Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.634
- Πόντοι
- 6.256
και τι θα στείλεις gold του age of empires?στειλε ιβαν![]()

και τι θα στείλεις gold του age of empires?στειλε ιβαν![]()

Tα μουνόπανα δεν ανέλαβαν την υπόθεση με τον δισεκατομμυριούχο Νεοζηλανδό και καθάρισε το υποστελεχωμένο και πτωχά αμειβόμενο Ε.Σ.Υ.Οσο τα παιρνουν δεν θα λεν κουβέντα , οταν την χρειαστεις θα σου πουν δεν σε καλυπτουν![]()
Αξιοπρεπείς οι Μακ Κέιν αλλά δεν πιάνουν μία μπροστά στην παραδοσιακή , καθαρισμένη στο χέρι πατάτα.πρωινο ταχινια διαφορα,μεσημεριανο μπουτι κοτοπουλο με πατατες μακκειν,επιδορπιο κατι με ζυμη και μαυρη μερεντα που εφτιαξε κυρα
dogecoin δεχεστε;θα στηρίξεις με δωρεά 50Κ?

ναι.dogecoin δεχεστε;![]()

Απο Βάρη.Από πού αδερφέ ?
Καλά εφυγες αναφορα εσυΓίγαντες στο φούρνο, σαλάτα ντομάτα αγγούρι, φέτα και ψωμί ολικής. Καρπούζι πριν και μετά.
Νερό από ψύκτη
Σαλάτα σπανάκι φυλλα μπειμπι με ένα Ρίο Μάρε μεξικανα μέσα. Σκορδοψωμο. Πορτοκαλάδα νεκταρ.
![]()

θα σου στειλω καρτες γιου-γκι-οκαι τι θα στείλεις gold του age of empires?![]()
μια περιοδο τα αγοραζα με το κιλο, σκοτωνα δυο απο την κονσερβα απευθειας με λιγο ψωμι, και μετα εσβηνα με μια κοακολα.Ρίο Μάρε μεξικανα

μια περιοδο τα αγοραζα με το κιλο, σκοτωνα δυο απο την κονσερβα απευθειας με λιγο ψωμι, και μετα εσβηνα με μια κοακολα.
μου αρεσαν τοσο πολυ, που εκανα την ιεροσυλια (και ακομα κανω αραια και που) να ριχνω μια κονσερβα τονο σε ενα πιατο χτεσινης κρυας φασολαδας![]()

σιγά μη μου στείλεις και κάρτες του σουμπούτεοθα σου στειλω καρτες γιου-γκι-ο

στειλε ιβαν να επενδυσω ΠΑΝΩ σουσιγά μη μου στείλεις και κάρτες του σουμπούτεο![]()

Σκεφτείτε και μπίλιες,μην το περιορίσετε σε κάρτες...σιγά μη μου στείλεις και κάρτες του σουμπούτεο![]()
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ...!;;:;!!!?στειλε ιβαν να επενδυσω ΠΑΝΩ σου![]()
η πιο σίγουρη επένδυση που θα κάνεις ποτέστειλε ιβαν να επενδυσω ΠΑΝΩ σου![]()
ναι στειλε ιβανη πιο σίγουρη επένδυση που θα κάνεις ποτέ
αυτά τα παιχνίδια είχαν βγει πριν την εποχή μουΣκεφτείτε και μπίλιες,μην το περιορίσετε σε κάρτες...
θα το συζητήσω με τους συνεργάτες μου και θα σε ειδοποιήσουμεναι στειλε ιβαν

ενταξειθα το συζητήσω με τους συνεργάτες μου και θα σε ειδοποιήσουμε![]()

πολλοί και σοβαροί άνθρωποι περιωπήςενταξει
υγ ποιοι συνεργατες;το crew απο τα Ανω Λιοσια;![]()