athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 116.786
- Πόντοι
- 16.631
μουσακα,πεππες,στομαχακια κοτοπουλου,σαλατες,καμπανακια,λιαστεςΤι τσιμπησες,μη σπαμαρετε κωλομπαραδες

μουσακα,πεππες,στομαχακια κοτοπουλου,σαλατες,καμπανακια,λιαστεςΤι τσιμπησες,μη σπαμαρετε κωλομπαραδες

ποια τραπεζα σε βολευει εχω λογαριασμους σε ολεςdose iban![]()

τράπεζα της ανατολήςποια τραπεζα σε βολευει εχω λογαριασμους σε ολες![]()
εμ για αυτο εισαι Μικρος Χαρτοπολεμοςτράπεζα της ανατολής

το προσεγγίζουμε το θέμα ολιστικά ρε λοκέμπουραΤι τσιμπησες,μη σπαμαρετε κωλομπαραδες
Γιατί τι πρόβλημα υπάρχει?εμ για αυτο εισαι Μικρος Χαρτοπολεμος
![]()
κανενα δεν εχω λογαριασμο εκει ομως δεν θελει ο ΣωρραςΓιατί τι πρόβλημα υπάρχει?![]()

Καλά στείλε τους κωδικούς σου να μπω να στα φτιάξωκανενα δεν εχω λογαριασμο εκει ομως δεν θελει ο Σωρρας![]()

εγινε τωρα στους στελνω με πμΚαλά στείλε τους κωδικούς σου να μπω να στα φτιάξω![]()
Mη βρίζεις τυπε,όλο παπαριες λετετο προσεγγίζουμε το θέμα ολιστικά ρε λοκέμπουρα
Πάρε και σαντιγίμουσακα,πεππες,στομαχακια κοτοπουλου,σαλατες,καμπανακια,λιαστες![]()

Τι τσιμπησες μαν?Tι εχεις να πεις που στο ποσταρτισμα σου εκαναν λαικ τα 2 γειτονακια?![]()

Χοιρινη τηγανια(ΝΗΣΤΗΣΙΜΗ),πατατες φουρνου,,χωριατικη,μελιτζανοσαλαταΤι τσιμπησες μαν?![]()

Χοιρινη τηγανια(ΝΗΣΤΗΣΙΜΗ),πατατες φουρνου,,χωριατικη,μελιτζανοσαλατα![]()

στηριζωαν δεν μαζεψω 30 νοματαιους να με στηριξουν ΔΕΝ θα κανω το καλλιτεχνικο μου βημα![]()
Αδελφε τι θα πάρουμε με το ματς?στηριζω
Πλακα πλακα,αν γινει αυτο παιζει να βγουμε απευθειας Κολομβιακαι φτωχος και παντοφλάκιας ... εχουμε χτυπησει πατο , περασαμε πυρηνα της γης και πανε να βγουμε απο την αλλη πλευρά![]()

είσαι πολύ παρατηρητικόςTι εχεις να πεις που στο ποσταρτισμα σου εκαναν λαικ τα 2 γειτονακια?![]()

πιτσουλες αδερφεΑδελφε τι θα πάρουμε με το ματς?