ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.912
- Πόντοι
- 12.756
Το μοσχαρι απο που μαν?Μοσχάρι κοκκινιστό με ρυζι.
Λαδα.
Μετά πρόβειο γιαουρτι μπακογιάννης Ηλιουπολη με μέλι![]()
Το μοσχαρι απο που μαν?Μοσχάρι κοκκινιστό με ρυζι.
Λαδα.
Μετά πρόβειο γιαουρτι μπακογιάννης Ηλιουπολη με μέλι![]()
Από καφενείο μαν.Το μοσχαρι απο που μαν?
Παλια ηταν ενα σινεμα στο κεντρο, το Αθηναικο μου φαινεται, οι οικοδομοι που αραζανε στην Ομονοια και δεν τους παιρνανε για δουλεια, πηγαινανε να δουν καμμια τσοντα εκει και καπνιζανε τις ρεγγες με εφημεριδες στο διαλειμμα.Με γκαζάκι την έκαψα, αλλά το έγραψα επειδή έχει μείνει σαν εργατική έκφραση ,
στις οικοδομές και άλλες εργασίες δεν είχαν γκαζάκια και άναβαν εφημερίδες.
Καλό ξεφόρτωμα.
Μαθήματα καλτιλαςΠαλια ηταν ενα σινεμα στο κεντρο, το Αθηναικο μου φαινεται, οι οικοδομοι που αραζανε στην Ομονοια και δεν τους παιρνανε για δουλεια, πηγαινανε να δουν καμμια τσοντα εκει και καπνιζανε τις ρεγγες με εφημεριδες στο διαλειμμα.

Μερικες φορες τρομαζω και εγω ο ιδιος που ειμαι ο πιο κωλο (με - η χωρις -) γερος εδω μεσαΜαθήματα καλτιλας![]()
γενικά έπαιζε αυτό στα παλιά τσοντάδικα εποχής Ροζι Κλαιρ. Για αυτό υπήρχε και η έκφραση "καλά η Τίνα Σπάθη, έχω ψήσει εγώ ρέγγα για πάρτη της"Παλια ηταν ενα σινεμα στο κεντρο, το Αθηναικο μου φαινεται, οι οικοδομοι που αραζανε στην Ομονοια και δεν τους παιρνανε για δουλεια, πηγαινανε να δουν καμμια τσοντα εκει και καπνιζανε τις ρεγγες με εφημεριδες στο διαλειμμα.
Ρεγγες δεν ειχα ψησει, αλλα το οκταποντο το ειχα ταλαιπωρησει και εγω για παρτη της.γενικά έπαιζε αυτό στα παλιά τσοντάδικα εποχής Ροζι Κλαιρ. Για αυτό υπήρχε και η έκφραση "καλά η Τίνα Σπάθη, έχω ψήσει εγώ ρέγγα για πάρτη της"
Καλη ερωτησηΓιατί έβαλες το κοτόπουλο στο ερφαιερ και τις πατάτες ξεχωριστά;![]()
Μάλιστα ψήσιμο ρέγγας σχετικά με το sex, αυτό που ξέρω είναι ότι οι θηλυκές που είναι αυγωμένες δίνουν κάποια προώθηση όπως όλα τα αυγά των ψαριών (χαβιάρι, αυγοτάραχο κλπ)Παλια ηταν ενα σινεμα στο κεντρο, το Αθηναικο μου φαινεται, οι οικοδομοι που αραζανε στην Ομονοια και δεν τους παιρνανε για δουλεια, πηγαινανε να δουν καμμια τσοντα εκει και καπνιζανε τις ρεγγες με εφημεριδες στο διαλειμμα.
Έλα θα μαστε εγώ αγιος τομαχοκ ροντρι,ευπρόσδεκτος.Αγκινάρες αλά πολίτα, ψωμί, φέτα
ΥΓ Ο κορρεκτορας επιμένει να τις γράφει "αλά λολίτα"... Κάτι ξέρει, κάτι ξέρει..
ΥΓ2 ζηλεύω όσους πάνε ουρανια
Έλα θα μαστε εγώ αγιος τομαχοκ ροντρι,ευπρόσδεκτος.
Εγω 200 μετραΕυχαριστώ μαν αλλά μένω στην άλλη άκρη της πόλης κι έχω οικογένειακες υποχρεώσεις...
Λουκάνικακι, μπιφτέκακι, παιδάκι. Χωριάτικη και ψωμάκι.Εγω 200 μετρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για αρχη και βλεπουμε