη σαλάτα ταλαγανι λουκανικο ζιρο

Ούτε καν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο κομμάτι,πάρε ένα ολόκληρο κοτόπουλο να σου πιαστεί άνθρωπε μου,τρώτε ότι έχει για πέταμα ο χασάπης κ μετά μπαίνουν οι λακηδες κ οι νιπληδες κ κράζουν ότι ημείς οι δεξοι είμαστε πτωχοί κ ψωμολυσαμεΟΧΙ....
προσπερνω τα μιαρα νικς που ανεφερες και σου λεω οτι ειναι πολυ καλη γκουρμεδια...τις εψαχνα απο πιτσιρικας και τις βρηκα πριν 2 χρονια περιπου και οχι παντα Σιακο και μαρκετ ινΟύτε καν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο κομμάτι,πάρε ένα ολόκληρο κοτόπουλο να σου πιαστεί άνθρωπε μου,τρώτε ότι έχει για πέταμα ο χασάπης κ μετά μπαίνουν οι λακηδες κ οι νιπληδες κ κράζουν ότι ημείς οι δεξοι είμαστε πτωχοί κ ψωμολυσαμε![]()
σε λιγο θα τρωει και νυχια απο κότεςΟύτε καν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο κομμάτι,πάρε ένα ολόκληρο κοτόπουλο να σου πιαστεί άνθρωπε μου,τρώτε ότι έχει για πέταμα ο χασάπης κ μετά μπαίνουν οι λακηδες κ οι νιπληδες κ κράζουν ότι ημείς οι δεξοι είμαστε πτωχοί κ ψωμολυσαμε![]()

Λιτός απέριττος δωρικός ,χομπισταςΤοστάκι, ζαμπόν τυρί.
Το φαι μου.Φακές σήμερα , φετούλα και ζεστό ψωμάκι
Για πεταμα ήταν τα εκλερακια για τις γάτες?Σήμερα ο μάγειρας έφτιαξε σουπιές με κοφτό μακαρονακι, σαλάτα χωριάτικη και κρασάκι χύμα κόκκινο, ροδάκινα Νάουσας που αγόρασε ο καμαριέρος, και κάτι εκλερακια που περίσσεψαν χθές από το σκάφος
Πανούλη τί είναι η τάρτα με Γκοτζίλα ρε ?Η Ηλέκτρα σήμερα μου έφτιαξε :
Χωριατικη Σαλάτα με ντοματίνια Κονφί.
Κριθαρότο με μύδια και σαφράν.
Ρατατούι σε μπουσκέτες.
Τάρτα με Γκορκοτζόλα και Ρόδι.
Μους Χαλβά.
Αυτό που μας έδιναν στον στρατόΠανούλη τί είναι η τάρτα με Γκοτζίλα ρε ?![]()
Καλώς την ανφάν γκατέ του bou ....προσπερνω τα μιαρα νικς που ανεφερες και σου λεω οτι ειναι πολυ καλη γκουρμεδια...τις εψαχνα απο πιτσιρικας και τις βρηκα πριν 2 χρονια περιπου και οχι παντα Σιακο και μαρκετ ιν

Εδώ τρώει τα κονφετι που παίζουμε τις απόκριες κ τον ρατατουι τον ποντικό από το μικιμαου,το Γκοτζίλα σε πειραξεΠανούλη τί είναι η τάρτα με Γκοτζίλα ρε ?![]()
Η Ηλέκτρα σήμερα μου έφτιαξε :
Χωριατικη Σαλάτα με ντοματίνια Κονφί.
Κριθαρότο με μύδια και σαφράν.
Ρατατούι σε μπουσκέτες.
Τάρτα με Γκορκοτζόλα και Ρόδι.
Μους Χαλβά.
οταν πας Δομοκο μαζι με Μεγαλο Χαρτοπολεμο θα σου δινουν ζελεδακια μαρκας ρεκορλαυράκι στο air fryer
σαλάτα Coleslaw από ντιλίβερι
ψημένες πίτες με σος μαγιονέζα
μπύρα νύμφη
γλυκό δεν έχω![]()