Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.265
- Πόντοι
- 42.528
απο Lidl μανΑπο που μαν νιτη?
βοήθησα μία ηλικιωμένη στο δρόμο επειδή μου το ζήτησε
και μου το πρόσφερε
να είναι καλά όπου και να είναι
απο Lidl μανΑπο που μαν νιτη?
Aρπαγμενη λιγο...αν είναι ψημένη σε ξυλοφουρνο δικαιολογείται.
Εκκλησία χωρίς σταυρό είσαι ..απο Lidl μαν
βοήθησα μία ηλικιωμένη στο δρόμο επειδή μου το ζήτησε
και μου το πρόσφερε
να είναι καλά όπου και να είναι
Μαν, δυστυχώς ιχθυοτροφείου, οι πελαγισιες θέλουν μισό νεφρό και προτιμώ να το δώσω σε κάνα κοριτσάκι να με ξαλαφρώσει...Πελαγισια η τσιπουρα μαν?
ενα από ξυλόφουρνο μανAρπαγμενη λιγο...αν είναι ψημένη σε ξυλοφουρνο δικαιολογείται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκκλησία χωρίς σταυρό είσαι ..
Oταν θα αρχίσεις να εμφανίζεις συμπτώματα από έλλειψη λιποδιαλυτών βιταμινών σαν να ήσουν στην Κατοχή ,θα βάλεις μυαλό ..μπιφτέκια μοσχαρίσια στο σχαροτήγανο με μπαχαρικά και μανιτάρια
πατάτες μπειμπι στο ειρ φραιερ με ρίγανη
σαλάτα χωριάτικη χωρίς λάδι με κάπαρη πολύ δυνατή
νερό 1.5Λ
βερύκοκα τα μικρά σα κλανιές
λάδι βάζουν οι νεόπλουτοιOταν θα αρχίσεις να εμφανίζεις συμπτώματα από έλλειψη λιποδιαλυτών βιταμινών σαν να ήσουν στην Κατοχή ,θα βάλεις μυαλό ..
Δεν νοείται χωριάτικη χωρίς λάδι...θα την αποκαλείς ΚΑΤΟΧΙΚΗ αυτήν την εκδοχή σαλάτας που αποθεωνεις.
Αυτά τα βερίκοκα τι σόι είναι ;βερύκοκα τα μικρά σα κλανιές
αν ειναι Μπεμπεκου γαμανε αλλα σιγα μην ξερει ο αναρχοαπλυτος αυτα τα βερυκοκαΑυτά τα βερίκοκα τι σόι είναι ;
θα πας ραντεβού θανάτου με πατίνι?λάδι βάζουν οι νεόπλουτοι![]()
αν ειναι Μπεμπεκου γαμανε αλλα σιγα μην ξερει ο αναρχοαπλυτος αυτα τα βερυκοκα![]()
ελα βρε σαλιαρη μην σπαμμαρεις οταν εχουμε σοβαρες κουβεντεςναι γιατι ξερεις εσυ βρε μαλάκα απο τον Ανω Υμηττό![]()
ελα βρε σαλιαρη μην σπαμμαρεις οταν εχουμε σοβαρες κουβεντες
ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ να πουμε
ΟΤΑΝ σοβαρευτεις θα επικοινωνησω μαζι σου ΑΞΕΣΤΕ λωποδυτηεσυ και σοβαρη κουβεντα ειναι δυο λεξεις που δεν πανε μαζι![]()
Είσαι αρνητής λαδιού.λάδι βάζουν οι νεόπλουτοι![]()
ΟΤΑΝ σοβαρευτεις θα επικοινωνησω μαζι σου ΑΞΕΣΤΕ λωποδυτη![]()
το μονο που μπορεις να κανονισεις ειναι να ανταλλαξεις την ασφαλεια σου με σιγαρεττα στην ψειρουστον πληθυντικό θα μου μιλάς .. και με την ΥΨΙΣΤΗ ευγένεια ..
Μην κανονισω και το νημα αυτο γινει σαν του Ολυμπιακου .. που μονο το διαβάζεις![]()
στον πληθυντικό θα μου μιλάς .. και με την ΥΨΙΣΤΗ ευγένεια ..
Μην κανονισω και το νημα αυτο γινει σαν του Ολυμπιακου .. που μονο το διαβάζεις![]()