Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
O συναγωνιστής είναι αρκετά φραγκατος ,όπως όλα τα μέλη μας ,ώστε να έχει δικό του μάγειρα και να μην φθείρεται με τα καθημερινά του εργενικου βίου.Τύπε μου ΕΠΟΠ είσαι ?
Κάθε μέρα για τον μάγειρα μας λες![]()
Μαλλί μπαμπάκιΓελάω γιατί είσαι κωλόγερος.
Διαβήτες,ζάχαρα,πί σύντομα....
![]()

Έχω προσωπικό τύπε σπίτι μουΤύπε μου ΕΠΟΠ είσαι ?
Κάθε μέρα για τον μάγειρα μας λες![]()
Τύπε εκτός από μάγειρα έχω και καμαριερο και καμαριέραO συναγωνιστής είναι αρκετά φραγκατος ,όπως όλα τα μέλη μας ,ώστε να έχει δικό του μάγειρα και να μην φθείρεται με τα καθημερινά του εργενικου βίου.
Xαλαρωστε λίγο ρε χοληστερινολαγνοι...Ποιος τρώει ορφανά γεμιστά? ειναι σαν να τρως σκέτο ρύζι!
Βάζεις χέρι στην καμαριερα κάπου κάπου;Τύπε εκτός από μάγειρα έχω και καμαριερο και καμαριέρα
Κάνετε σαν μωρά που θέλουν παγωτό η κινητό στο τραπέζι για να φάνε.Ποιος τρώει ορφανά γεμιστά? ειναι σαν να τρως σκέτο ρύζι!
Πες τα ρε μαν με τους κωλομπαραδεςΠοιος τρώει ορφανά γεμιστά? ειναι σαν να τρως σκέτο ρύζι!
Οι περισσότεροι.Ποιος τρώει ορφανά γεμιστά? ειναι σαν να τρως σκέτο ρύζι!
Aυτα ειναι κρητικά σπορ,δεν τα κατεω.στειλε χοχλιους
Καρκαλού σταματάμε μόνο για να βάλουμε βενζίνη.για σημερα σας εχω χοιρινη τηγανια σβησμενη με λεμονι,πατατες τηγανητες με ριγανη,σαλατα ντοματα-αγγουρι απο τον κηπο μου και φετα σπιτικη απο την Καρκαλου Αρκαδιας γατακια, με συνταγη παλια που την τρως και συγχωρας τα πεθαμενα σου
(τον παππουλη μου)
Μια αηδία είναι....Aυτα ειναι κρητικά σπορ,δεν τα κατεω.
Κατάλαβα....Μαλλί μπαμπάκι
Ψωλή φαρμάκι
![]()
![]()

αφου ΔΕΝ εισαι γκουρμεδιαρης ρε μουνοπανο ασε εμας με αστερι ΜΙΣΕΛΕΝ να κατεχουμε την ΓΝΩΣΗ των χοχλιωνΜια αηδία είναι....
![]()

Ρε Νεάντερταλ,ποιος εχέφρων άνθρωπος στην εποχή μας τρώει σαλιγκάρια?αφου ΔΕΝ εισαι γκουρμεδιαρης ρε μουνοπανο ασε εμας με αστερι ΜΙΣΕΛΕΝ να κατεχουμε την ΓΝΩΣΗ των χοχλιων![]()
κουνια που σε κουναγε ΒΛΑΧΟ με τις προβατινεςΡε Νεάντερταλ,ποιος εχέφρων άνθρωπος στην εποχή μας τρώει σαλιγκάρια?
![]()

Δεν είμαι Βλάχος,δεν τρώω προβατίνες....κουνια που σε κουναγε ΒΛΑΧΟ με τις προβατινες![]()