dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 116.293
- Πόντοι
- 39.911
μαλακια μου ακούγεται , είπαμε πατσάς = σκορδοστουμπι , μπουκοβο. τελείαΠατσά κοκκινιστη με ταμπάσκο κτλ
Δύο φρατζόλες ψωμί , ζερο![]()
πόσα τεμάχια ? προσοχή στην απαντησηΔεν υπάρχει πιο νόστιμο χειμερινό φαγητό από τα γιουβαρλάκια...
Μόλις καταναλώθηκαν με μπόλικο ψωμί και φέτα
Αυτή η σάλτσα που λες μαν είναι το "κόκκινο" . Την φτιάχνουν από λίπος που μένει πάνω στην κατσαρόλα που βράζει ο πατσάς σε ανάμιξη με κόκκινο γλυκό πιπέριμαλακια μου ακούγεται , είπαμε πατσάς = σκορδοστουμπι , μπουκοβο. τέλεια.
ούτε λεμόνια ούτε ντομάτες.
έχω δει παλιά βέβαια , εποχή «σαλονικιος» τζιτζιφιες που «έσταζε» ο τύπος με την κουτάλα στο σερβίρισμα κάτι κόκκινο σαν σάλτσα…
επιφυλάσσομαι διότι δεν έχω δοκιμασει

Αυτή η σάλτσα που λες μαν είναι το "κόκκινο" . Την φτιάχνουν από λίπος που μένει πάνω στην κατσαρόλα που βράζει ο πατσάς σε ανάμιξη με κόκκινο γλυκό πιπέρι![]()
ψαρόσουπα πεσκανδρίτσα σήμερα , τσίπουρα ιχθυοτροφείου, παντζάρια, χόρτα και λάχανο καρότο
νερό rainbow μπουκάλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πόσα τεμάχια ? προσοχή στην απαντηση

Πατσα κοκκινη ;Πατσά κοκκινιστη με ταμπάσκο κτλ
Δύο φρατζόλες ψωμί , ζερο![]()

Αναφορά.. που του κάνεις αναφορά.παντζαρια ...
Αναφορα![]()
Αναφορά.. που του κάνεις αναφορά.
Μόνο παντζάρια.

Ζεις ;Ήρθε το παιδί από τα fresh
![]()
ΣΕ ΑΝΑΦΕΡΩ.... το κατω αριστερα ειναι σαν γλυκο με σαλαμακι αεροςΉρθε το παιδί από τα fresh
![]()
Ήρθε το παιδί από τα fresh
![]()

Τάρτα φράουλα είναι μανΣΕ ΑΝΑΦΕΡΩ.... το κατω αριστερα ειναι σαν γλυκο με σαλαμακι αερος

και που ξερουμε εμεις οτι δεν ειναι παντζάρια ;;Τάρτα φράουλα είναι μαν
Μόλιςγαμάωτρώω την δεύτερη![]()

τώρα το είδα αυτό
Μαν σόρυ άλλα πρέπει να αυτομαστιγωθεις για την παντόφλα ιχθυοτροφειου.ψαρόσουπα πεσκανδρίτσα σήμερα , τσίπουρα ιχθυοτροφείου, παντζάρια, χόρτα και λάχανο καρότο
νερό rainbow μπουκάλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες σε κάποιες μικρές κοινωνίες να το συνηθίζουν αυτό;λες να ειναι απο αιμα ;;![]()