tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.156
- Πόντοι
- 1.406
Είναι καλά. Πλέον μαθαίνω νέα της εξ αποστάσεωςΗ κα. Ρεγγίνα τι κάνει;

Είναι καλά. Πλέον μαθαίνω νέα της εξ αποστάσεωςΗ κα. Ρεγγίνα τι κάνει;

Μου αρέσει με πιπεριες κόκκινες γεμιστές με τυρί και χοιρινό. Αυτό με τη βότκα και το φαγητό μου το έμαθε εβδομηνταχρονος Βουλγαρος επιχειρηματίας, σοβαρή αλκολα, και το ως άνω φαγητό είναι Βουλγαρικής παραδοσιακης κουζινας.Τι φαγητό
Ρεγγίνα;;; Μια (πραγματική) κυρία που λογκαριζε στο νημα των παππούληδων όταν λογκαριζες και εσύ, αλλά ποτέ δεν είχατε ανταλλάξει ούτε ένα ποστ;;Είναι καλά. Πλέον μαθαίνω νέα της εξ αποστάσεως![]()
Μπήκε.ρούμι (που ζητώ να μπει στην ψηφοφορία)
Α, ναι;;;Είναι καλά. Πλέον μαθαίνω νέα της εξ αποστάσεως![]()
Με δεδομένο ότι σε κάποια φάση της ζωής μου για 2 χρόνια είχα μπάρ, έμαθα στο.......τσαγακι.Πρόταση του μέλους @Nicole .
Ήρθε η ώρα και για το υγρό κομμάτι της υπόθεσης.
Ανεβάζουμε τι πίνουμε, από καφέδες και αναψυκτικά μέχρι μπίρες, κρασιά, κοκτέιλ και κάθε λογής ποτά. Μια φωτογραφία, δυο λόγια και... στην υγειά μας, μαν!
Λείπει το Αμαρούλα της Ν. Αφρικής και το Μποζα της Κεντρικής.Μπήκε.
Υπάρχει δικαίωμα αλλαγής ψήφου για όποιον θέλει.
Οποιαδήποτε άλλη επιθυμία να μπει στην ψηφοφορία κάντε ταγκ τον μαλάκα τον νηματοθέτη για να τα βλέπει.
Και ο μπάφος λείπει μιας και αυτό τον πίνεις. Να τον ρίξω στην ψηφοφορία;Λείπει το Αμαρούλα της Ν. Αφρικής και το Μποζα της Κεντρικής.
Ψευδεπίγραφη ψηφοφορία και άρα κάλπικα τα αποτελέσματα.
Γιατί δεν μας λέτε για τους φυσικούς ζωμούς εκ ΝΑ Ασίας και εκ Μολδαβίας, τους οποίους μετά μανίας καταναλώνετε;;;Με δεδομένο ότι σε κάποια φάση της ζωής μου για 2 χρόνια είχα μπάρ, έμαθα στο.......τσαγακι.
Μέχρι τότε βέβαια είχα πιεί όλο τον Βόσπορο σε μπύρες και κρασί.
Δεν καπνίζω ούτως ή άλλως, κύριε.Και ο μπάφος λείπει μιας και αυτό τον πίνεις. Να τον ρίξω στην ψηφοφορία;
Πολυ σωστά. Μια πραγματικη κυρία όπως εδώ και στη ζωή της.Ρεγγίνα;;; Μια (πραγματική) κυρία που λογκαριζε στο νημα των παππούληδων όταν λογκαριζες και εσύ, αλλά ποτέ δεν είχατε ανταλλάξει ούτε ένα ποστ;;![]()
Κρασι χήρα μονοΒότκα και μόνο μια. Φιλαντια.Και με το φαγητό ακόμα. Αλλά το καλοκαίρι με τη ζέστη Αποφευγω να πινω. Δε με τραβάει κ ολας![]()

Ναι πες της να έρθει εδώ να τα πει, γιατί στο δικό της νήμα δεν θέλει να γίνεται πολύς ντόρος…

Her life, her rules!Ναι πες της να έρθει εδώ να τα πει, γιατί στο δικό της νήμα δεν θέλει να γίνεται πολύς ντόρος…![]()
Ποτε θα μαζευτειτε επιτελους στο νημα σας;;;Γιατί δεν μας λέτε για τους φυσικούς ζωμούς εκ ΝΑ Ασίας και εκ Μολδαβίας, τους οποίους μετά μανίας καταναλώνετε;;;
Εκεί έχει μόνο φαντάσματα πια ...Ποτε θα μαζευτειτε επιτελους στο νημα σας;;;![]()
Ποτε θα μαζευτειτε επιτελους στο νημα σας;;;![]()

Θα βάλω τραγούδι σε λίγο σ' εμάς για όσα ζήσαμε σ' εκείνο το Νήμα για τόσα χρόνια.Ποτε θα μαζευτειτε επιτελους στο νημα σας;;;![]()
Η τυχη των νημάτων πολλες φορες είναι περιεργη. Εμένα το μοναδικό νημα που άνοιξα, το ιστορικό θα έλεγα "έχεις πμ" πέρασε από 40 κύματα. Συγχωνεύθηκε με αλλά, απογειωθηκε και τελικά έσβησε και χάθηκε στη φθορά του χρόνουΕκεί έχει μόνο φαντάσματα πια ...