Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εμένα πάντως αυτά τα "παρατράγουδα"μου φαίνονται πολύ πιο ποιοτικά από τις "σοβαρές" μουσικές του σήμερα.

Και το "μαύρη, μαύρη έκανες τη ζωή μου" με την Τσίλα, το "που είναι ο Βάγκνερ που είναι ο Πουτσίνι" και άλλα. Έχουν γίνει σουξέ που τα σιγοτραγουδούσαν όλοι και έγραφαν τα cd αντιγραφές, μπορεί και ποπωλούνταν κιόλας. Ακούγονταν ότι η εκπομπή έκοβε ένα μηνιάτικο στα "ταλέντα" καλά λεφτά για την εποχή, φαντάσου πόσα θα πήρε ο δημιουργός.Τα τραγούδια από όλες τις "ταλεντάρες" (Κατμαν, Ταμπάκης, Βας Βας ο Παρασκευάς, Μαλάμω κλπ), τα έγραφε ο αθεόφοβος Νίκος Καρβέλας (πλέον μάγισσα Φούρκα).
Από όσο θυμάμαι, η επιτυχία τους ως εύπεπτα σουξέ ήταν τόσο μεγάλη, που θορύβησε τις δισκογραφικές εταιρείες.
Από την μία τα σουξέ της Αννίτας κι από την άλλη η "σοβαρή" δισκογραφία της εποχής που έπιανε πάτο σε πωλήσεις.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να κοπούν απότομα οι εκπομπές της Αννίτας. Οι μλκες οι έμποροι των δισκογραφικών δεν άντεξαν τέτοιο χτύπημα.
ΥΓ- όποιος θυμάται σχετικά, ή έχει έξτρα πληροφόρηση, ας ενημερώσει![]()
Τα τραγούδια ήταν της πλάκας κι αυτό ήταν σε γνώση όλων μας.Και το "μαύρη, μαύρη έκανες τη ζωή μου" με την Τσίλα, το "που είναι ο Βάγκνερ που είναι ο Πουτσίνι" και άλλα. Έχουν γίνει σουξέ που τα σιγοτραγουδούσαν όλοι και έγραφαν τα cd αντιγραφές, μπορεί και ποπωλούνταν κιόλας. Ακούγονταν ότι η εκπομπή έκοβε ένα μηνιάτικο στα "ταλέντα" καλά λεφτά για την εποχή, φαντάσου πόσα θα πήρε ο δημιουργός.
Τα τραγούδια ήταν αρκετά πρωτότυπα για την ελληνική αγορά, τώρα αν ήταν λίγο ή πολύ αντιγραφή από ξένα τραγούδια δε το γνωρίζω