Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.542
- Πόντοι
- 28.246
Εσένα σου φταίει ο Γκαρσία. Χωρίς αυτόν θα είχαμε βάλει δύο παστέλια μέχρι τωρα.Γιατι ρε τυπε ξηγιεσαι ετσι;Εγω μαζι σου ειμαι!!!
Ντανι Γκαρθια οεοεοεοε!!!!
Εσένα σου φταίει ο Γκαρσία. Χωρίς αυτόν θα είχαμε βάλει δύο παστέλια μέχρι τωρα.Γιατι ρε τυπε ξηγιεσαι ετσι;Εγω μαζι σου ειμαι!!!
Ναι καυλαΟ Κόσμος μας,συγκλονιστικός όπως πάντα...
Ότι κ να
ενταξει ρε συμπαθη αντιολυμπιακε ...εγω δεν ειμαι μαζι σουΓιατι ρε τυπε ξηγιεσαι ετσι;Εγω μαζι σου ειμαι!!!
Καλά αστον πιωμένος ειναιΕσένα σου φταίει ο Γκαρσία. Χωρίς αυτόν θα είχαμε βάλει δύο παστέλια μέχρι τωρα.
Κανενας δεν μου φταιει η ομαδα ειναι τελεια....γιατι να παιζουν ο Μουζακιτης και ο Σκιπιονι τα κωλοπαιδα οταν μπορει να παιζει ο φερελπις Γκαρθια που οσες φορες εχει αγωνιστει φετος εχει βγαλει ματια;Εσένα σου φταίει ο Γκαρσία. Χωρίς αυτόν θα είχαμε βάλει δύο παστέλια μέχρι τωρα.
Πιωμενος ειμαι εννοειται....ευτυχως εσεις πινετε μονο κοκα κολα και τα βλεπετε καθαρα.Καλά αστον πιωμένος ειναι

Κατι θελεις να πεις τωρα αλλα δεν σε βοηθαει η συνταξη....ενταξει ρε συμπαθη αντιολυμπιακε ...εγω δεν ειμαι μαζι σου
οταν κανεις ταληρα γιατι τα ταλεντα τα εχεις για ηγεσια εγω θα ειμαι μαζι σου... ψεμα
εγω θα ειμαι με τον θρυλο που στεκεται μεχρι τωρα ομαδαρα στα μεγαθηρια οταν μας αναλαβεις εσυ εγω θα αλλαξω ομαδα...
ειμαι με μια ομαδα του πειραια που βλεπει τα παντα σαν προκληση με ολα εναντιον....εσυ εισαι βαζελας
Αυτή η κομπίνα με την πάσα στα 62.εκατοστα πρεπει να εχει δουλευτεί εβδομαδες
ναι τυπεΚατι θελεις να πεις τωρα αλλα δεν σε βοηθαει η συνταξη....![]()
Α για αυτο δεν μπήκε πρεπει να εχει δουλευτεί με 63 εκ63 ήταν.
![]()
Έχει και άλλα παιχνίδια με άλλες ομάδες ξανά λέω. Βάλε να δεις.Κανενας δεν μου φταιει η ομαδα ειναι τελεια....γιατι να παιζουν ο Μουζακιτης και ο Σκιπιονι τα κωλοπαιδα οταν μπορει να παιζει ο φερελπις Γκαρθια που οσες φορες εχει αγωνιστει φετος εχει βγαλει ματια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιωμενος ειμαι εννοειται....ευτυχως εσεις πινετε μονο κοκα κολα και τα βλεπετε καθαρα.![]()
Αυριο λεω να δω Μπαρστοκα...να υποστηριξω και αυτον που προπονει την ομαδα του Πειραια.ναι τυπε
δες αυριο βαζελα καληνυχτα
Μονο η ομαδα του Πειραια υπαρχει για μενα....γουσταρω να βλεπω τα παιχνιδια και να τα σχολιαζω τα παιχνιδια με αληθινους Ολυμπιακαρες σαν και εσας.Έχει και άλλα παιχνίδια με άλλες ομάδες ξανά λέω. Βάλε να δεις.
Τι το παιξες ρε αρκιντι;σκυλι ο κοντος , θα το βαλει το γκολ![]()
Για βαζελα σε κοβω...θελεις να δουμε αυριο μαζι το παιχνιδι;1-0 αντί 4-1
καλά πήγε αυτό![]()
Εσύ ρε τρόμπα που τις είδες τις άλλες τρεις ευκαιρίες για τεσσάρα παθητικό;1-0 αντί 4-1
καλά πήγε αυτό![]()