Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Την εκλεισα. Πρωτη επιλογη στην προτιμηση των γεμιστων βγηκε η ορφανη/γιαλατζι (χωρις κιμα) με 36, ψηφους εναντι της δευτερης επιλογης (με κιμα) 25 ψηφοι.@Zebu ,καλύτερα να κλείσεις την ψηφοφορία γιατί έρχεται συντριβή...
Εύκολακι.Νεα ψηφοφορια. Δικαιωμα μονο μιας επιλογης. Την πιο αγαπημενη σας. Ονομαστικη επισης.

Εδω τα βρισκουμε. Με τυρακι μπολικο, κατα προτιμηση παρμεζανα ή πεκορινο.Εύκολακι.
Ψήφισα.

Και κεφαλοτύριΕδω τα βρισκουμε. Με τυρακι μπολικο, κατα προτιμηση παρμεζανα ή πεκορινο.
Το σπαγγετι (στην δικια μου προτιμηση) παει και λιγο ρουφηχτο στην μια πηρουνια μαζι με κρεας στην δευτερη.
Σπαγγέτι κι εγώ αλλά όχι σπαγγετίνη no 10Εδω τα βρισκουμε. Με τυρακι μπολικο, κατα προτιμηση παρμεζανα ή πεκορινο.
Το σπαγγετι (στην δικια μου προτιμηση) παει και λιγο ρουφηχτο στην μια πηρουνια μαζι με κρεας στην δευτερη.
Και εγω 5-6 νουμερο βαζω.Σπαγγέτι κι εγώ αλλά όχι σπαγγετίνη no 10
Προτιμώ το 6 ή το 5 κι από τυρί τα πάντα.
Από μυζήθρα ξερή μέχρι παρμεζάνα.
Εκεί που μάλλον δεν τα βρίσκουμε είναι ότι κι αυτό δεν τα προτιμώ να καίνε.
Χλιαρά
Και φυσικά η σάλτσα να τσιμπάει λίγο, τόσο οσο
Λίγο ναι.Και εγω 5-6 νουμερο βαζω.
Και στην μυζηθρα την ξερη συμφωνουμε
Ουτε εγω τα θελω να καινε
Στο να τσιμπαει τι εννοεις να ειναι το κατι τις καυτερη;
Σχεδον συμφωνουμε. Του ριχνω λιγο εξτρα μαυρο πιπερι τριμμένο στο πιατο. Οχι καυτερες πιπεριες, ταμπασκο κ.α. να εχει λιγο πιπερακι παραπανω.Λίγο ναι.
Να σε κάνει να αναρωτιεσαι αν έχει καυτερό ή όχι
τουρτουγκιτα γαμαειΧτες είχα κάνει μοσχαράκι (τουρκουγκίτα) με χυλοπιτάκι Κορίνθου
![]()
Έγραψα που ψωνίζω Α.Γ.τουρτουγκιτα γαμαει
Τι είναι αυτό τύπε μου ?τουρτουγκιτα γαμαει

κομματι μοσχαρι πολυ καλοΤι είναι αυτό τύπε μου ?
Ράτσα σαλιγγαριών ?
![]()