tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.018
- Πόντοι
- 1.406
Έγινα σαφής?ετσι μαλιστα![]()

Έγινα σαφής?ετσι μαλιστα![]()

Από που Μαν,με τι κτλ.2 σουβλάκια![]()
Αντρέα μαν χοιρινό καλαμάκι κρεμμύδι μουστάρδα καυτερό πιπερι (λίγο)Από που Μαν,με τι κτλ.
absolutelyΈγινα σαφής?![]()

Ο συνδυασμός και το σερβίρισμα.Ψητό ψαράκι,σπανακόπιτα , σαλατα και σπέσιαλ γλυκό έφαγε ο @κωλο-γερος ...τι δεν σου άρεσε;
Τι γεύση τα καπρις μαν?Μικρό κουτί καπρις απ το ψυγείο και μια ακόμα κοκακολα λαιβ τώρα![]()
Κλασσική. Έχει και γεύσεις? Δεν το έχω δει αν και δε νομίζω να εμπ1, είμαι κλασσικουραςΤι γεύση τα καπρις μαν?

Εχει ναι πεππα ΑθηναίουΚλασσική. Έχει και γεύσεις? Δεν το έχω δει αν και δε νομίζω να εμπ1, είμαι κλασσικουρας![]()

Εχει ναι πεππα Αθηναίου![]()

εχει και βανιλια αλλα δεν τραβανε ...καταψηξη θελουν ομως οχι ψηγειοΚλασσική. Έχει και γεύσεις? Δεν το έχω δει αν και δε νομίζω να εμπ1, είμαι κλασσικουρας![]()

Μαν ποτέ θα στείλεις μπουγατσα το 5 κιλο?εχει και βανιλια αλλα δεν τραβανε ...καταψηξη θελουν ομως οχι ψηγειο![]()
Βανίλια ντιντηδικα μαν.εχει και βανιλια αλλα δεν τραβανε ...καταψηξη θελουν ομως οχι ψηγειο![]()

θα στειλω με μπουξο περιμενω να εμφανιστει μολις σκασει μεταγραφη απο ιβαναροΜαν ποτέ θα στείλεις μπουγατσα το 5 κιλο?

Σωθήκαμε τώραθα στειλω με μπουξο περιμενω να εμφανιστει μολις σκασει μεταγραφη απο ιβαναρο![]()

Δέχομαι ότι υστερεί ως εικόνα όμως αν ο @κωλο-γερος χόρτασε και δεν τον πήγε αίμα ,τότε όλα πήγαν καλά .Ο συνδυασμός και το σερβίρισμα.
Ούτε σε μπουφέ all inclusive β κατηγορίας .
Άρπα-κόλλα πρόχειραντζα και χαμηλή ποιότητα υλικών.
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε , όμως δεν πείθομαι όμως το θέμα είναι να απολαύσεις όχι απλά να χορτάσεις και να σου αλλάζουν πάνεςΔέχομαι ότι υστερεί ως εικόνα όμως αν ο @κωλο-γερος χόρτασε και δεν τον πήγε αίμα ,τότε όλα πήγαν καλά .
απο 24 μαιου ειναι το ποστ εντωμεταξυ πως το εφεραν ξανα στο τραπεζι ουτε καταλαβα ...τεσπα θα εχουν γινει αναφορες τοτε φανταζομαιΕιδα κάτι φωτό που απλά είναι ντροπή για το νήμα
Πρέπει να μιλήσω με Αντισθενη για απ' ευθείας μπαν σε κάτι τέτοια
απο 24 μαιου ειναι το ποστ εντωμεταξυ πως το εφεραν ξανα στο τραπεζι ουτε καταλαβα ...τεσπα θα εχουν γινει αναφορες τοτε φανταζομαι