Milanisti
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2026
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.984
- Πόντοι
- 2.836
Τίποτε το σοβαρό μαν. Μια απλή ίωση. Άστα θερίζουν οι γαμημένες...Τι επαθες μαν?![]()
Τίποτε το σοβαρό μαν. Μια απλή ίωση. Άστα θερίζουν οι γαμημένες...Τι επαθες μαν?![]()
Περαστικα μαν,και τρωγε καλαΤίποτε το σοβαρό μαν. Μια απλή ίωση. Άστα θερίζουν οι γαμημένες...
Σ'ευχαριστώ λεβεντιά μουΠεραστικα μαν,και τρωγε καλα

Θα ζητήσω ανταλλαγματα, όπως κάνουν όλοι...Αφού δεν ξέρεις, τι να ψηφίσεις;;;
Καλά μη περιμένεις κέρασμα, απλά να διαλέξουν μαγαζί και να παραγγείλουνΘα ζητήσω ανταλλαγματα, όπως κάνουν όλοι...
πω ρε μαν ωραια τυρόπιτα και μπουγάτσα έχει αυτός τι μου θύμησες τώραΚαλημερα στο ναο απεναντι στο εργαστηρι
Ναι είναι καλός αλλά βλέπεις το τηγάνι απέναντιπω ρε μαν ωραια τυρόπιτα και μπουγάτσα έχει αυτός τι μου θύμησες τώρα

το έχω συνδυάσει με take away εγώΝαι είναι καλός αλλά βλέπεις το τηγάνι απέναντι![]()

Μια χαρα μαν καυλωνεις πιο πολυΝαι είναι καλός αλλά βλέπεις το τηγάνι απέναντι![]()
Τους έχω καταλάβει, θα έχω ταπερακι μαζί μου...Καλά μη περιμένεις κέρασμα, απλά να διαλέξουν μαγαζί και να παραγγείλουν![]()
Από που τα λουκάνικα και τι σοκολάτα μαν;4 Αυγα ματια,κανικα,λατα,λαιτ γιατι το βραδυ εχει λαιλαπα ουρανια με τη γνωστη ομαδα.
Λουκανικα χωριατικα απο καρδιτσα,και χωριατικη σαλατα μαν.Από που τα λουκάνικα και τι σοκολάτα μαν;
Μπερδεύτηκα. Νόμιζα σοκολάτα αντί για σαλάτα μανΛουκανικα χωριατικα απο καρδιτσα,και χωριατικη σαλατα μαν.
Δε πειραζει μανΜπερδεύτηκα. Νόμιζα σοκολάτα αντί για σαλάτα μαν
,εσυ τι τσιμπησες?Ζεστή κοτόσουπα. Μ'έπιασε φαρυγγίτιδα γαμώ το στανιό του...Δε πειραζει μαν,εσυ τι τσιμπησες?