Νέα

Θρυλικά παρατράγουδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
8.258
Πόντοι
4.966
Στόχος του νήματος αυτού είναι να συγκεντρώσουμε παραλθοντικα βιντεάκια από εκπομπές που προκαλεσαν άφθονο γέλιο.

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
13.160
Πόντοι
2.256
400061679.gif

MaximTsigalko7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
490
Πόντοι
1.245
Ξύπναγα πρωί-πρωί για το σχολείο και έβλεπα πρώτα τα τραγούδια απ'το jet'aime στο Alter και μετά τα αθλητικά πρωτοσέλιδα στον Παπαδάκη.Άν

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.187
Πόντοι
736
Εμένα πάντως αυτά τα "παρατράγουδα"μου φαίνονται πολύ πιο ποιοτικά από τις "σοβαρές" μουσικές του σήμερα.
Και ο χορευτής έχει τουλάχιστον τα αρχίδια να εκφραστεί. Που σήμερα πάνε σε dance party και είναι όλοι με ένα κινητό και δε χορεύει κανείς.
Και φυσικά πραγματική κουλτούρα ("Wagner και Puccini") πουθενά, όλη μέρα στη μαστούρα τα παιδιά. Αλήθεια λέει η κυρία.

Πραγματικά τα βλέπω με άλλο μάτι σήμερα από τότε που τα κορόιδευα...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.736
Πόντοι
216
Βάλτε και τσιλα με το βυζομπαλο και τη πατουρα της εμφανιζόταν αρχικά σε στριπ αλλά δεν θυμάμαι σε πιο είχε ξεκινήσει

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.324
Πόντοι
6.795
ψάχνω απεγνωσμένα για χρόνια τώρα την εκπομπή του Μυλωνά από Απόκριες 1994 ή 1995 νομίζω τα ¨παιδιά της νύχτας¨ με καλεσμένους ταλέντα...όπως τον γύφτο που τον έλεγαν Αλιγάτωρα, τον ζαβό που τραγούδαγε με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά, τον ντυμένο στρατιώτη με τα μαύρα γυαλιά που χόρευε μαστουρωμένος, τους δίδυμους που χορεύανε ντίσκο και άλλα. Νομίζω αυτό το επεισόδιο ήταν σταθμός και σημείο αναφοράς για όλο το τρας τιβι κατόπιν.

Alexis_cool

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.889
Πόντοι
1.056
Τα τραγούδια από όλες τις "ταλεντάρες" (Κατμαν, Ταμπάκης, Βας Βας ο Παρασκευάς, Μαλάμω κλπ), τα έγραφε ο αθεόφοβος Νίκος Καρβέλας (πλέον μάγισσα Φούρκα).:rockon:
Από όσο θυμάμαι, η επιτυχία τους ως εύπεπτα σουξέ ήταν τόσο μεγάλη, που θορύβησε τις δισκογραφικές εταιρείες.
Από την μία τα σουξέ της Αννίτας κι από την άλλη η "σοβαρή" δισκογραφία της εποχής που έπιανε πάτο σε πωλήσεις.:jerking:
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να κοπούν απότομα οι εκπομπές της Αννίτας. Οι μλκες οι έμποροι των δισκογραφικών δεν άντεξαν τέτοιο χτύπημα.:jerking:
ΥΓ- όποιος θυμάται σχετικά, ή έχει έξτρα πληροφόρηση, ας ενημερώσει:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.661
Πόντοι
456
Τα τραγούδια από όλες τις "ταλεντάρες" (Κατμαν, Ταμπάκης, Βας Βας ο Παρασκευάς, Μαλάμω κλπ), τα έγραφε ο αθεόφοβος Νίκος Καρβέλας (πλέον μάγισσα Φούρκα).:rockon:
Από όσο θυμάμαι, η επιτυχία τους ως εύπεπτα σουξέ ήταν τόσο μεγάλη, που θορύβησε τις δισκογραφικές εταιρείες.
Από την μία τα σουξέ της Αννίτας κι από την άλλη η "σοβαρή" δισκογραφία της εποχής που έπιανε πάτο σε πωλήσεις.:jerking:
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να κοπούν απότομα οι εκπομπές της Αννίτας. Οι μλκες οι έμποροι των δισκογραφικών δεν άντεξαν τέτοιο χτύπημα.:jerking:
ΥΓ- όποιος θυμάται σχετικά, ή έχει έξτρα πληροφόρηση, ας ενημερώσει:hi:
Και το "μαύρη, μαύρη έκανες τη ζωή μου" με την Τσίλα, το "που είναι ο Βάγκνερ που είναι ο Πουτσίνι" και άλλα. Έχουν γίνει σουξέ που τα σιγοτραγουδούσαν όλοι και έγραφαν τα cd αντιγραφές, μπορεί και ποπωλούνταν κιόλας. Ακούγονταν ότι η εκπομπή έκοβε ένα μηνιάτικο στα "ταλέντα" καλά λεφτά για την εποχή, φαντάσου πόσα θα πήρε ο δημιουργός.
Τα τραγούδια ήταν αρκετά πρωτότυπα για την ελληνική αγορά, τώρα αν ήταν λίγο ή πολύ αντιγραφή από ξένα τραγούδια δε το γνωρίζω

Alexis_cool

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.889
Πόντοι
1.056
Και το "μαύρη, μαύρη έκανες τη ζωή μου" με την Τσίλα, το "που είναι ο Βάγκνερ που είναι ο Πουτσίνι" και άλλα. Έχουν γίνει σουξέ που τα σιγοτραγουδούσαν όλοι και έγραφαν τα cd αντιγραφές, μπορεί και ποπωλούνταν κιόλας. Ακούγονταν ότι η εκπομπή έκοβε ένα μηνιάτικο στα "ταλέντα" καλά λεφτά για την εποχή, φαντάσου πόσα θα πήρε ο δημιουργός.
Τα τραγούδια ήταν αρκετά πρωτότυπα για την ελληνική αγορά, τώρα αν ήταν λίγο ή πολύ αντιγραφή από ξένα τραγούδια δε το γνωρίζω
Τα τραγούδια ήταν της πλάκας κι αυτό ήταν σε γνώση όλων μας.
Το σταρ σύστεμ όμως της εποχής, έκλασε μέντες όταν διαπίστωσαν ότι οι σοβαροί (και καλά) δημιουργοί και τραγουδιστές δεν έφερναν πλέον λεφτά στα ταμεία τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom