Νέα

Τι έπαθε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 462K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
1 μερα?Κατι σαν 2 μερες μου φανηκε και δεν ξερω μηπως ηταν και παραπανω.Το ποστ μου δεν κρυβει καμια εμπαθεια.Ο alexxx εγγραψε:
"Επειδή ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και πολλοί είναι και ημιμαθείς, απαντάω.

Δεν πρόκειται για hacking που κάνει κάποιο παιδάκι από το Internet Cafe της γειτονιάς του.
Πρόκειται για ανθρώπους σχεδόν άτρωτους, με μεγάλη δύναμη, πολλά λεφτά, και ισχύη για να κάνουν τέτοιες επιθέσεις.

Προστασία σαφώς και υπάρχει και φτάνει στο server μας. Άλλα όσοι ξέρουν από DDoS επιθέσεις, ξέρουν ότι από ένα σημείο και μετά ΔΕΝ γίνεται να υπάρξει προστασία. Ο μόνος τρόπος να λύσεις το πρόβλημα είναι με συζήτηση.

Το θέμα είναι μην μπεις στο μάτι. Επειδή όμως κάποιοι προφανώς ΔΕΝ λένε να δεχτούν ότι είμαστε με διαφορά #1 στο χώρο, προσπαθούν με τραμπουκο-τρόπους σαν αυτόν να πάρουν θέση.

Υπάρχει σχέδιο αποκατάστασης, απλά δεν γίνεται μέσα σε μερικές ώρες. Αναμένουμε."

Ισως αυτα που λεει να φανταζουν 100% για να μην πω 1000% αληθεια σε καποιους που δεν εχουν ιδεα, και δεν τους κατηγορω, αλλα οχι να λεμε οτι καποιος που ενημερωνει λεγοντας καποια πραγματα που ξερει το κανει με κακια.Ελεος...
δεν γνωριζεις ολες τις λεπτομερειες αυτης της επιθεσης!επομενως θεωρω οτι δεν εισαι σε θεση να κρινεις τι ακριβως εγινε!ουτε εγω φυσικα μπορω,γι αυτο και δεν εγραψα κατι που να αφορουσε αυτη σε αυτη την επιθεση!
επισης δεν γνωριζεις τι μετρα προστασιας εχουν παρει ο αλεξ και ο αντι,για να προστατευσουν το σαιτ αυτο!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
18
Πόντοι
766
γιατι ομως καποιος να θελει να ριξει ενα σάιτ?
απο οτι ξερω ειναι κατι σαν εκβιασμος.
υπαρχει καποια διεθνης υπηρεσια που να χειριζεται τετοια περιστατικα?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
γιατι ομως καποιος να θελει να ριξει ενα σάιτ?
απο οτι ξερω ειναι κατι σαν εκβιασμος.
υπαρχει καποια διεθνης υπηρεσια που να χειριζεται τετοια περιστατικα?

προφανώς υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν ξέρουμε...γιατί δεν γίνεται ποτέ επίθεση σε σάιτ πιο μεγάλα και γνωστά,που παίζονται και πολλά δισ όπως amazon,msn,in...μόνο αυτό το σάιτ έβαλαν κάποιοι στο μάτι?...και γιατί?...δεν έχω δει άλλα σάιτ να εξαφανίζονται για μέρες στα τόσα χρόνια που μπαίνω στο ίντερνετ...

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
δεν γνωριζεις ολες τις λεπτομερειες αυτης της επιθεσης!επομενως θεωρω οτι δεν εισαι σε θεση να κρινεις τι ακριβως εγινε!ουτε εγω φυσικα μπορω,γι αυτο και δεν εγραψα κατι που να αφορουσε αυτη σε αυτη την επιθεση!
επισης δεν γνωριζεις τι μετρα προστασιας εχουν παρει ο αλεξ και ο αντι,για να προστατευσουν το σαιτ αυτο!
Φυσικα και δεν γνωριζω.Για την ακριβεια δεν γνωριζω τιποτα παρα μονο οτι ειπε ο Alexxx.Ειπε οτι ηταν ddos(ακριβως δεν μας ειπε αλλα δεν εχει τοση σημασια) και οτι ηταν μεγεθους 5Gbps και οτι κανεις δεν μπορει να ανταπεξελθει σε τετοιου μεγεθους επιθεση, συν κατι περιεργα για σκευωριες αθανατων και ισχυρων-πλουσιων που
ριξανε το site γιατι ειναι νο1 κτλ κτλ που μπορει και να ειναι ετσι αλλα υπερβολικο το βρισκω.Εχοντας λοιπον αυτες τις πληροφοριες που ο ιδιος εδωσε λεμε, επιθεση ddos: υπαρχουν πολλοι τροποι να προστατευτεις και τα 5Gbps(αν ηταν τοσο) καλυπτονται αρκει να δωσεις κανα φραγκο.Αν θελει ισχυρο site νο1 και τα συναφι να φροντισει να το προστατεψει κιολας.
Βεβαια ειναι δικαιωμα του να κανει οτι θελει αλλα τουλαχιστον μην κλαιγεται και μην γραφει σεναρια για εξωγηινες δυναμεις που ριξανε το site.Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν.Αναρωτιεμαι πιο πακετο εχουν αγορασει απο godaddy.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.767
Πόντοι
1.206
προφανώς υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν ξέρουμε...γιατί δεν γίνεται ποτέ επίθεση σε σάιτ πιο μεγάλα και γνωστά,που παίζονται και πολλά δισ όπως amazon,msn,in...μόνο αυτό το σάιτ έβαλαν κάποιοι στο μάτι?...και γιατί?...δεν έχω δει άλλα σάιτ να εξαφανίζονται για μέρες στα τόσα χρόνια που μπαίνω στο ίντερνετ...
οι εβραιοι,οι εβραιοι  :tooth:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Παμε παλι με τα σεναρια.Και τα μεγαλα sites που ανεφερες κατα καιρους εχουν δεχθει επιθεσεις, καθως και πολλα αλλα sites εξισου γνωστα.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
787
Πόντοι
96

Το amazon και το in έχουν "πέσει" ;)

Και αρκετά άλλα. Όπως το  site του αμερικανικού πενταγώνου :sunglasses:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
υπαρχει καποιος απολυτα ασφαλης παροχεας ντομέιν?
Απολυτα ασφαλης οχι.Μονο οταν δεν εισαι στο διαδυκτιο εισαι απολυτα ασφαλης εκτος και αν βγαλουν software που μεταδιδεται με τον αερα :P
Παρολαυτα υπαρχουν πολυ καλυτερα site για web hosting που επιτρεπουν και σελιδες σεξουαλικου περιεχομενου.

Επισκέπτης
Φυσικα και δεν γνωριζω.Για την ακριβεια δεν γνωριζω τιποτα παρα μονο οτι ειπε ο Alexxx.Ειπε οτι ηταν ddos(ακριβως δεν μας ειπε αλλα δεν εχει τοση σημασια) και οτι ηταν μεγεθους 5Gbps και οτι κανεις δεν μπορει να ανταπεξελθει σε τετοιου μεγεθους επιθεση, συν κατι περιεργα για σκευωριες αθανατων και ισχυρων-πλουσιων που
ριξανε το site γιατι ειναι νο1 κτλ κτλ που μπορει και να ειναι ετσι αλλα υπερβολικο το βρισκω.Εχοντας λοιπον αυτες τις πληροφοριες που ο ιδιος εδωσε λεμε, επιθεση ddos: υπαρχουν πολλοι τροποι να προστατευτεις και τα 5Gbps(αν ηταν τοσο) καλυπτονται αρκει να δωσεις κανα φραγκο.Αν θελει ισχυρο site νο1 και τα συναφι να φροντισει να το προστατεψει κιολας.
Βεβαια ειναι δικαιωμα του να κανει οτι θελει αλλα τουλαχιστον μην κλαιγεται και μην γραφει σεναρια για εξωγηινες δυναμεις που ριξανε το site.Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν.Αναρωτιεμαι πιο πακετο εχουν αγορασει απο godaddy.
ας τα παρουμε ενα ενα...

Α) ειτε το θελεις,ειτε οχι,το μπουρδελα ειναι νουμερο 1,με βαση τα στατιστικα!επομενως ο αλεξ δεν ειπε κατι παραλογο!

Β)εγω προσωπικα γνωριζω οτι στην ελλαδα ειναι πολυ δυσκολο να αντιμετωπισεις μια τετοια επιθεση!αν εσυ γνωριζεις οτι γινεται να αντιμετωπιστει,πες τον τροπο,το κοστος και πως θα καλυφθει αυτο το κοστος!

Γ)ο αλεξ ειναι πολυ προσεκτικος στα ποστ του,και γραφει μονο οταν εχει να πει κατι ουσιαστικο!για να πει καποια πραγματα σημαινει οτι ισχυουν,και ειμαι σιγουρος οτι δεν τα ειπε και ολα,και καλα εκανε!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
18
Πόντοι
766
καλυτερα απο ποια αποψη?
Απολυτα ασφαλης οχι.Μονο οταν δεν εισαι στο διαδυκτιο εισαι απολυτα ασφαλης εκτος και αν βγαλουν software που μεταδιδεται με τον αερα :P
Παρολαυτα υπαρχουν πολυ καλυτερα site για web hosting που επιτρεπουν και σελιδες σεξουαλικου περιεχομενου.

Επισκέπτης
τα ιδια κεφαλαια εχει το μπουρδελα με το αμαζον?τους ιδιους τεχνικους?τον ιδιο προυπολογισμο?την ιδια προστασια?μην συγκρινεται ανομια πραγματα!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ας τα παρουμε ενα ενα...

Α) ειτε το θελεις,ειτε οχι,το μπουρδελα ειναι νουμερο 1,με βαση τα στατιστικα!επομενως ο αλεξ δεν ειπε κατι παραλογο!

Β)εγω προσωπικα γνωριζω οτι στην ελλαδα ειναι πολυ δυσκολο να αντιμετωπισεις μια τετοια επιθεση!αν εσυ γνωριζεις οτι γινεται να αντιμετωπιστει,πες τον τροπο,το κοστος και πως θα καλυφθει αυτο το κοστος!

Γ)ο αλεξ ειναι πολυ προσεκτικος στα ποστ του,και γραφει μονο οταν εχει να πει κατι ουσιαστικο!για να πει καποια πραγματα σημαινει οτι ισχυουν,και ειμαι σιγουρος οτι δεν τα ειπε και ολα,και καλα εκανε!
Ας τα παρουμε δυο δυο.

Α)Δεν ειπα οτι δεν ειναι νο1 απλα ειπα οτι ετσι οπως το περιεγραψε ο Alexxx ηταν σαν να
συνομωτησανε θεοι και δαιμονες προκειμενου να ριξουν το site.

Β)Τι σχεση εχει αν ειμαστε στην ελλαδα αφου το web-hosting γινεται απο εταιρια που μπορει να ειναι στην αμερικη ή και στην ουγκαντα.Καποια πραγματα που γνωριζα τα εγραψα σε προηγουμενο ποστ μου αλλα κανεις δεν ενδιαφερθηκε γιατι κλασικα οι ελληναρες ποτε δεν θελουν να παραδεχτουν οτι πηραν βοηθεια απο αλλον.Εμεις τα ξερουμε ολα και οι αλλοι ειναι βλακες....

Γ)Δεν ειπα σωνει και καλα οτι λεει ψεματα αλλα δεν μπορω να ξερω αν λεει αληθεια, για μενα ειναι απλα ενα nick στο διαδικτυο οπως ειμαι και εγω για εκεινον.Επισης τα λεγομενα του περι ατρωτων με πολλα λεφτα κτλ συγνωμη αλλα μου φαινεται υπερβολικο.

τα ιδια κεφαλαια εχει το μπουρδελα με το αμαζον?τους ιδιους τεχνικους?τον ιδιο προυπολογισμο?την ιδια προστασια?μην συγκρινεται ανομια πραγματα!

Κανεις δεν συγκρινε το amazon με το bourdela.Αλλα πιστευω οτι μπορουν να δωσουν καποια παραπανω χρηματα για προστασια του site αφου στην τελικη ειναι και νο1 και ειναι ξεφτιλα να μην εχει ανταξια προστασια.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6

Ποιος θα κατσει να διαβασει ολα αυτα :P καλο το link παντως.
Εχει και κατι ενδιαφερον 11 Μαρτιου 2007 το Godaddy(web hosting του bourdela) δεχθηκε ddos επιθεση
Μηπως τελικα στοχος ηταν παλι το Godaddy και απλα πηρε η μπαλα και το bourdela?Αν ισχυει ολα τα σεναρια περι ανταγωνιστων και τα συναφι καταριπτονται.

Επισκέπτης
Ας τα παρουμε δυο δυο.

Α)Δεν ειπα οτι δεν ειναι νο1 απλα ειπα οτι ετσι οπως το περιεγραψε ο Alexxx ηταν σαν να
συνομωτησανε θεοι και δαιμονες προκειμενου να ριξουν το site.

Β)Τι σχεση εχει αν ειμαστε στην ελλαδα αφου το web-hosting γινεται απο εταιρια που μπορει να ειναι στην αμερικη ή και στην ουγκαντα.Καποια πραγματα που γνωριζα τα εγραψα σε προηγουμενο ποστ μου αλλα κανεις δεν ενδιαφερθηκε γιατι κλασικα οι ελληναρες ποτε δεν θελουν να παραδεχτουν οτι πηραν βοηθεια απο αλλον.Εμεις τα ξερουμε ολα και οι αλλοι ειναι βλακες....

Γ)Δεν ειπα σωνει και καλα οτι λεει ψεματα αλλα δεν μπορω να ξερω αν λεει αληθεια, για μενα ειναι απλα ενα nick στο διαδικτυο οπως ειμαι και εγω για εκεινον.Επισης τα λεγομενα του περι ατρωτων με πολλα λεφτα κτλ συγνωμη αλλα μου φαινεται υπερβολικο.

Κανεις δεν συγκρινε το amazon με το bourdela.Αλλα πιστευω οτι μπορουν να δωσουν καποια παραπανω χρηματα για προστασια του site αφου στην τελικη ειναι και νο1 και ειναι ξεφτιλα να μην εχει ανταξια προστασια.
A)δεν ειναι πρωτη φορα που ριχνουν το σαιτ.....

Β)η εταιρεια που εχει web hosting εχει δυνατοτητα στην ελλαδα,στα 4 GBPΤ!η επιθεση ηταν στα 5 GBPΤ!και συμφωνα με τα λεγομενα του αλεξ,απευθυνθηκαν στη εταιρεια,η οποια δεν μποροσε να κανει κατι ουσιαστικο!ηταν απλα,πολυ μεγαλη επιθεση για τα ελληνικα δεδομενα!

Γ)επειδη εσενα σου φαινεται,δεν σημαινει οτι δεν ισχυει!κατι παραπανω θα ξερουν οι αντμινς του σαιτ!

Επισκέπτης
πες μας τοτε ποσο κοστιζει αυτη η προστασια και πως θα καλυφθει αυτο το κοστος?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom