dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 117.505
- Πόντοι
- 39.911
Πρόσεχε μωρέ μαλάκα και εσύΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΒΑΡΟΥ ΛΑΘΟΥΣ
τα μακαρονια ΔΕΝ ειναι Πεππα αλλα paw patrol![]()

Εδώ πέφτουν οι αναφορές κατά ριπάς

Πρόσεχε μωρέ μαλάκα και εσύΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΒΑΡΟΥ ΛΑΘΟΥΣ
τα μακαρονια ΔΕΝ ειναι Πεππα αλλα paw patrol![]()

Η ζάχαρη κάνει κακό δικέ μου...Γάλα αμυγδάλου , παξιμάδια καλαμποκιού τώρα ελληνικό μέτριο![]()
Έχω εξετάσεις ΜΙΚΡΟΥ παιδιούΗ ζάχαρη κάνει κακό δικέ μου...

Σκόρδα σκόρδα!!!!Έχω εξετάσεις ΜΙΚΡΟΥ παιδιού![]()
γαλα αμυγδαλου για νηστεια η δυσανεξια στη λακτοζη?Γάλα αμυγδάλου , παξιμάδια καλαμποκιού τώρα ελληνικό μέτριο![]()
γαλα αμυγδαλου για νηστεια η δυσανεξια στη λακτοζη?

Πόσο πλήρωσε μαν?Καλημέρα παίδες μπουγατσα από Θεσσαλονίκη μόλις ήρθε με το ΚΤΕΛ.
στο κωργιό αυτούς τους αρουραίους τους κάνουμε σούσι εμείςΘα προτιμησω να φάω μεταλλαγμένο αρουραίο παρά αυτό
Νηστεία αδερφέγαλα αμυγδαλου για νηστεια η δυσανεξια στη λακτοζη?

Ευλογησον τυπε , ρισπεκτ από Chico για το νηστίσιμα brunchΓάλα αμυγδάλου , παξιμάδια καλαμποκιού τώρα ελληνικό μέτριο![]()
Να ξέρεις το like στο κουμπωσα γιατί από την άλλη βδομάδα είμαι σίγουρος ότι θα σκισεις ότι μορφή κρέατος υπάρχει , από σπαλομπριζολες , Παστίτσια μέχρι Ουκρανα γαζελακια , και πάλι Ευλογησον μαν !!!Νηστεία αδερφέ![]()
Εκλεκτόν έδεσμα οι πολυβιταμίνες2 κομματαρες τσουρεκι με μαυρη μερεντα,καφεδαρα,1 πολυβιταμινη

μεσημερι μαριναρισμενα κομματια κοτοπουλου απο Μασουτη 2 κιλα για παρτη μου,ζιρο,σαλατα κηπουρου,καμπανακια,πιπεριες κοκκινες ψητες Φλωρινης,σαλατα ντοματα,αγγουρι,κρεμμυδιΕκλεκτόν έδεσμα οι πολυβιταμίνες![]()