ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.779
- Πόντοι
- 12.756
Πω ρε πουστηλιτα για να δω το ματσακι....
![]()

Πω ρε πουστηλιτα για να δω το ματσακι....
![]()

Ότι πρέπει για καύσωναΜακαρόνια σπεσιαλ φούρνου,και πεινερλι με τετραπλό τυρί για σπρωξιμο.
Στη ταβέρνα κάνω εξαίρεσηΜετά τις δέκα το βράδυ ήτανε θυμάμαι που ήρθες και ξεκίνησες να ρίχνεις μέσα σου...![]()

Μπιφτέκια μοσχάρι, σαλάτα ντομάτα κρεμμύδι![]()

Από το μποστάνι μου.κρεμμυδι απο που ;![]()

Εσυ τι τσίμπησες?κρεμμυδι απο που ;![]()

Και εγώ μπιφτέκια περιμένω να μου φέρουν και ακόμα τα μουνόπανα.Μπιφτέκια μοσχάρι, σαλάτα ντομάτα κρεμμύδι![]()
Μη βρίζεις μαν.Και εγώ μπιφτέκια περιμένω να μου φέρουν και ακόμα τα μουνόπανα.
από που τα φέρνουν?Και εγώ μπιφτέκια περιμένω να μου φέρουν και ακόμα τα μουνόπανα.
Από τα Άγραφα...από που τα φέρνουν?
Ήρεμα μαν τσιμπάμεΠω ρε πουστη![]()
250 τζι δεν τα ακουμπάω καν.Ριζότο με κοτόπουλο σαφράν παρνεζανα (κασέρι) και πιπέρι
Μπουρατα
Νερό 1.5lt
Παγωτό φυστίκι 250gr

ΞεροχυσαΛίγα βλίτα με λαδολέμονο, ελάχιστο τυρί φέτα Παρνασσού, ένα δαχτυλάκι λευκό κρασί, και πολύ αρνί σούβλας. Πάαααρα πολύ αρνί σούβλας.![]()

Τοσο αρνί με ένα δάχτυλακι κρασί; Και όρθιο να ήτανε το δάχτυλακι πάλι δεν φτάνει.Λίγα βλίτα με λαδολέμονο, ελάχιστο τυρί φέτα Παρνασσού, ένα δαχτυλάκι λευκό κρασί, και πολύ αρνί σούβλας. Πάαααρα πολύ αρνί σούβλας.![]()
Μετά θα βάλει κ ενα δαχτυλάκι ρουμι και δαχτυλάκι το δαχτυλάκι πεφτει για υπνο ντιρλα.Τοσο αρνί με ένα δάχτυλακι κρασί; Και όρθιο να ήτανε το δάχτυλακι πάλι δεν φτάνει.