μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.745
- Πόντοι
- 3.346
Πω ρε πούστη μου, σαν τους γίγαντες δεν έχει!Έτοιμο.
Νιοκι ρε μαν είπε ότι είναι!Πω ρε πούστη μου, σαν τους γίγαντες δεν έχει!![]()
Και δύο μπορώ να σου πω..Ε, σε πιάνει μια αηδία...
Μαν, τα πιτογυρα να είναι με κοτόπουλο, έτσι για την αλλαγήΜεσημέρι:
•Κοτόπουλο λεμονάτο με ρύζι
•Μπιφτέκι κοτόπουλο με τηγανιτές
Βράδυ:
•Δύο πίτα γύρο
•Μουσακά
•Coca Cola
Για αργότερα θα δούμε…

ρε μανέτσι όπως είναι το μενού του Σαούλ η λέξη Αναφορά μοιάζει σαν είναι το τελευταίο πιάτο στο μενου.
Ε πάρτη την αναφορά. Μπορεί να μην έπαιξες ρυζογκοφρέτε αλλά μου συνόδεψες ψάρι με κοτόπουλο.
Μπομποταρε μαν
κάτι πρέπει να φάω να με πιάσει τόσες ώρες στο μεροκάματο![]()
το googlara και λέει ''το ψωμί του φτωχού''Μπομποτα

ΠριονοκορδέλαΒραδινό..
Στιφαδο Λαγό
Σκορδαλιά
Ρωσικη Σαλάτα
Κεφαλακι Αρνιού.

Μου είπε σε πιεμ ότι αύριο θα έτρωγε χωριάτικη με λάδι.έτσι όπως είναι το μενού του Σαούλ η λέξη Αναφορά μοιάζει σαν είναι το τελευταίο πιάτο στο μενου.
Ε πάρτη την αναφορά. Μπορεί να μην έπαιξες ρυζογκοφρέτε αλλά μου συνόδεψες ψάρι με κοτόπουλο.
δεν έχει πολλά λεφτά πιο φτηνές είναι οι πένες σολομός παρά να πάρεις 3 σουβλάκιαή ψάρι θα παίξεις ή κρέας, δε θα μας κάνει το μπου, μπουρδέλο επειδή είσαι φραγκάτος και έχεις το σολωμό όπως άλλοι έχουν τις πατάτες.

Oχι ρε συ...έφαγαν όλοι μαζί...αφεντικό και προσωπικό...όλοι στον αγώνα.Προτείνω να προστεθείς στην ψηφοφορία. Για την ποσότητα αυτών που τρως όχι τον συνδυασμό τους...
![]()
Αν εννοείς τρεις ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ έχεις δίκιο...δεν έχει πολλά λεφτά πιο φτηνές είναι οι πένες σολομός παρά να πάρεις 3 σουβλάκια![]()
εννοώ τρία καλαμάκια κοτόπουλο με απόλα χωρίς μαρούλιΑν εννοείς τρεις ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ έχεις δίκιο...