tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.125
- Πόντοι
- 1.406
Κρασί, από Γαλλικό κ επανω αλλιώς αναφοράειστε αμπαλοι τελος.

Κρασί, από Γαλλικό κ επανω αλλιώς αναφοράειστε αμπαλοι τελος.

Εχω μάθει από τους καλύτερους...Ελπίζω να τηρείς τους κανόνες του σαβουάρ βιβρ για τα παϊδάκια δηλαδή αρχικά να πήρες άδεια από το τραπέζι ότι πρόκειται να τα φάς με τα χέρια και φυσικά να υπάρχει κοντά κάποιο μπολ με νερό ή υγρές πετσέτες για να καθαρίσεις τα χέρια σου.
Ποιους εννοείςΕχω μάθει από τους καλύτερους...
Βραδινό..
Κότα βρασμένη σε χυτρα ταχύτητος - τελευταίας τεχνολογίας- με βασιλικό και ρίγανη.
Ρύζι αυθεντικό μπαρμπα μπεν με πεκορίνο χοντρό τριμμένο.
Αφρώδη οίνο μοσχατο νταστυ.
Γκοφρετα ρυζιού

Το αγαπημένο μου, είναι ποικιλία ξινόμαυρο Φλώρινας,ακακιες μπουταρης θεος χωρςστον αφησε καλα κρασια ο τυπος σαμαροπετρα και ακακιες.
Καλησπέρα ναυάγια. Φιλέτινια χοιρινό με σάλτσα πεπερ, μανιτάρια γκοργκοντζολα κτλ. Έβαλα φρέσκο τζιντζερ.στα δικά μου γιατί η ελλεηνιδα δεν ήθελε να βάλει. Σαλάτα μιστα, προσουτο, καρύδια, αχλαδι, αβοκάντο, κρουτον και γκοργκοντζολα
Όταν λέει χύτρα τελευταίας τεχνολογίας εννοεί αυτό;4 αναφορες εχει φαει απο εμενα μονο γι αυτο το ποστ![]()
@dimigoallΠάρε και μαγιονέζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα από σπίτι και βλεπουμε![]()

φοβαμαι μην βγακλεις σουβλα.Πάρε και μαγιονέζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα από σπίτι και βλεπουμε![]()
Aργησες, για το πληγουρι.Μηπως δεν εσταλη το ερεθισμα απο τα ματια για να σε προστατεψουν?Πάρε αναφορά και για το πληγούρι
φοβαμαι μην βγακλεις σουβλα.![]()
την έχει αθηναιοςΤους συναγωνιστές του νήματος.Ποιους εννοείς![]()
Αστοχία η έκδοση sparkling ενός τέτοιου κρασιού ακόμα και αν είναι με συστατικά της περιοχής.Το αγαπημένο μου, είναι ποικιλία ξινόμαυρο Φλώρινας,
εξαιρετικό βγαίνει και σε sparkling.
Και τους Κοχλιους...Τους συναγωνιστές του νήματος.
Κυρίως αυτούς με τις ριζογκοφρέτες...
Της ελλεηνιδας πες τα τυπεκαι τα πηγαινες τόσο ωραια ... σαλάτα μίστα .. κτλ
Το αβακάντο όμως σε έβγαλε στον τάκο
ΑΝΑΦΟΡΑ
Δεν είμαι από Αμύνταιο αλλά το δοκίμασα και μου άρεσεΑστοχία η έκδοση sparkling ενός τέτοιου κρασιού ακόμα και αν είναι με συστατικά της περιοχής.
Με το παράπονο θα μείνει η άλλη μισή??????Πρωινό
2 πιροσκι λουκάνικο φραπέ σκέτο και μισή σοκολατίνα