Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
θα ήθελες να ζεις σε ένα κόσμο που οι γυναίκες θα σε κερνάνε, θα σου ανοίγουν τις πόρτες για να περάσεις, θα σου κανονίζουν ταξιδάκια και σκ και θα σε πηγαίνουν για σόπινγκ?

Αυτός είναι ο κόσμος της γυναίκας τη σήμερον εποχή

Όχι,τέτοιος κόσμος για άντρες δεν υπάρχει.Εκτος αν είσαι ζιγκολό και πας με πλούσιες γριές :uglykiss:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216
Σωστός.
Δεν πρέπει να παίρνεις για κανέναν λόγο στα σοβαρά καμιά εκεί έξω. Επίσης δεν πρέπει να φαίνεσαι και να δείχνεις σαν κακομοίρης, άχαρος. Στέκεσαι αρρενωπά αγέρωχος και την βάζεις στη θέση της. Ας γίνει ότι ειναι να γίνει.

Aπλά είναι η αίσθηση των γυναικών ότι οτιδήποτε κι αν κάνουν, όσο σαχλό και σάπιο κι αν είναι, πάντα θα έχουν άτομα να τις κυνηγάνε για γαμησι, να ανεβάζουν πλασματικά την αξία τους και να ειναι παντα εκεί σαν σκύλοι πεινα(ε)λέοι. Δεν στιγματίζονται οι γυναίκες κοινωνικά. Εδώ σκοτώνουν και στέλνουν στον άλλο κόσμο ψυχούλες, έμψυχες, άψυχες, αγέννητες ή και οτιδήποτε δεν ικανοποιεί το εγώ τους και την ματαιοδοξια τους και την γλιτώνουν έτσι απλά επικαλούμενες "ψυχολογικά αίτια" και πως ήταν ενα "ξέσπασμα". " Ολες για 1 και 1 για ολες " και κάτι πιπες. Δηλαδη για την πάρτη μου υπό το πρόσχημα της αλληλεγγύης μαι αςς. Ολο μελετάμε την αντρική ψυχολογία και την έχουν εξισώσει σε τοξικη και πως όλοι είναι πιθανοί "υπέρτατοι κακοί" λες και βγήκαν από ταινία τρόμου, ενώ την γυναικεία ψυχοπαθολογία την εχουν παρατήσει εντελώς. Με όσες έρευνες ειχαν βγει ή ειχαν γραφτεί βιβλία να θέλουν να τα οδηγήσουν σε ολοκαύτωμα . Δείτε Φρόυντ, Νίτσε, Σοπενχάουερ τι μισος τρώνε τόσα χρόνια μετά. Αυτο δείχνει ότι τους καίνε ακόμα την καρδούλα αυτοί οι "misogynides" αντρες. μπουαχαχαχαχαχ.. Η αντε πες να μελετήσουν κάποιο έργο εξ αυτών, το πάνε γύρω γύρω. Ακόμα και στα πανεπιστήμια. Οτι βολεύει το συστημικό αφήγημα.

Απλά τις ανέχονται για να γαμήσουν οι περισσότεροι - οποτε κι ΑΝ συμβεί αυτό. Και συνήθως σεξ και "συντροφικότητα" (ακα ανέχεια) κακής ποιότητας. Οι περισσότερες ειναι παντελώς άσχετες σε αυτό ή νομίζουν πως κάτι κάνουν. Παίζοντας το θύμα ενώ μετά γυρνανε και το παίζουν δυναμικές και ανεξάρτητες οποτε οι συνθήκες αλλάζουν. Παραποιούν την πραγματικότητα προς όφελος τους επειδή θέλουν να ξεφτιλιζουν άντρες για να αισθάνονται ανώτερες. Αυτό κάνει κάποιος που αισθάνεται κατώτερος. Προσπαθεί να μειώσει τον άλλον.

Απο τη στιγμή που και η πιο σάπια κωλόγρια εκεί έξω αν θέλει έχει επιλογές, ότι ώρα τις θελει - δεν γίνεται να πάρεις σοβαρά όχι απλά γυναίκα, αλλά κανέναν.

H "λύση" ΓΕΝΙΚΑ στο thread question δηλαδή στην αρρώστια ειναι απλή. Διορθώστε τους άντρες και θα "διορθωθούν" αναγκαστικά (εννοώντας θα καμουφλάρουν ΞΑΝΑ το προσωπείο τους) ως επακόλουθο και οι γυναίκες. Πλέον το κλασικό αντρικό πρότυπο μόνο στα βιβλία ιστορίας έχει μείνει. Λίγο εγωισμό ρε μαλάκες!

Αυτό που αποζητά ο άντρας είναι η σεξουαλική εκτόνωση και ΠΟΙΚΙΛΙΑ, απλά πλέον για να το καταφέρει αυτό, επειδή δεν μπορεί να το απαιτήσει με αυταρχικότητα και σθένος εξαιτίας της νομοθεσίας και της γυναικοκεντρικής μεροληψίας, αναγκάζεται να το απαιτήσει με υποτακτικότητα και θηλυπρεπή συμπεριφορά, κάτι που ξενερώνει ακόμη παραπάνω τις γυναίκες που εχουν τα πάντα και νιώθουν να μην εχουν "τίποτα". Γι' αυτό και πλέον την αρρενωπότητα και τον αντρισμό δεν τα προσδιορίζει η συμπεριφορά σου αλλά το χρήμα και το στατους. Το χρήμα (ΠΟΡΟΙ ετοιμοι προς αφαιμαξη από θηλυκά αρπακτικά) είναι ένα παράδειγμα αντικαστάτης της εκλειπτικής αρρενωπότητας.

Γι' αυτό και μόνο με ριζική μεταρρύθμιση της νομοθεσίας (στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων που χαρίστηκαν ετσι απλά στις γυναίκες χωρις να τα εκτιμήσουν για αρχη) οι άντρες μπορούν να αποκτήσουν πίσω την αρρενωπότητα τους σε συλλογικό επίπεδο. Μέχρι τότε, πουτάνες, γραψαρχιδισμός και αν θέλει να κάνει παιδί ΔΙΚΟ ΤΟΥ χωρίς να καταλήξει να το βλέπει μια φορά το μήνα με "δασκαλεμενα μισητά συναισθήματα από την μαμουλα" μόνο με "αλλες λύσεις" για τον απλό μέσο άντρα. Ούτε οι "passport bro" τακτικς ειναι καθαρη μορφή λύσης, καθώς οι γυναίκες εχουν το ιδιο πάνω κάτω προγραμματισμό. Αυτό έχω καταλάβει σε αλληλεπιδράσεις in real life. Το ίδιο "bios". To μονο που αλλάζει ειναι το πρόσωπο και το σώμα. Αλλα και η εκδήλωση συγκεκριμένων τακτικών αναλόγως τις συνθήκες.

Ολα αυτά φυσικά για να τα καταλάβει κανείς πρέπει να παρατηρεί συνεχώς, να ειναι σε επαγρύπνηση και να μην επενδύει συναισθηματικά σαν μαλακας. Μένοντας με την απορία μετά. Νοοτροπία θεριστή γυναικείων ψυχών θα πράττετε. Οτι κάνουν οι γυναίκες δηλαδή. Παίρνεις αυτό που θες, bye μετά.

Ολοι κάναμε λάθη και μαλακίες μικροί. Πρέπει να την πατήσεις για να ξεκινήσεις να εντοπίζεις τα μοτίβα.
Να χαρακτεί σε μαρμάρινη πλάκα και να τοποθετηθεί στην Πλατεία Συντάγματος, παρακαλώ!

Τα είπες ΟΛΑ απλά και κατανοητά! υποκλίνομαι!

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Να μπορούμε να απολαμβάνουμε πράγματα στη ζωή μέρα με τη μέρα, να έχουμε φίλους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε πράγματα (ταξίδια, βόλτες, εξόδους κλπ) και να έχουμε μια δεκάρα ώστε να μη στερούμαστε πράγματα που γουστάρουμε.
Ένας γεμάτος και ολοκληρωμένος άνθρωπος δεν έχει ανάγκη να κρεμαστεί απτο μουνί καμμίας -απλά γιατί ήδη περνάει ωραία και απολαμβάνει την ελευθερία του.

Έν ολίγοις: δεν είναι επιτυχία να έχεις μια σχεσούλα της κακιάς ώρας. Ούτε το να γαμάς πουτάνες.
Επιτυχία είναι να περνάς ωραία με την πάρτη σου και να πηδάς από δω κι από κει όσο μπορείς χωρίς να μπλέκεις.

Τύπε,ούτε έχουν όλοι φίλους μετά απο κάποια ηλικία για ταξίδια και εξόδους,ούτε φυσικά μπορούν να πηδάνε απο'δω κι απο'κει αν δεν έχουν κάποια πηγή γνωριμιών.Σορυ αλλά όλα αυτά που λες είναι να'χαμε να λέγαμε,ειδικά στην Ελλάδα που όλα είναι σχεσοκεντρικά.

Για τους περισσότερους,έλλειψη σχέσης μετά απο κάποια ηλικία σημαίνει μπακουριά και σπιτι-δουλεια,μαλακια,μπουρδέλα,άντε και καμια μπύρα με καναν άλλο 'Κάσπερ'

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216
Τύπε,ούτε έχουν όλοι φίλους μετά απο κάποια ηλικία για ταξίδια και εξόδους,ούτε φυσικά μπορούν να πηδάνε απο'δω κι απο'κει αν δεν έχουν κάποια πηγή γνωριμιών.Σορυ αλλά όλα αυτά που λες είναι να'χαμε να λέγαμε,ειδικά στην Ελλάδα που όλα είναι σχεσοκεντρικά.

Για τους περισσότερους,έλλειψη σχέσης μετά απο κάποια ηλικία σημαίνει μπακουριά και σπιτι-δουλεια,μαλακια,μπουρδέλα,άντε και καμια μπύρα με καναν άλλο 'Κάσπερ'
Δυστυχώς ισχύει αυτό που λες, αλλά το θέμα είναι να μην τσουβαλιαστεί κανείς με το τι κάνουν 'όλοι'.
Ματάκια και αυτάκια έχουμε, όποιος έχει μυαλουδάκι να αντιληφθεί πως έχουν τα πράγματα οφείλει να πράξει αναλόγως και να προνοήσει για την πάρτη του ώστε να φτιάξει τη ζωή του όσο καλύτερα μπορεί.

Τίποτα καλό δεν έρχεται από μόνο του.

Όσον αφορά το ΄σχεσοκεντρικό' που λες: έχω κουραστεί να βλέπω τα πονεμένα ματάκια δεσμευμένων/παντρεμένων 40+ φίλων και γνωστών μου να ζηλεύουν τους πάντες νιώθοντας απομονωμένοι από τα πράγματα....
Κανονικά θα έπρεπε να είναι χαρούμενοι που ΄γλύτωσαν από τον βούρκο΄ όπως κάποτε πιστεύαν....περαστικά τους.....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.160
Πόντοι
6.256
Αυτός είναι ο κόσμος της γυναίκας τη σήμερον εποχή

Όχι,τέτοιος κόσμος για άντρες δεν υπάρχει.Εκτος αν είσαι ζιγκολό και πας με πλούσιες γριές :uglykiss:
δηλαδή θες να μου πεις ότι θα ήθελες να είναι αυτός ο κόσμος σου?

σιγά μη βάλουμε και σερβιέτες ρε τύπε :confused:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
595
Πόντοι
96
Εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός πως πολλοί από εμάς επιμένου,ε να σπάνε το κεφάλι τους προκειμένου να βγάλουμε άκρη 'τι συμβαίνει'.
Αρκετοί κιόλας μπαίνουν στην θλιβερή διαδικασία να διαβάζουν γραφόμενα του κάθε χιπστεροσαχλόμουνου από γελοία σάητς, άλλοι βλέπου βιντεάκια με ινφλουένσερς να λένε προκλητικές παπαρίες προκειμένου να γίνουν viral κλπ. κλπ.
Παίζετε το παιχνίδι τους έτσι! Μόνοι σας μπαίνετε στη λούπα και το χαντάκωμα οδηγούμενοι από μια αιώνια απορία που οδηγεί στο πουθενά.
Όσο για το 'τι συμβαίνει'...πολλά και τίποτα ταυτόχρονα συμβαίνουν, αναλόγως πως θέλει να τα δει ο καθένας. Δεν βγαίνει κάπου αυτή η αναζήτηση, είναι μάταιη εκ των πραγμάτων.
Όσα βλέπουμε συμβαίνουν. Κι άλλα τόσα που δε βλέπουμε!

Αυτό που έμαθα στα 40+ μου, έχοντας την τύχη να ζήσω κάποιες ωραίες σχέσεις αλλά έχοντας δει αρκετά δράματα, είναι πως πρέπει να τα έχουμε καλά με τους εαυτούς μας για αρχή. Να αποδεχθούμε εμάς και τα δεδομένα -είτε μας αρέσουν είτε όχι- κι ύστερα να κάνουμε όσα μπορούμε για να περνάμε ωραία.
Να είμαστε υγιείς, όσο το δυνατόν πιο εμφανίσημοι στο σημείο που θα νιώθουμε καλά στον καθρέπτη μας. Να μπορούμε να απολαμβάνουμε πράγματα στη ζωή μέρα με τη μέρα, να έχουμε φίλους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε πράγματα (ταξίδια, βόλτες, εξόδους κλπ) και να έχουμε μια δεκάρα ώστε να μη στερούμαστε πράγματα που γουστάρουμε.
Ένας γεμάτος και ολοκληρωμένος άνθρωπος δεν έχει ανάγκη να κρεμαστεί απτο μουνί καμμίας -απλά γιατί ήδη περνάει ωραία και απολαμβάνει την ελευθερία του.
Πρόσφατα συνειδητοποίησα πως ανέκαθεν βαριόμουν τις σχέσεις καθώς ένιωθα να με περιορίζουν από διάφορες απόψεις. Δεν μου φταιξαν αυτές που είχα εν τέλει, δεν γίνεται να ήταν όλες 'βλαμμένες' κι εγώ 'σωστός'. Δεν έχει λογική.

Οι περισσότερες σχέσεις που βλέπω κοντά μου αποτελούν την απόλυτη κατάντια και μιζέρια. Δεν καταλαβαίνω πως αντέχουν ο ένας τον άλλο, δεν καταλαβαίνω πως σκατά μπορούν κι ανέχονται αυτά τα χάλια. Εγώ βαριέμαι. Τους βλέπω σαν αποτυχημένους που απλά έμπλεξαν έτσι φοβούμενοι μη μείνουν μόνοι.
Κάποιοι μέχρι και παιδιά έκαναν επειδή ήταν άβουλοι, και αφέθηκαν στην επιβολή των άλλων να καθορίσουν τις ζωές τους.
Υπάρχουν κι οι φωτείνές εξαιρέσεις βέβαια, αλλά αν είναι να πιστεύουμε σε θαύματα και ν ανάβουμε κεράκια........άστο!
Η μοναχικότητα έρχεται με αρκετές στερήσεις και δυσκολίες: ξεγράφεις την συντροφικότητα, αποδομείς την κανονικότητα, και σκεφτεσαι τρόπους να φτιάξεις τη ζωή σου γύρω από αυτό. Δεν είναι για όλους.

Απλά, για κάποιους ανθρώπους που δίνουν προτεραιότητα στον αυτοσεβασμό τους, είναι σχεδόν αδύνατο να προσδοκούν πολλά, καθώς αργά ή γρήγορα θα προκύψουν οι διαμάχες και οι προσπάθειες για επιβολή και χειραγώγηση.
Μεγαλύτερη καύλα νιώθω να τις στέλνω διεκπεραιωτικά, παρά να μπαίνω σε διαδικασίες διαπραγματεύσεων για πράγματα που αύριο δεν θα με αφορούν.
Στην τελική μετά τα 37-38, οι γυναίκες που θα γαμάς θα είναι κυρίως είτε παντρεμένες είτε δεσμευμένες. Οι ελεύθερες άνω των 33 είναι σημαδεμένες τράπουλες. Δεν ασχολείσαι.
Το γαμήσι με μια ιερόδουλη δεν θεωρείται καν γαμήσι, αλλά όσο νάναι πλέον προτιμώ να συνευρίσκομαι με μια πόρνη για λίγη ώρα η οποία δεν θα μου στέλνει μηνύματακια μετά, παρά να τρώω στη μάπα την κάθε δύστυχη με τη μιζέρια της.

Έν ολίγοις: δεν είναι επιτυχία να έχεις μια σχεσούλα της κακιάς ώρας. Ούτε το να γαμάς πουτάνες.
Επιτυχία είναι να περνάς ωραία με την πάρτη σου και να πηδάς από δω κι από κει όσο μπορείς χωρίς να μπλέκεις.
Έγραψες παίκτη μου. Με γλύτωσες από να αφιερώσω χρόνο να γράψω παρόμοια.
Λέμε για τις γκόμενες που έχουν επηρεαστεί από μοντέλες και ινφλουενσερς και προσπαθούν να τις μοιάσουν αλλά είμαστε κάποιοι με τα ίδια μυαλά.
Να φουσκώσουμε μπράτσα, να πάρουμε αμάξι καλό, να πάμε με ακριβά ρούχα κτλ κτλ για να ρίξουμε το κάθε τσόκαρο με την δηθενια και την μύτη ψηλά.
Όσοι έχουν αυτόν τον οδηγό στην ζωή τους μάλλον δεν έχουν ζήσει άλλες κουλτούρες.
Τραβάτε σε άλλες χώρες να δείτε πως πρέπει να είναι οι γυναίκες από την φύση τους χωρίς να χρειαστεί να έχετε όλα τα παραπάνω κομφορ και ελάτε να γράψετε πόσο μαλακες είμαστε που τρέχουν πίσω από την κάθε καρακαηδόνα που γκρινιάζει όλη μέρα κ κουτσομπολευει αντί να στρώσει κωλο να δουλέψει.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.934
Πόντοι
456
  1. Είμαι 33
  2. μένω μόνος
  3. πληρώνομαι πολύ πάνω από τον βασικό
  4. έχω καλή δουλειά με δυνατότητα εξέλιξης
  5. έχω σπορ αυτοκίνητο
  6. έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη 2-3 φορές (υπάρχουν περίοδοι που ζω σε ξενοδοχεία)
Αποτέλεσμα, δεν βλέπω να σφάζονται οι γκόμενες για το ποια θα με μαντρώσει γιατί συνειδητά δεν εκθέτω την ζωή μου στα κωλομέσα δικτύωσης. Κοινώς, για να τα μάθει μια γκόμενα αυτά πρέπει να κάτσει στο τραπέζι και να μιλήσει ή να ενδιαφερθεί να μάθει για μένα.

Θα έλεγα λοιπόν ότι το δεύτερο σενάριο προϋποθέτει να αυτοδιαφημίζεται κάποιος σε ένα ή και παραπάνω από αυτά τα κωλομέσα για να το παίξει κάποιος. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το υποστηρίξω αυτό, γιατί δεν θεωρώ ότι έχω κάτι εξωπραγματικό που αξίζει διαφήμισης.

Απάντησες μόνος σου φίλε μου…δυστυχώς την σημερινή ημέρα εάν δεν κάνεις τον κλόουν στα σοσιαλ, είναι σαν να μην υπάρχεις κοινωνικά

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
595
Πόντοι
96
Μεγάλωσα σε λαική γειτονιά, και πίστεψε με, ξέρω πολλούς τέτοιους, ΠΑΡΑ πολλούς...άντε στην καλύτερη να έχουν κάνα παλιο αμάξι
Δεν είναι όλοι τυχεροί τύπε να έχουν λεφτά από γονείς κ έτοιμο σπίτι. Επίσης αν έχεις σπίτι κ η μάνα δεν έχει που να μείνει αναγκαστικά θα μένει μαζι σου μέχρι να βρεις άλλο σπίτι με την γκόμενα γυναίκα.

Δεν είναι η οικονομία μας τέτοια κ οι μισθοί μας ολωνων που να μας επιτρέπουν τέτοιες καταστάσεις.
Προφανώς εδώ όσοι γράφετε και κράζετε αυτούς τους ανθρώπους είστε προνομιούχοι.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Όσον αφορά το ΄σχεσοκεντρικό' που λες: έχω κουραστεί να βλέπω τα πονεμένα ματάκια δεσμευμένων/παντρεμένων 40+ φίλων και γνωστών μου να ζηλεύουν τους πάντες νιώθοντας απομονωμένοι από τα πράγματα....
Κανονικά θα έπρεπε να είναι χαρούμενοι που ΄γλύτωσαν από τον βούρκο΄ όπως κάποτε πιστεύαν....περαστικά τους.....

Όπως υπάρχουν αυτοί,υπάρχουν και οι αντίστοιχοι της άλλης πλευράς,που ξεμειναν μονοι και μάλλον θα ήθελαν να είναι στη θέση αυτονών

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
Ότι έγραψα και στο προηγούμενο ποστ,γνωρίζω τέτοιους 45-50+ που είναι ανύπαντροι και δεν βλέπω γκόμενες να σφάζονται ποια θα τους μαντρώσει
Έχουν βρει ήδη χρηματοδότες οι γυναίκες τέτοιας ηλικίας άρα δεν ψάχνονται πλέον.
Αυτό που απομένει να φανεί είναι πόσο ΧΑΜΗΛΑ θα πέσει κάποιος για να μην είναι μόνος.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.300
Πόντοι
361
Απάντησες μόνος σου φίλε μου…δυστυχώς την σημερινή ημέρα εάν δεν κάνεις τον κλόουν στα σοσιαλ, είναι σαν να μην υπάρχεις κοινωνικά

Σωστά το λες, απάντησα μόνος μου. Για την ακρίβεια ήθελα να τονίσω ότι πλέον αρσενικά/θηλυκά βασιζόμαστε σε μια πλασαρισμένη εικόνα για να εξάγουμε γρήγορα συμπεράσματα και δεν επενδύουμε τον ελάχιστο χρόνο που χρειάζεται για να κάνουμε μια γνωριμία σωστή και πραγματική.

Π.χ. εκεί που κάθεσαι στον καναπέ σου και χαζεύεις τηλεόραση ή ό,τι άλλο, πατάς κι ένα Instagram και διαλέγεις νύφη/γαμπρό... Δεν πάει έτσι δυστυχώς και θα γίνει χειρότερο το πράγμα όσο περνάει ο καιρός.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Σωστά το λες, απάντησα μόνος μου. Για την ακρίβεια ήθελα να τονίσω ότι πλέον αρσενικά/θηλυκά βασιζόμαστε σε μια πλασαρισμένη εικόνα για να εξάγουμε γρήγορα συμπεράσματα και δεν επενδύουμε τον ελάχιστο χρόνο που χρειάζεται για να κάνουμε μια γνωριμία σωστή και πραγματική.

Π.χ. εκεί που κάθεσαι στον καναπέ σου και χαζεύεις τηλεόραση ή ό,τι άλλο, πατάς κι ένα Instagram και διαλέγεις νύφη/γαμπρό... Δεν πάει έτσι δυστυχώς και θα γίνει χειρότερο το πράγμα όσο περνάει ο καιρός.

Με τη διαφορά ότι μόνο ο άντρας θα πρέπει να εντυπωσιάζει με το lifestyle του για να γίνεται 'ορατός'

Η γυναίκα και με μια φώτο μονο της φάτσας της,πάλι θα έχει αρκετούς ενδιαφερόμενους

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
595
Πόντοι
96
Να χαρακτεί σε μαρμάρινη πλάκα και να τοποθετηθεί στην Πλατεία Συντάγματος, παρακαλώ!

Τα είπες ΟΛΑ απλά και κατανοητά! υποκλίνομαι!
Πραγματικά καταπληκτικό και άκρως ρεαλιστικό το κείμενο του που θα μπορούσε να μετατραπεί και σε άρθρο και να δημοσιευθεί σε σάιτ με διορθώσεις.

Θυμήθηκα τώρα ότι υπήρχε ένα μέλος εδώ που είχε δημιουργήσει άτυπα μια λέσχη στην Αθήνα που προασπίζονταν τα δικαιώματα του άνδρα.

Τα σοσιαλ μίντια είναι ξεκάθαρα δημιουργημένα για να υπερτονιζουν το εγώ κυρίως των γυναικών και να εκμεταλλεύονται την εμφάνιση τους για να ανεβάζουν τα κέρδη τους μέσω της προβολής διαφημίσεων τρίτων από αυτές.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.575
Πόντοι
3.506
Τα σοσιαλ μίντια είναι ξεκάθαρα δημιουργημένα για να υπερτονιζουν το εγώ κυρίως των γυναικών και να εκμεταλλεύονται την εμφάνιση τους για να ανεβάζουν τα κέρδη τους μέσω της προβολής διαφημίσεων τρίτων από αυτές.
Αφού οι γυναίκες είναι οι καλύτεροι και πιο ευάλωτοι καταναλωτές και στην ουσία κινούν αυτές της αγορές, ακόμα και των πλέον άχρηστων προϊόντων. Οι επόμενοι ευαλωτοι είναι τα παιδιά, αλλά αυτά προστατεύονται κάπως από τη νομοθεσία.

Ξέρουν πολύ καλά τα αρπακτικά της αγοράς ποιά μπεκούνια να εκμεταλευτούν.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
3.036
Πόντοι
456
Σκληρό....Θα μπορούσες να τους πεις : Είστε Παλιοκουτσομπολες και κατινες. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Το επίπεδο σας είναι πολύ χαμηλό.
Με το μαλακό δεν χαμπάριαζει ο έλληνας με το σκληρό τρόπο χαμπαριάζει.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
447
Πόντοι
21
στις σχέσεις και Ακολούθως στα συμπεράσματα που βγάζουμε...σχεδόν όλοι μα όλοι ξεκινάνε με ένα τραγικό αυτογκόλ που ελάχιστοι το καταλαβαίνουν !!!!!
Γιατί απαραίτητα να είναι κακό να είναι μόνος του κάποιος και κάποια? Πλέον το πιθανότερο είναι οι αξιόλογοι και αξιόλογες να είναι μόνοι -μόνες...παρά ζευγαρωτοί.
Και γιατί να μην έχει ψηλά τον πήχυ του κάποιος και κάποια ξέροντας ότι και μόνος θα περάσει πολυ πολύ καλά? Προφανώς ξενίζει όλο αυτό μεγαλο κομμάτι πληθυσμου που τρομάζει τη μοναξιά....ξαφνιάζεται από τέτοια σενάρια κλπ κλπ...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
Με την πουτάνα δεν θα το πάθεις ποτέ αυτό... χεχε

1756188673193.png
:thumbsup::kneel:
Περαστικά του....θα προτιμούσε να ακουμπησει λιγότερα σε μια κοπέλα μας και να έχει πιο πολλές παροχές.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Γιατί απαραίτητα να είναι κακό να είναι μόνος του κάποιος και κάποια? Πλέον το πιθανότερο είναι οι αξιόλογοι και αξιόλογες να είναι μόνοι -μόνες...παρά ζευγαρωτοί.
Και γιατί να μην έχει ψηλά τον πήχυ του κάποιος και κάποια ξέροντας ότι και μόνος θα περάσει πολυ πολύ καλά? Προφανώς ξενίζει όλο αυτό μεγαλο κομμάτι πληθυσμου που τρομάζει τη μοναξιά....ξαφνιάζεται από τέτοια σενάρια κλπ κλπ...

Μήπως γιατί,τελικά οι πιο πολλοί δεν περνάνε καλά μόνοι τους;

Και γενικώς,πως το εννοούμε το περνάνε καλά μόνοι μας;

Ναι οκ,είναι ωραίο να είσαι ελεύθερος και η ζωή σου να είναι πάρτυ,γαμήσια,ταξίδια.Πόσοι όμως μπορούν να το ζουν αυτό;Το 0,5%;Το 1%;

Αν πάλι εννοούμε να είσαι ελεύθερος και να εισαι σπίτι-δουλειά-ύπνος-υπολογιστής-αγαμία-μαλακία-ποτό...που νομίζω ότι αυτο συμβαίνει στην πλειοψηφία των ελεύθερων...δεν ξέρω πόσο καλύτερα περνάς απ'το να'χεις γκόμενα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
Μήπως γιατί,τελικά οι πιο πολλοί δεν περνάνε καλά μόνοι τους;

Και γενικώς,πως το εννοούμε το περνάνε καλά μόνοι μας;

Ναι οκ,είναι ωραίο να είσαι ελεύθερος και η ζωή σου να είναι πάρτυ,γαμήσια,ταξίδια.Πόσοι όμως μπορούν να το ζουν αυτό;Το 0,5%;Το 1%;

Αν πάλι εννοούμε να είσαι ελεύθερος και να εισαι σπίτι-δουλειά-ύπνος-υπολογιστής-αγαμία-μαλακία-ποτό...που νομίζω ότι αυτο συμβαίνει στην πλειοψηφία των ελεύθερων...δεν ξέρω πόσο καλύτερα περνάς απ'το να'χεις γκόμενα
Το μοντέλο ζωής " είμαι αγκαλιά με την γκόμενα όλη μέρα "το έχουν κάτι σπουδαστες/φοιτητες που είναι σε τμημα-μουνολιβαδο και δεν έχουν καμμία έννοια γιατί οι γονείς ιδρώνουν για να πληρώνονται ενοίκια ,λογαριασμοί κτλ....αυτό φυσικά ΔΕΝ είναι η πραγματική ζωή .
Στην πραγματική ζωή ιδρώνει ο καθένας μόνος του...και από μια ηλικία και πέρα δεν σε γεμίζουν τα σαχλοκουδουνα γιατί έχεις ανέβει επίπεδο.Αν κάποιος ψάχνει ο,τι ψάχνει ένας πιτσιρικάς τότε έχει επίπεδο πιτσιρικά...μόνο ηλικιακά έχει μεγαλώσει και ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom