Επισκέπτης
δεν γνωριζεις ολες τις λεπτομερειες αυτης της επιθεσης!επομενως θεωρω οτι δεν εισαι σε θεση να κρινεις τι ακριβως εγινε!ουτε εγω φυσικα μπορω,γι αυτο και δεν εγραψα κατι που να αφορουσε αυτη σε αυτη την επιθεση!1 μερα?Κατι σαν 2 μερες μου φανηκε και δεν ξερω μηπως ηταν και παραπανω.Το ποστ μου δεν κρυβει καμια εμπαθεια.Ο alexxx εγγραψε:
"Επειδή ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και πολλοί είναι και ημιμαθείς, απαντάω.
Δεν πρόκειται για hacking που κάνει κάποιο παιδάκι από το Internet Cafe της γειτονιάς του.
Πρόκειται για ανθρώπους σχεδόν άτρωτους, με μεγάλη δύναμη, πολλά λεφτά, και ισχύη για να κάνουν τέτοιες επιθέσεις.
Προστασία σαφώς και υπάρχει και φτάνει στο server μας. Άλλα όσοι ξέρουν από DDoS επιθέσεις, ξέρουν ότι από ένα σημείο και μετά ΔΕΝ γίνεται να υπάρξει προστασία. Ο μόνος τρόπος να λύσεις το πρόβλημα είναι με συζήτηση.
Το θέμα είναι μην μπεις στο μάτι. Επειδή όμως κάποιοι προφανώς ΔΕΝ λένε να δεχτούν ότι είμαστε με διαφορά #1 στο χώρο, προσπαθούν με τραμπουκο-τρόπους σαν αυτόν να πάρουν θέση.
Υπάρχει σχέδιο αποκατάστασης, απλά δεν γίνεται μέσα σε μερικές ώρες. Αναμένουμε."
Ισως αυτα που λεει να φανταζουν 100% για να μην πω 1000% αληθεια σε καποιους που δεν εχουν ιδεα, και δεν τους κατηγορω, αλλα οχι να λεμε οτι καποιος που ενημερωνει λεγοντας καποια πραγματα που ξερει το κανει με κακια.Ελεος...
επισης δεν γνωριζεις τι μετρα προστασιας εχουν παρει ο αλεξ και ο αντι,για να προστατευσουν το σαιτ αυτο!