sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 201
Πενες με κιμα και μπολικη παρμεζανα.
Και ενα ποτηρι μοσχατο τυρναβου λευκο.
Και ενα ποτηρι μοσχατο τυρναβου λευκο.
Αλλά αξίζει
Τι έκαμες ρε ισιδωρα και σου βάλανε για τιμωρία να φας αυτό το σίχαμα?μπαμιες,τυροκαυτερη,ελιες και 3 κριτσινια
Από που μαν?Κασερόπιτα
Κρουασάν βουτύρου
τώρα Espresso
Τερζίδης μαν ΜαρούσιΑπό που μαν?
Όταν λες εκτος να βοηθήσουμε?Καλημέρα σε όλους.
εχει να προτείνει κάποιος κάποια καλή ταβέρνα εκτός Αθήνας με θαλασσινά.?
Όταν λες εκτος να βοηθήσουμε?
Α κανένας άλλος μαν, μέχρι εντός λεκανοπέδιου εγωΓια επαρχία σκέφτομαι
Π.χ Μαλεσίνα
Για θα θαλασσινά θα σου πρότεινα ή Λαύριο πέριξ ψαραγοράς στο λιμάνιΚαλημέρα σε όλους.
Αποσπερο/Αμοργός, value for money...Καλημέρα σε όλους.
Με τι αλεύρι το φύλλο της μπουγάτσας μαν?Μπουγατσα από σερραικον αλμυρη γλυκιά και ένα κιμα να σπάει.
Μάξιμουμ 150 χιλιόμετρα εκτός Αθήνας…Καλύτερα να λες πόσο εκτός Αθήνας. Θα πήγαινες μέχρι την Κόρινθο ας πούμε; Χαλκίδα που σου πρότεινε ο συναγωνιστής, πας;
Ευχαριστώ πολύ….Για θα θαλασσινά θα σου πρότεινα ή Λαύριο πέριξ ψαραγοράς στο λιμάνι
έχει πολλές ταβέρνες.
Ή τράβα προς Χαλκίδα ( Νέα Λάμψακο, Αρτάκη κτλ) εννοείται να φας χωρίς να πέσεις
σε κωλομπαράδες (να σου πιάσουν τον κώλο).
Παρακαλώ.![]()
Νέα Λάμψακος: Το βασίλειο των ουζάδικων απέχει μόλις 80 χλμ. από την Αθήνα| travel.gr
Λίγο έξω από τη Χαλκίδα, περνώντας κάτω από τις Καμάρες, ο δρόμος προς τα νότια σας φέρνει στη Νέα Λάμψακοwww.travel.gr
Κι εμένα μου αρέσουν τα θαλασσινά, όπου βρω τα τσακίζωΜάξιμουμ 150 χιλιόμετρα εκτός Αθήνας…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ πολύ….
Από ξω μαν πήρα που να ξέρω,θα ρωτήσω την άλλη φοράΜε τι αλεύρι το φύλλο της μπουγάτσας μαν?