rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.232
- Πόντοι
- 19.321
Όταν λες έρχονται, που είναι τώρα;κρητικους φιλους ΦΟΥΛ εχω κανονικα ερχονται οι χοχλιοι![]()
Όταν λες έρχονται, που είναι τώρα;κρητικους φιλους ΦΟΥΛ εχω κανονικα ερχονται οι χοχλιοι![]()
Κρητη...προς τελος Αυγουστου θα μου τους φερουνΌταν λες έρχονται, που είναι τώρα;
Καταλάβαμε ακόμα δεν ξεκίνησαν, να σου δώσουν και tracking numberΚρητη...προς τελος Αυγουστου θα μου τους φερουν
διακοπαρουν οταν επιστρεψουν θα ερθουν και οι χοχλιοιΚαταλάβαμε ακόμα δεν ξεκίνησαν, να σου δώσουν και tracking number
μη τους χάσουμε![]()
πάλι θα τρέχουμε...Κρητη...προς τελος Αυγουστου θα μου τους φερουν
σπιτι μου θα μου τα φερουνπάλι θα τρέχουμε...
από ποιο λιμάνι θα φύγουν?
βάλτους και έναν πομπό GPS στο τσουβάλι να παρακολουθείς την πορεία
Oταν οι Έλληνες έκαναν ηλεκτρικές κουζίνες οι κουτοφραγκοι ήταν στα δέντρα κι έτρωγαν βελανιδια.Πιτσος
Σαν και αυτό δηλ.;
![]()

Όχι για καθαρά αισθητικούς λόγους .
Η πατάτα καθαρισμένη με το χέρι...εγκρίνω.
Ναι
ΟρθογωνιοΤετράγωνο ταψί ή στρογγυλό ?![]()
Ο βλάχος, τι βλάχος;Aπο λαικη σπανάκι,φύλλο απο νιτη,φουρνο 180 βαθμους,χυμο πορτοκαλι Μεσσηνίας,καφε 4 απλό σκετο από βλαχο.
Προφητης....Θα εμπνευσθεις τώρα και θα ξηγηθεις αλμυρο φυστίκι στην σύζυγο όταν θα είναι κατάλληλη η ώρα...τότε θα αποδειχθεί αποδοτική η τωρινή σου ταλαιπωρία.
Απο που Λοπιτα, φρέντο, χωριο?Μπιφτέκι αγριογούρουνο, πατάτες τηγανητές, χωριάτικη και πορτοκαλοπιτα. Εσπρέσσο φρέντο για τη χώνεψη.
ΚαφετοφουρνοςΟ βλάχος, τι βλάχος;
Μπαστουνοβλαχος, Μπουρτζοβλαχος;
Mετα τον προφήτη Δανιήλ που ήταν κι αυτός πολυυυυυ μπροστά...ΕΓΩ...έγραψα ιστορία ο πουστης...Προφητης....![]()
Λοπιτα;Απο που Λοπιτα, φρέντο, χωριο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καφετοφουρνος
Μη βρίζεις μανMετα τον προφήτη Δανιήλ που ήταν κι αυτός πολυυυυυ μπροστά...ΕΓΩ...έγραψα ιστορία ο πουστης...![]()