Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Μηνύματα
239
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21

Ειχε καλες αναφορες στην Αθηνα...πηγα να τη δω,..
Συμπεριφορα αρπαχτης και αιντε να τελειωνουμε..
Ηρθε στο κρεβατι με τη καποτα στο στομα,
απεφυγε χαδια,φιλια κλπ..

Σηκωθηκα στο λεπτο,ζητωντας τα χρηματα πισω..
Στην αρχη ειπε οχι αλλα την αγριεψα,τα εφερε και ηθελε το παρταλι να με διωξει
απο το σπιτι χωρις να εχω ντυθει ακομα..

Τα πηρα στο κρανιο και τη λεω αραξε,ασε με να βαλω τα ρουχα μου,
μην γινουμε εδω μεσα μπιλιες..

Μουρμουριζε και μου λεγε COME ON..MY TIME IS MONEY..λες και μεις τα βρισκουμε το δρομο..

Στο τελος μου πεταξε και το αμιμητο..I WILL CALL MY FRIENDS..απειλωντας με και δειχνοντας τα αλλα δωματια..
Γελασα και την απανταω πιανοντας το κινητο μου..DO YOU WANT ME TO CALL MY COMPANY ALSO?....

Αει γαμησου..σαβουρα..Τα λεφτα θα τα δουλευετε,τερμα οι απατες..

Επειδη θελω να ειμαι δικαιος,θα αναφερω οτι ειναι πολυ καλη εμφανησιακα..
αλλα τι να το κανεις αμα ειναι λαμογιο?
Σωστός!!!!
 

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Μηνύματα
2.593
Κριτικές
2
Like
5.194
Πόντοι
1.056
Όχι καλά κανείς κ το λες.απλα επειδή ξενέρωσα τελείως με τον χώρο εγώ να σχημάτισα αυτήν την άποψη.δεν ξανά δοκίμασα και ούτε πρόκειται.την Λιά θέλω πολυ να δοκιμάσω και την Αλεξια Ροσσι αλλά για την δεύτερη με τρόμαξε κάποιος που έγραψε για ηλικία ότι είναι μεγάλη και φοβάμαι μην χαλάστω.

Αν σου δοθεί η ευκαιρία και βρεθείς με τη Λία μη μας ξεχάσεις και γράψε μια κριτική. Ευχαριστώ!
 

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Μηνύματα
221
Κριτικές
4
Like
115
Πόντοι
1
Όχι καλά κανείς κ το λες.απλα επειδή ξενέρωσα τελείως με τον χώρο εγώ να σχημάτισα αυτήν την άποψη.δεν ξανά δοκίμασα και ούτε πρόκειται.την Λιά θέλω πολυ να δοκιμάσω και την Αλεξια Ροσσι αλλά για την δεύτερη με τρόμαξε κάποιος που έγραψε για ηικία ότι είναι μεγάλη και φοβάμαι μην χαλάστω.
εχω παει με τη τυπισα..τερμα αθλιο σπιτι συμφωνω απολυτα,μια υπογα μες τη βρομα...οσο αναφορα υπηρεσιες τη βρισκω τιμια..εμενα προσωπικα μου λεγε κατσε κι αλλο οσπ θες και γαμα οσο θες..με κανε εντυπωση!
 

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.159
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πια λεσ την λια η την ροσι φιλε.
 

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Μηνύματα
221
Κριτικές
4
Like
115
Πόντοι
1
Δικο μου λαθος που δεν διευκρινισα..για καμια απο τις δυο !για τη γιωτα λεω.παρολαυτα μια κ ανεφερες ,η λια ειναι παθητικη η ενεργητικη πιο πολυ?
 

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Μηνύματα
10.386
Κριτικές
5
Like
4.103
Πόντοι
606
Δικο μου λαθος που δεν διευκρινισα..για καμια απο τις δυο !για τη γιωτα λεω.παρολαυτα μια κ ανεφερες ,η λια ειναι παθητικη η ενεργητικη πιο πολυ?

τραβα καμα στο φορεσει ελα ν μας πεις :grin: :grin:
 

Trelosss331

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2014
Μηνύματα
48
Κριτικές
2
Like
33
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους τους συντρόφους και συναγωνιστές.Δυστυχώς δεν μπαίνω συχνά αλλά ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες που παίρνω.Μπαινω αραια και που και καταθέτω εμπειρίες με κοπέλες έτσι θα σας καταθέσω και τις τελευταίες εμπειρίες μου μαζεμέμενς.Για το φίλο που ρωτάει για τη Λουίζα έχω γράψει κριτική εδώ σε σχόλιο μου.Θ επισημάνω απλά ξανά,καλή αλλά μόνο για ενεργητικούς.Πάμε λοιπόν παρακάτω.Επίσκεύτηκα στην Αθήνα την Εβελίνα. Την είχα επισκεφτεί πρίν ακόμα αυξήσι τα βυζάκια της.Πριν κανα χρόνο.Είναι ακριβώς όπως την βλέπετε.Εργαλείο μέτριο αλλά με καλή θέληση γίνεται λειτουργικό.Θ συμφωνήσω με ατούς που γράφουν για την εικόνα τους στο τηλ οτι ισως είναι λίγο επιθετική κλπ αλλά από κοντά είναι πολύ καλές οι υπηρεσίες της.Πέρασα πολύ καλά με πολύ άνεση χρόνου και σίγουρα θα ην ξαναεπισκεφτώ όταν κατέβω Αθήνα, ειδικά τώρα που έχει γίνει πιο καλό καυλάκι.Το δωρακι της στα 50.Από κει και πέρα επισκέφτηκα και εγώ την γνωστ΄η Ιωάννα από Θεσσαλονίκη.Είναι ότι βλέπεις ακριβώς.Αλλά είναι για καθαρά παθητικούς.Εγω δηλαδή που δεν είμαι καθαρά παθητικός δεν πέρασα καλά.Γιατι για να περάσεις καλά δεν σημαίνει οτι έχυσες και πέρασες καλά.Οταν ξεκίνησα να την χαιδεύω κλπ μου πε επακριβως "κοιτα μωράκι μου εμένα δεν μαρεσουν και πολύ αυτά,εγώ είμαι πιο αυταρχική και μου αρέσει να είμαι ενεργητική".Δεν την κατηγορώ αφου αυτο θέλει απλώς δεν χρειάζεται να λεει οτι ειναι ενεργοπαθητική,ασ λεει οτι ειναι καθαρά ενεργητική να ξέρουμε και μεις τι μας γίνεται.Ακριβώς οπως στις φώτο,πολύ όμορφη αλλά δεν θα ξαναπάρω γιατι δεν μου ταιριάζει.Δωρακι στα 50.Τέλος κάναμε και μια παρτουζίτσα στη Θεσσαλονίκη.Και τωρα που διάβασα με το φίλο για την παρτούζα του με την Αννα και την Τζουλιάνα σκέφτομαι να την δοκιμάσω και εγώ.Εγω πηρα το διδυμο Άννα και Βικτωρία. Το δωράκι στα 80 για τριάδα πολύ τίμιο θεωρώ.Μ επολου άνεση χρόνου και πολλά παιχνίδια.Στα της δράσης τώρα η Βικτωρία είναι πολύ αντρουά φάση για μένα και δεν θα ξαναπήγαινα μαζί της.Με καυλί τορπίλι όμως για τους παθητικούς είναι οτι πρέπει.Η Άννα έσωσε την παρτίδα γι αυτό και είπα οτι σκέφτομαι να ξαναφτιάξω το παζλ με τριτη συμμετοχή και εγώ την Τζουλιάννα.Η Άννα πιο μικρό εργαλείο αλλά λειτουργικό πλήρως και αρκετά καυλιάρα και πιο θηλυκη.Τώρα σκέφτομαι πολύ να τιμήσω Ρανια η κάποιο από τα του εξωτερικού.Θ φανεί στην πορεία αναλογως τις καύλες.Να περνάτε καλά όλοι και καλά γαμήσια. :rockon: :rockon:
 

Trelosss331

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2014
Μηνύματα
48
Κριτικές
2
Like
33
Πόντοι
0
ΦΑΚΙΡΗ σε ευχαριστώ γιατι με έσωσες και ήμουν έτοιμος να πάω να πετάξω και εγώ τα λεφτά μου σε αυτό το βραζιλιάνικο κωλο.
 

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Μηνύματα
72
Like
0
Πόντοι
0
μια ερωτηση ποιο9ς μπορει να μου την απαντηση?
 

travestolagnos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Μηνύματα
9.373
Κριτικές
25
Like
2.698
Πόντοι
3.246
Παίδες υπαρχει κάποια πληροφορία για την εν λόγο κυρία?

οτι βλεπεισ στις φωτο απο κοντα ποιο ωραια εχει συμετασχει και στο σωου spank στην αθηνα ως mistress εγω πιστευω οτι στο παθητικο κομματι ειναι πολυ καλη.. :hi:
 

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.745
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Φακίρη σαν τη χήρα στο κρεβάτι κανεις!!!

Η συνάντηση δεν έγινε. Με την κοπέλα επικοινωνούμε μέσω facebook τα τελευταία 2 χρόνια. Χθες επρόκειτο να έρθει με πληρωμένα εισιτήρια από πελάτη για ένα τετράωρο ραντεβού και θα βρισκόμασταν μετά από αυτό αλλά τελευταία στιγμή αυτός το ακύρωσε ενώ είχε δωσει ήδη τα μισά χρήματα.
Αν κρίνω από βιντεοκλήσεις στο facebook και στο viber πρόκειται για μία πανέμορφη κοπέλα και ελπίζω να έρθει λίγες μέρες θεσσαλονίκη
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom