gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.286
- Πόντοι
- 8.695
Όχι το Πάσχα, πιο πριν, στη σαρακοστήΤο Πάσχα κάνουν και σουβλάκι με καλαμαρι![]()
Όχι το Πάσχα, πιο πριν, στη σαρακοστήΤο Πάσχα κάνουν και σουβλάκι με καλαμαρι![]()
κοίτα ντάκος χωρίς λάδι είναι σα να τρως πέτρες γιαυτό αλλιώς σιγά μην έβαζαΕπιτέλους, ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ μαθαίνεις να τρως. Άντε και με ΠΟΛΥ λάδι...
ΥΓ Από πού τα καρύδια στην καρυδόπιτα;

Έψαξα στο μαι μάρκετ αλλά έχει μόνο βανίλια και σοκολάτα. Από που τις παίρνεις μαν?δοκίμασες ροδόπη καραμέλα μαν?
Την μεγάλη εβδομάδα.Το Πάσχα κάνουν και σουβλάκι με καλαμαρι![]()
ΑΒ αλλά έχω πάρει και από μυ μαρκετΈψαξα στο μαι μάρκετ αλλά έχει μόνο βανίλια και σοκολάτα. Από που τις παίρνεις μαν?
Σ αυτό που παω εγώ δεν έχει. Θα διευρύνω την έρευνα ωστόσο.ΑΒ αλλά έχω πάρει και από μυ μαρκετ
Κσι το μπασκετ αδελφε γυναικειοτι κιοφτεδες τακη? τι γινετε με το βολει?
αξίζειΣ αυτό που παω εγώ δεν έχει. Θα διευρύνω την έρευνα ωστόσο.

ενα ενα αδερφε να απαντησει ο τακης...να πει πρωτα για κιοφτεδεςΚσι το μπασκετ αδελφε γυναικειο
με φλουδααα ;;;κιοφτεδες, σαλατα μπειμπυ ροκα - ροδι - βαλσαμικο, πατατες φουρνου με φλουδα

ΝΑΙαξίζει![]()
Τι μαρκα το κρασι μαν?Κρανίο (ψάρι) στο φούρνο, πικρά χόρτα με λάδι και 2 ποτήρια λευκό ξηρό κρασί.
![]()
Οκενα ενα αδερφε να απαντησει ο τακης...να πει πρωτα για κιοφτεδες
Βιδιανό Μιχαλάκη το είχε προσφορά στο Νίτη.Τι μαρκα το κρασι μαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οκ
σιγουρα ηταν προσφορα ή παραπλάνηση ;Βιδιανό Μιχαλάκη το είχε προσφορά στο Νίτη.

Σοβαρή ξεπέτα η κωλόγρια.με φλουδααα ;;;
θα χωριζα επι τοπου
εντωμεταξυ τι φαγατε τελικα , ορεκτικά ειναι αυτα που γραφεις

Σοβαρή ξεπέτα η κωλόγρια.
Αντί να βάλει ένα αρνί στο φουρνο, έβαλε πατατες σκέτες και μάλιστα με τη φλουδα να πουμε...![]()

Εδώ που το λες μάλλον έχεις δίκιο, είχε φάει και ένα πρόστιμο για τα κριτσίνια Μαράτα, γι αυτό κρατάω αποδείξεις.σιγουρα ηταν προσφορα ή παραπλάνηση ;![]()
τον ξεπεταξε η πεθεραμε φλουδααα ;;;
θα χωριζα επι τοπου
εντωμεταξυ τι φαγατε τελικα , ορεκτικά ειναι αυτα που γραφεις
Εδώ που το λες μάλλον έχεις δίκιο, είχε φάει και ένα πρόστιμο για τα κριτσίνια Μαράτα, γι αυτό κρατάω αποδείξεις.