Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πάλι δεν δουλεύεις εσύ ρε κηφηναριό ?Τυροπιτακια,κιμαδοπιταλια,καφεδαρα τωρα

Μεσημερι ειμαι ρε,απο 3 κομματακιαΠάλι δεν δουλεύεις εσύ ρε κηφηναριό ?
Υγ πόσα τεμάχια το κάθε είδος ?![]()
Αν δεν έβαζες τον εσπρέσο και την παρένθεση, θα σε ρωτούσα πως και τρως από τώρα το μεσημεριανόΈκανα κλικ στο νήμα καθότι το έβλεπα καιρό μεν αλλα δεν έμπαινα.
Ας σπάσω την παρθενιά μου με το σημερινό πρωινό:
3 αυγά ομελέτα.
Έτριψα λίγο κεφαλοτύρι όσο ψήνονταν.
Πασπάλισα πιπέρι (απο μύλο), θυμάρι και ρίγανη.
Σαλατούλα: Μαρούλι, ντοματίνια, αβοκάντο, αγγούρι και μανούρι.
Εριξα βαλσάμικο και ελαιόλαδο.
2 Κρητικά παξιμάδια.
Χυμός ρόδι για να κατέβουν τα στερεά.
Και τώρα απολαμβάνω freddo espresso σκέτο με δυο κομματάκια κουβερτούρα με πορτοκάλι δίπλα του.
Καλημέρα!
(Το μεσημέρι παίζουν φακές γμτ...)
Η αναφορά ισχύει. Λυπάμαι.οχι, εσυ παιρνεις πισω την αναφορα
![]()
μιλα της κινεζικα μολις ερθει να δουμε αν ειναι απο το πεκινοΕχω παραγγειλει παπια μαναρα μου
στειλε Τσιπουριαρη φιλε μου 2 κιλα αρνισια παιδακια στην οικια μουμιλα της κινεζικα μολις ερθει να δουμε αν ειναι απο το πεκινο
Αν δεν έβαζες τον εσπρέσο και την παρένθεση, θα σου ρωτούσα πως και τρως από τώρα το μεσημεριανό
δεν ακουμπαω αρνισια προβατο μονοστειλε Τσιπουριαρη φιλε μου 2 κιλα αρνισια παιδακια στην οικια μου
σε μενα θα τα φερεις να ειναι και ψημενα γιατι δουλευω δεν προλαβαινω να τα μαγειρεψωδεν ακουμπαω αρνισια προβατο μονο
αναψε το θερμοσιφωνα να εχει ζεστο νερο να πλυνω και τα πιατασε μενα θα τα φερεις να ειναι και ψημενα γιατι δουλευω δεν προλαβαινω να τα μαγειρεψω
Έχει πλυντήριο πιάτων ρε συ.αναψε το θερμοσιφωνα να εχει ζεστο νερο να πλυνω και τα πιατα
χρησικτησια κανει της κυρας ειναι αυτος ειναι ικανος να παρει μονο γουρναΈχει πλυντήριο πιάτων ρε συ.
Βαριέμαι να ψάχνω το ποστ που ρώταγε πως να το βάλει μπροστά να δουλε΄ψει.χρησικτησια κανει της κυρας ειναι αυτος ειναι ικανος να παρει μονο γουρνα

Με άμμο και νερό, παιδί μου, όπως μας έμαθαν στον Στρατό.εγώ πιστεύω ότι κάθε βράδυ 10.00 - 11.00 πλένει τα πιάτα με πάλμολιβ![]()