Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΝαιΜ αρέσουν τα μπέργκερ αλλά όχι μακ![]()

Αμαμ μαν. Για εμενα απ τα καλύτερα.
Τι σχέση έχουν τα μακ με μπέργκερ;Μ αρέσουν τα μπέργκερ αλλά όχι μακ![]()
Παρδον?Τι σχέση έχουν τα μακ με μπέργκερ;![]()
Ειρωνικό σχόλιον για τη ποιότητα του "κρέατος" στα μακΠαρδον?

Σορρυ μαν είναι αργά και μπλόκαραΕιρωνικό σχόλιον για τη ποιότητα του "κρέατος" στα μακ
Σου έκατσε βαριά η χοιρινή τυπε![]()

Ειρωνικό σχόλιον για τη ποιότητα του "κρέατος" στα μακ
Σου έκατσε βαριά η χοιρινή τυπε
Για αυτό πάμε και τώρα μια στο τόσο,για να νιώσουμε παιδιαΣυμφωνώ παίκτη. Όταν υπήρχαν μόνο μακ και γκούντις (εγώ ήμουν παιδί) δεν είχαμε μετρο σύγκρισης μας φαινόταν γαμάτο να πηγαίνει εκεί όλη η παρέα από το σχολείο. Τώρα που έχει βρωμίσει ο τόπος από μπεργκεράδικα, ποιος ο λόγος;

Ίσως φταίει που μπήκες και στην ιγκνορλιστ του Λάκη και είσαι ράκος ψυχολογικαΣορρυ μαν είναι αργά και μπλόκαρα![]()
Αλήθεια μπήκα?Ίσως φταίει που μπήκες και στην ιγκνορλιστ του Λάκη και είσαι ράκος ψυχολογικα
Τουλάχιστον χορτασες με αυτά;Διότι εκεί πρέπει να κάνεις παραγγελία άνω των 10€ για να χορτάσεις.ΜακΝτόναλντς σήμερα ενα ντελουξ ρουαγιαλ και ένα τσιζ ,πατάτες και για ντρινκ κάτι σαν πορτοκαλάδα
Καλή πλαστικουρα για μια στο τόσο πλάκα εχει
Είχε ένα γαμάτο παγωτό όμως μακφλερυ κάπως έτσι,με σιρόπι καραμελα
Ίσως θα ήταν καλύτερα με κόκκινο κρασί;Μπριζόλα χοιρινή λαιμου, παντζάρια, σκορδοψωμο.
Λευκό κρασί.
![]()
Ανω των 10 ήταν κ αυτα,κ όχι αλλά έκανα συντήρηση γιατί από σήμερα αρχίζει η λαιλαπαΤουλάχιστον χορτασες με αυτά;Διότι εκεί πρέπει να κάνεις παραγγελία άνω των 10€ για να χορτάσεις.
Βαρα αλύπητα και μην κρατάς αιχμαλώτους...εκτελούνται όλοι!!Ανω των 10 ήταν κ αυτα,κ όχι αλλά έκανα συντήρηση γιατί από σήμερα αρχίζει η λαιλαπα
Πολυ ωραια χριστουγενιατικη επιλογη.Χοιρινό κότσι με πατάτες στον φούρνο, σαλάτα ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι, Ρωσική, φέτα, μπύρες.
Χρόνια πολλά σε όλους.
Χοιρινό κότσι με πατάτες στον φούρνο, σαλάτα ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι, Ρωσική, φέτα, μπύρες.
Χρόνια πολλά σε όλους.
Εσύ πως ξηγήθηκες σήμερα;Πολυ ωραια χριστουγενιατικη επιλογη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε εβαλε λιστα επειδη δεν γραφεις σωστα το ονομα σου. Θυμασαι παλια που σου το ελεγε στο νημα των παππουληδων;Αλήθεια μπήκα?
Επιτέλους έγινα κ εγώ κάτι στο σαη, μέχρι τώρα τόσα χρόνια δεν υπηρχα πουθενα![]()