ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.911
- Πόντοι
- 12.756
Λιωμενο κασέρι.Διευκρινησε τι τυρί, κόντεψε να ξεκινήσει ο 3ος παγκόσμιος χτες ...
Λιωμενο κασέρι.Διευκρινησε τι τυρί, κόντεψε να ξεκινήσει ο 3ος παγκόσμιος χτες ...
με επνιξες βρε μαλακα μην τα πετας ετσι αυτα

κανε μας δωρο το υβριδικο Τρουμπ και το ηλεκτρικο σε μεναΕ Τ Ε Ρ Ο Ν - Ε Κ Α Τ Ε Ρ Ο Ν![]()

κανε μας δωρο το υβριδικο Τρουμπ και το ηλεκτρικο σε μενα![]()

σου υπενθυμιζω οτι ΔΕΝ εχω πλεον οχημαασε γιατι σημερα οριακά , ο ρ ι α κ α , εγινα ρεζίλι για το αυτοκινητο
Και για να το ξεπεράσω πρεπει να μπω σε έξοδα![]()

σου υπενθυμιζω οτι ΔΕΝ εχω πλεον οχημα![]()

1. δεν ειμαι σε θεση να απασχολησω το μυαλο μου για την κατάσταση σου , σου ειπα περνάω τραύμα
2. αφου βρε μαλάκα για 3ο αυτοκινητο το είχες
3. τι το θες το αυτοκινητο αφου ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ![]()

καθε μερα βρε μαλακα ηταν στον δρομο και τωρα ΔΕΝ εχω1. δεν ειμαι σε θεση να απασχολησω το μυαλο μου για την κατάσταση σου , σου ειπα περνάω τραύμα
2. αφου βρε μαλάκα για 3ο αυτοκινητο το είχες
3. τι το θες το αυτοκινητο αφου ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ![]()

Ετσιπαντα φτωχος θα μεινει αυτος ο μαλακας ...
αντι να σκεφτει με το mindset του επιχειρηματία , και να μου πει , παρε μου ενα σκουτερ να ξεκινησω ντελιβερι
και απο εκει μετά απο σκληρη δουλεια να γινω ο νέος Efood στην Ελλαδα που θα τους κλεισει αυτους
μου ζηταει ενα αντικειμενο που σου φερνει μονο εξοδα και χανει την αξία του καθε μερα που περνάει ή καθε μέτρο που διανυει![]()
ελα να γινουμε συνεταιροι βρε μουνοπανοπαντα φτωχος θα μεινει αυτος ο μαλακας ...
αντι να σκεφτει με το mindset του επιχειρηματία , και να μου πει , παρε μου ενα σκουτερ να ξεκινησω ντελιβερι
και απο εκει μετά απο σκληρη δουλεια να γινω ο νέος Efood στην Ελλαδα που θα τους κλεισει αυτους
μου ζηταει ενα αντικειμενο που σου φερνει μονο εξοδα και χανει την αξία του καθε μερα που περνάει ή καθε μέτρο που διανυει![]()

καθε μερα βρε μαλακα ηταν στον δρομο και τωαρα ΔΕΝ εχω
μου λειπει μια ΚΑΛΗ προκαταβολη 8000 να παρω αλλο
για στειλε
υγ το αμαξι δουλειας ΔΕΝ το εχω συνεχεια πλεον![]()

ΟΧΙ βρε μαλακα αλλα τι να σου εξηγω τωρατι εγινε ρε μαλάκα ;;
Δουλευεις σπαστό ωράριο λες και εισαι πωλητρια στο Ζαρα ;;![]()
ελα να γινουμε συνεταιροι βρε μουνοπανο
υγ επειδη εισαι ΚΛΕΦΤΗΣ θα ελεγχονται ΟΛΑ 3 φορες την ημερα![]()

μα γιατιεχω αποσυρθει απο την επιχειρηματική δραστηριοτητα![]()

ΟΧΙ βρε μαλακα αλλα τι να σου εξηγω τωρα
, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣειμαι φειδωλος σε ΠΑΡΑ πολλα πραγματαΑν εχεις μιση ελπιδα , ΜΙΣΗ , να παρεις εστω και 5 σεντς πρεπει να τα πεις ΟΛΑ , χαρτι και καλαμάρι
Το σαιτ εδω ειναι το ψυχικό ημερολόγιο μας, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

για πολλους και διάφορους λόγουςμα γιατι![]()

μες στην καρδιά μου σε εχωειμαι φειδωλος σε ΠΑΡΑ πολλα πραγματα
υγ ΔΕΝ πειραζει καλη καρδια![]()

Σταμάτησα στο μισό επιδεικνύοντας τρομερή πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση![]()