blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.966
- Πόντοι
- 29.086
Reminiscing an age gone by ....
Νιγηρία;;;Μπυρα παγωμενη μαζι με το παγκοσμιο κυπελλο σε χωρα εξωτικη αλλα κι επικινδυνη![]()
Μπύρα πίνει η πλεμπα της Ευρώπης.μπύρα ή ρούμι?
όχι μπύρα κάνει μπυροκοιλιάμπύρα ή ρούμι?

...BraziliaΝιγηρία;;;
Δεν είναι το ποτό! είναι ο τρόποςΜπύρα πίνει η πλεμπα της Ευρώπης.
Ρούμι ή πλεμπα της Καραϊβικής...

Δεν έχω τέτοιο θέμα είναι το ΜΟΝΟ θέμα που δεν έχω όλα τα άλλα άστα να πάνεόχι μπύρα κάνει μπυροκοιλιά![]()

Η 3η παράγραφος με απογοήτευσε...Δεν είναι το ποτό! είναι ο τρόπος
η πλέμπα θα έριχνε ένα σφηνάκι ρούμι σε ένα ποτήρι μπύρα και θα το πήγαινε τάπα
εγώ θα βάλω μετρημένο πάγο και μια φέτα πορτοκάλι και θα το πιω στην βεράντα μου σκεπτόμενος πολύ σοβαρά θέματα![]()
πίνω και γάλα...όλα έχουν την ώρα τουςΗ 3η παράγραφος με απογοήτευσε...
Η Αγγλίς τροφός μου θα ρωτούσε: Αυτός γιατί δεν πίνει γάλα;
Μερικοί άνθρωποι (όπως εγώ) έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.Η 3η παράγραφος με απογοήτευσε...
Η Αγγλίς τροφός μου θα ρωτούσε: Αυτός γιατί δεν πίνει γάλα;
Σεβαστό, κύριε!Μερικοί άνθρωποι (όπως εγώ) έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
Καλύτερα ρούμι.
*Η δυσανεξία στη λακτόζη είναι η αδυναμία του οργανισμού να διασπάσει το σάκχαρο του γάλακτος, λόγω ανεπάρκειας του ενζύμου λακτάση. Τα συμπτώματα (φούσκωμα, κοιλιακό άλγος, διάρροια) εκδηλώνονται συνήθως 30 λεπτά έως 2 ώρες μετά την κατανάλωση γαλακτοκομικών
Αυτο παθαινω εγω με αυγα τηγανητα ή μελάταΜερικοί άνθρωποι (όπως εγώ) έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
Καλύτερα ρούμι.
*Η δυσανεξία στη λακτόζη είναι η αδυναμία του οργανισμού να διασπάσει το σάκχαρο του γάλακτος, λόγω ανεπάρκειας του ενζύμου λακτάση. Τα συμπτώματα (φούσκωμα, κοιλιακό άλγος, διάρροια) εκδηλώνονται συνήθως 30 λεπτά έως 2 ώρες μετά την κατανάλωση γαλακτοκομικών
Στην συντομη 2ετη καριερα μου σαν μπαρμαν, πριν απο 40 χρονια, σας πληροφορω οτι η πλεμπα του Ηνωμενου Βασιλειου επινε μπυρα κατα 70% και τζιν με τονικ κατα 30%.Μπύρα πίνει η πλεμπα της Ευρώπης.
Ρούμι ή πλεμπα της Καραϊβικής...
Δεν ανήκω στη πλεμπα του U.K., κύριε.Στην συντομη 2ετη καριερα μου σαν μπαρμαν, πριν απο 40 χρονια, σας πληροφορω οτι η πλεμπα του Ηνωμενου Βασιλειου επινε μπυρα κατα 70% και τζιν με τονικ κατα 30%.
Μου θυμησατε τωρα, Φοκλαντ, παγκοσμιο κυπελο, και την ηδονη απο εκεινο το χερι του Θεου.Δεν ανήκω στη πλεμπα του U.K., κύριε.
Τζιν επίσης πίνουν οι Άγγλοι. Οι Σκωτσέζοι όχι.