Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Άμα κάποιος είναι προβληματικός και δεν περνάει καλά μόνος του , δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του, δεν θα είναι καλά ούτε μέσα σε σχέση.

Και τότε τι κυνηγάνε όλοι να βρουν γκόμενες,αφού περνάνε καλά μόνοι τους; :dunno:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
Και τότε τι κυνηγάνε όλοι να βρουν γκόμενες,αφού περνάνε καλά μόνοι τους; :dunno:
Αυτοί ειναι ατελείς άνθρωποι που έχουν κρεμάσει όλες τους τις ελπιδες για να καλύψουν τα κενα τους σε μια γκόμενα....φυσικά μόνο ο χρόνος θα δείξει αν έχουν κάνει σωστή επιλογή.Ακομα και οι γάμοι είναι κορώνα γράμματα αν διαρκέσουν..πολλώ δε μάλλον απλες σχέσεις.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.844
Πόντοι
456
Sorry αλλά το ότι οι γυναίκες επιλέγουν ισχύει για όσες είναι το πολύ 30 άντε 35 και με το δίκιο τους βέβαια. Γνώμη μου. Από αυτήν την ηλικά και μετά είναι ένα ροζ συννεφάκι.
Ας πούμε μια έχει 40ρισει και είναι μόνη της. Δεν είναι επειδή δεν έχει να επιλέξει, αλλά επειδή όσοι επέλεξε τη σούταραν ή τέλος πάντων χώρισαν μόλις είδαν πως πολλά πράγματα δεν πάνε καλά.
Η γυναίκα επιλέγει και ο άντρας σουτάρει. Επειδή και αυτός το επιλέγει όμως.
Η γυναικεία λογική λέει πως δεν υπάρχουν άντρες να διαλέξει και μένει μόνη, η αντρική λογική όμως λέει πως είναι καμένο χαρτί και δρόμο. Η διαφορά είναι πως αν ήταν 10 χρόνια νεώτερη πολλοί θα έδιναν τόπο στην οργή για πολλά, αλλά από μία ηλικία και μετά απλά δεν.
Στο τέλος για το γαμώτο θα περιμένουν να επιλέξουν μεν, αλλά κανέναν απελπισμένο για να τον βασανίσουν δε.

Αν η ζωή σου έχει ένα επίπεδο και περιμένεις να σε επιλέξει ένα τέτοιο περίσσευμα είσαι άξιος της μοίρας σου. Αυτή η νοοτροπία είναι κατάλοιπο της εφηβίας. Μετά τα 35 οι γυναίκες έχουν να επιλέξουν μεταξύ κάποιων που τους αρέσουν αλλά δεν βρίσκουν ανταπόκριση και μεταξύ αυτών που δεν τους αρέσουν αλλά θα κάτσουν να τους πατήσουν.
Κανονικά αν όλοι φέρονταν παντελονάτα αυτή η ψευδαίσθηση δεν θα υπήρχε στις γυναίκες. Γιατί πλέον ψευδαίσθηση είναι.

Όσο για τα social πιστεύω πως είναι ένας τρόπος να αυθυποβάλλονται και να νομίζουν πως περνάει η μπογιά τους με σχόλια άλλων απελπισμένων.
Παράδειγμα, η άλλη που έβαλε να καθαρίσουν τον Πολωνό καθηγητή. Στο τουίτερ όλοι γέλαγαν. Και όμως , στα social είχε τύπους που την αποθέωναν.
Υπάρχουν τύποι που αποθεώνουν ότι γυναίκα να ναι και ζουν ανάμεσα μας.

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.189
Πόντοι
361
Εγώ πέτυχα πριν από λίγο καιρό στο Instagram μια τύπισσα με την οποία έκανα παρέα στην γειτονιά όταν ήμασταν παιδάκια, και όταν λέω παιδάκια εννοώ πολύ παιδάκια δηλδ, εγώ ήμουν 4 ετών και εκείνη 7 όταν είχαμε συναντηθεί τελευταία φορά. Αφού τσεκάρω το προφίλ της και κοιτάζω ότι είναι ελεύθερη και εφόσον βλέπω ότι είναι και καλό ...νάκι, όχι καμιά θέα αλλά κάπως τζούσι με καλό βυζί 2,5 προς 3 λέω να κάνω κίνηση μπας και έχουμε love story. Είχα ήδη μια επιφυλακτικότητα γιατί παρατήρησα ότι ήταν κτηνίατρος (ως γνωστόν φιλόζωες = φόλες) και μόλις της μίλησα, κατάλαβα τον λόγο που ήταν ακόμα ελεύθερη στα 36 της. Η τύπισσα όσες φορές προσπάθησα με τρόπο να της πω ότι τέλος πάντων την γουστάρω, είτε δεν το έπιανε, είτε έκανε ότι δεν το έπιανε, είτε δεν ήθελε να το πιάσει. Από ότι κατάλαβα μάλλον δεν ενδιαφέρεται για σχέσεις όχι απλά με άνδρες, αλλά γενικά με ανθρώπους. Κάτι που επιβεβαιώθηκε όταν την είδα μετά από λίγες ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου να έχει σε insta story τον σκύλο της και να γράφει... "Ο μόνος μου έρωτας είσαι εσύ". :headbang::vomit::idiot:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
Εγώ πέτυχα πριν από λίγο καιρό στο Instagram μια τύπισσα με την οποία έκανα παρέα στην γειτονιά όταν ήμασταν παιδάκια, και όταν λέω παιδάκια εννοώ πολύ παιδάκια δηλδ, εγώ ήμουν 4 ετών και εκείνη 7 όταν είχαμε συναντηθεί τελευταία φορά. Αφού τσεκάρω το προφίλ της και κοιτάζω ότι είναι ελεύθερη και εφόσον βλέπω ότι είναι και καλό ...νάκι, όχι καμιά θέα αλλά κάπως τζούσι με καλό βυζί 2,5 προς 3 λέω να κάνω κίνηση μπας και έχουμε love story. Είχα ήδη μια επιφυλακτικότητα γιατί παρατήρησα ότι ήταν κτηνίατρος (ως γνωστόν φιλόζωες = φόλες) και μόλις της μίλησα, κατάλαβα τον λόγο που ήταν ακόμα ελεύθερη στα 36 της. Η τύπισσα όσες φορές προσπάθησα με τρόπο να της πω ότι τέλος πάντων την γουστάρω, είτε δεν το έπιανε, είτε έκανε ότι δεν το έπιανε, είτε δεν ήθελε να το πιάσει. Από ότι κατάλαβα μάλλον δεν ενδιαφέρεται για σχέσεις όχι απλά με άνδρες, αλλά γενικά με ανθρώπους. Κάτι που επιβεβαιώθηκε όταν την είδα μετά από λίγες ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου να έχει σε insta story τον σκύλο της και να γράφει... "Ο μόνος μου έρωτας είσαι εσύ". :headbang::vomit::idiot:
Kακως είχες ελπίδες λόγω του ότι την ήξερες...τώρα απογοητευτηκες πιο πολύ.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.332
Πόντοι
456
Κλασική αγάμητη περίπτωση, όπως πάρα πολλές

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Πάντως όσες έχουν σκύλο,δε σημαίνει οτι δεν έχουν και γκόμενο

Έχω δει πολλές να τους βγάζουν βόλτα και τους δύο μαζί

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.189
Πόντοι
361
Kακως είχες ελπίδες λόγω του ότι την ήξερες...τώρα απογοητευτηκες πιο πολύ.
Τελικά το παρελθόν δεν πρέπει να το σκαλίζεις. Είναι μεγάλη παγίδα να ψάχνεις ευτυχία, στις στιγμές ευτυχίας του παρελθόντος. Έφαγα μεγάλη πίκρα γιατί οι αναμνήσεις μου ήταν καλές μαζί της και τώρα απομυθοποίκαν. Ωραίες εποχές ρε γαμώτο...

MpaTou3

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
119
Πόντοι
0
Μα δεν λέω για τους νορμάλ τύπους που απλά ψάχνουν μια συντροφιά, λέω για αυτούς που έχουν ψυχολογικά και νομίζουν ότι θα τους τα λύσει μια γκόμενα που θα βρουν. Καμιά γυναίκα δεν θα κάτσει να κάνει δωρεάν ψυχανάλυση στον κάθε περίεργο

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.189
Πόντοι
361
Μα δεν λέω για τους νορμάλ τύπους που απλά ψάχνουν μια συντροφιά, λέω για αυτούς που έχουν ψυχολογικά και νομίζουν ότι θα τους τα λύσει μια γκόμενα που θα βρουν. Καμιά γυναίκα δεν θα κάτσει να κάνει δωρεάν ψυχανάλυση στον κάθε περίεργο
Για αυτό πηγαίνουμε στις πουτάνες που είναι πιο συμφέρουσες από τις ψυχολόγους. Σε μια καλή ψυχολόγο θα δώσεις 70€ την συνεδρία για να σου πει ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, ενώ σε μια φθηνή βίζιτα θα δώσεις 80-100€ και θα γαμήσεις κιόλας.

MpaTou3

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
119
Πόντοι
0
Για αυτό πηγαίνουμε στις πουτάνες που είναι πιο συμφέρουσες από τις ψυχολόγους. Σε μια καλή ψυχολόγο θα δώσεις 70€ την συνεδρία για να σου πει ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, ενώ σε μια φθηνή βίζιτα θα δώσεις 80-100€ και θα γαμήσεις κιόλας.
Πολύ εύστοχο αυτό που λες. Θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί οι ψυχολόγοι αν μπορούσαν να πουν στον άλλο κατάμουτρα "τύπε, είσαι για τον πούτσο" . Πάλι καλά τουλάχιστον που τα λέμε εδώ μέσα μεταξύ μας

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
Τελικά το παρελθόν δεν πρέπει να το σκαλίζεις. Είναι μεγάλη παγίδα να ψάχνεις ευτυχία, στις στιγμές ευτυχίας του παρελθόντος. Έφαγα μεγάλη πίκρα γιατί οι αναμνήσεις μου ήταν καλές μαζί της και τώρα απομυθοποίκαν. Ωραίες εποχές ρε γαμώτο...
Θα ήταν πολύ χειρότερα αν ήταν συμμαθήτριά σου σε εποχές όπου ήσασταν πιο μεγάλοι και θα θυμοσουν πιο πολλά.Δεν πειράζει,πας παρακάτω.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
Πολύ εύστοχο αυτό που λες. Θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί οι ψυχολόγοι αν μπορούσαν να πουν στον άλλο κατάμουτρα "τύπε, είσαι για τον πούτσο" . Πάλι καλά τουλάχιστον που τα λέμε εδώ μέσα μεταξύ μας
Οι ψυχολόγοι ποτέ δεν το λένε αυτό γιατί ο άλλος μπορεί να σαλταρει από καμμία ταράτσα.
Εμείς δεν χρειαζόμαστε ψυχολόγο ,τα λύνουμε όλα εδώ και από κοντά με τα κορίτσια μας στα αμαρτωλά στενά....τι να πουν οι παντρεμένοι;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056

Για να ξεκαθαρίσουμε τι είναι νορμάλ και τι όχι

Μετά απο κάποια ηλικία,εκει γύρω στα 30,δε λέω όλοι αλλά πολλοί,χάνουν παρέες,φίλους κλπ.

Εκεί,αν κάποιος δεν έχει ούτε γκόμενα,κινδυνεύει να μεινει σαν την καλαμια στον κάμπο.Με δεδομένο ότι δύσκολα (ξανα)κάνεις φίλους σε μεγάλη η΄λικία,το πιο λογικό είναι να ψάχνουν για γκόμενα,για να μην τους φάει τελείως η μοναξιά.Υπο αυτή την έννοια,η γκόμενα σε κρατάει ενεργό και σου σώζει την κοινωνική ζωή.

Και μιλάω για όσους θέλουν να έχουν κοινωνική ζωή,άλλοι που δεν τους ενδιαφέρει και σου λένε βγαίνω μόνος,παω στα μπουρδέλα κλπ,οκ αυτοί έχουν συμβιβαστεί μ'αυτό τον τρόπο ζωής και δεν τον αλλάζουν.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.300
Πόντοι
361
Καλημέρα, ασχέτως φύλου, σε μια συντροφική σχέση υπάρχουν συγκεκριμένοι ρόλοι. Δεν γίνεται ο άντρας να είναι ψυχολόγος/μπαμπάς/γκόμενος της γυναίκας κι αντίστοιχα η γυναίκα δεν γίνεται να είναι ψυχολόγα/μαμά/γκόμενα του άντρα. Ο ρόλος του/της συντρόφου είναι συγκεκριμένος. Ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα και δεν μπορεί ένας/μια σύντροφος να παρέχει αντικειμενική άποψη.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.300
Πόντοι
361

Μετά απο κάποια ηλικία,εκει γύρω στα 30,δε λέω όλοι αλλά πολλοί,χάνουν παρέες,φίλους κλπ.

Εκεί,αν κάποιος δεν έχει ούτε γκόμενα,κινδυνεύει να μεινει σαν την καλαμια στον κάμπο.Με δεδομένο ότι δύσκολα (ξανα)κάνεις φίλους σε μεγάλη η΄λικία,το πιο λογικό είναι να ψάχνουν για γκόμενα,για να μην τους φάει τελείως η μοναξιά.Υπο αυτή την έννοια,η γκόμενα σε κρατάει ενεργό και σου σώζει την κοινωνική ζωή.

Και μιλάω για όσους θέλουν να έχουν κοινωνική ζωή,άλλοι που δεν τους ενδιαφέρει και σου λένε βγαίνω μόνος,παω στα μπουρδέλα κλπ,οκ αυτοί έχουν συμβιβαστεί μ'αυτό τον τρόπο ζωής και δεν τον αλλάζουν.
Σωστός! Παίρνω παράδειγμα από τον εαυτό μου. Οι φίλοι είναι πλέον 3 κι αυτοί σε άλλη πόλη. Είμαι μοναχικός σαν άνθρωπος, αλλά είναι γενικότερα δύσκολο να είσαι μόνος σου, ειδικά σε μια μεγάλη πόλη σαν την Αθήνα. Γνωστούς θα έλεγα ότι έχω άπειρους, παραπάνω από όσους χρειάζεται. Το τηλέφωνο όμως δεν χτυπάει για να πάω για έναν καφέ...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235

Ο άνδρας έχει ως προτεραιότητα το να αποκατασταθεί εργασιακά.
Η γυναίκα συνήθως όχι γιατί ξέρει ότι ακόμα και χωρίς εργασία μπορεί να γυαλίσει σε κάποιον και να προσφέρει πολλά φροντίζοντας το σπίτι και την οικογένεια.
Για αυτό πολλές είναι παντρεμένες είκοσι χρόνια ενώ εργασιακά μπορεί και να μην έχουν κάνει κάτι ιδιαίτερο .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
Σωστός! Παίρνω παράδειγμα από τον εαυτό μου. Οι φίλοι είναι πλέον 3 κι αυτοί σε άλλη πόλη. Είμαι μοναχικός σαν άνθρωπος, αλλά είναι γενικότερα δύσκολο να είσαι μόνος σου, ειδικά σε μια μεγάλη πόλη σαν την Αθήνα. Γνωστούς θα έλεγα ότι έχω άπειρους, παραπάνω από όσους χρειάζεται. Το τηλέφωνο όμως δεν χτυπάει για να πάω για έναν καφέ...
Ο καθένας έχει την ζωή του.
Εσύ όμως μην παραγγέλνεις καφέ στο σπίτι λες κι έχουμε καραντίνα.Η ζωή είναι εκεί έξω...βγες για καφέ και πάνε μια μπουρδελοτσαρκα να γουστάρεις...μια και είσαι μόνος κανείς δεν θα σου ζητήσει τον λόγο γιατί άργησες να πας στο σπίτι.
Η μοναξιά έχει πάντα τα καλά της.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.300
Πόντοι
361
Ο καθένας έχει την ζωή του.
Εσύ όμως μην παραγγέλνεις καφέ στο σπίτι λες κι έχουμε καραντίνα.Η ζωή είναι εκεί έξω...βγες για καφέ και πάνε μια μπουρδελοτσαρκα να γουστάρεις...μια και είσαι μόνος κανείς δεν θα σου ζητήσει τον λόγο γιατί άργησες να πας στο σπίτι.
Η μοναξιά έχει πάντα τα καλά της.
Σε ευχαριστώ. Μην παρεξηγηθώ, τα κάνω όλα αυτά και ακόμα παραπάνω (γυμναστήρια, τρέξιμο έξω, βόλτες με το αμάξι, καφέδες έξω κ.α.) Θέλω να τονίσω ότι αυτό που νομίζουν όλοι ότι η μοναξιά συνεπάγεται αυτομάτως καλοπέραση είναι η μία όψη του νομίσματος. Έχει πολλά καλά, αλλά έχει και κακά (όπως κάθε επιλογή).

Παρά την μοναχικότητα που με διέπει, πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι από τις απαρχές του κοινωνικό ων, οπότε είναι λίγο δύσκολο να είναι μόνος του για μια ζωή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom