raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.487
- Πόντοι
- 5.006
γιατι?Υποψιν.... μην κανεις κανενα λαθος επισης να ζεστανεις αυγο στον μικροκυματων. ΜΗΝ...
γιατι?Υποψιν.... μην κανεις κανενα λαθος επισης να ζεστανεις αυγο στον μικροκυματων. ΜΗΝ...
Υποψιν.... μην κανεις κανενα λαθος επισης να ζεστανεις αυγο στον μικροκυματων. ΜΗΝ...
γιατι?
Θα "εκραγει" το αυγο ρε συ και θα σου κανει τον φουρνο μουνι.γιατι?
Επειδή τρως ψάρι μαζί με κρέας.Αιτιολογία στην αναφορά ;
Θα "εκραγει" το αυγο ρε συ και θα σου κανει τον φουρνο μουνι.![]()
Θέλει αλλειμα με Πίσσα και πούπουλα, μετά κάθε μέρα για μια βδομάδα να τρωει μπάμιες και μετά ισόβιο Μπαν. Ίσως ετσι μάθει να τρώει σωστά!!Τι Μαρτίνης και αρχιδια γαμω το σπίτι μου, πατατες στο σουβλάκι και γράφει ακόμα?
Ηρεμα μανΤι Μαρτίνης και αρχιδια γαμω το σπίτι μου, πατατες στο σουβλάκι και γράφει ακόμα?
Θα σε βάλει ζεμπου πες του,μετά χαραςΠιτογυρα με απ' όλα και μπύρα Βεργίνα Weiss.
Όταν γύρισα σπίτι με περίμενε σπιτική πίτσα από την χρυσοχέρα και για να μην καρφωθω και με φάει η γκρίνια έφαγα 4 κομμάτια.
Χχχ και Άντζελο, βάλτε με στην ψηφοφορία, σας κοντραρω άνετα!!
Για λεγε. Εγω ενα βρισκω τραγικοτατο.εχω βρει 3 λαθη![]()
Τα φτιάχνουν και με πατατες. Δεν ειναι οι πατατες στο πιτογυρο το ΜΕΓΑ λαθος.Τι Μαρτίνης και αρχιδια γαμω το σπίτι μου, πατατες στο σουβλάκι και γράφει ακόμα?
Βαλε ρε τον άνθρωπο μέσα λεμε στη ψηφοφορίαΤα φτιάχνουν και με πατατες. Δεν ειναι οι πατατες στο πιτογυρο το ΜΕΓΑ λαθος.
Από εξω μαν αγορασμέναΒραδινό:
Ρολό χοιρινό με πατάτες
Πριν πάω για ύπνο:
Παστίτσιο
Πείνασα πάλι και τώρα έφαγα μουσακά…
Από εξω μαν αγορασμένα![]()
Κωλομπαρας μαν ο αθηναιοςΝαι μαν, δεν έχω "κυρά" που λέει και ο @athinaios44, να μου μαγειρεύει…
Παίρνω μερίδες φαγητό, σαλάτες, κτλ και τα έχω…