FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Η κοπέλα με το κυπριακό νουμερο είπαμε οτι είναι η Νανσυ
Έλα ρε φίλε οι παλιοί τουλάχιστον την ξέρουμε την Νάνση η οποία και δεν είναι στην πόλη μας αύτο το διάστημα. Τελευτάια φορά πάντως που ήρθε σε αγγελία είχα δεί κανονικά ελληνικό τηλέφωνο. Έγω νόμιζα ότι μιλούσες για άλλη...συγνώμη δικό μου.Η κοπέλα με το κυπριακό νουμερο είπαμε οτι είναι η Νανσυ
έκανε ένα tour Ελλάδα και Κύπρο...Έλα ρε φίλε οι παλιοί τουλάχιστον την ξέρουμε την Νάνση η οποία και δεν είναι στην πόλη μας αύτο το διάστημα. Τελευτάια φορά πάντως που ήρθε σε αγγελία είχα δεί κανονικά ελληνικό τηλέφωνο. Έγω νόμιζα ότι μιλούσες για άλλη...συγνώμη δικό μου.
Γιατι ρε φιλε μονο εσυ εχεις περασει καλα με την νανσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΟΚεικ δεν το ήξερα αυτό απλά γιατί πάντα περνούσα καλά![]()
μουτρο οπως καταλαβες ουτε καν ειδα για τηλ αλλο πραγμα πίρε τ ματι μουΡε βάτραχε όχι ρε αδερφέ και απο σένα !!!! δηλαδή το πόσο μούφα είναι η αγγελία δεν είδες???
Τα έχει πει και παλιότερα ο λάγνος αγγελία χωρίς τηλέφωνο δεν είναι αγγελία !!!
Επίσκεψη στην Άννα μαζί με την Τζουλιανα κάπου στην άνω πόλη ! Πεντακάθαρος χώρος ήταν όλα τέλεια αφού μιλήσαμε κάποια ώρα ύστερα ξεκινήσαμε το παιχνίδι ενώ η Τζουλιανα μου τον ρουφάγε με της χειλαρες της εγώ εγλειφα την Άννα αρκετά καλά προσόντα ύστερα άφησα την Άννα και άρχισα να γαμαω την Τζουλιανα με μια τρομερή σφικτι κωλαρα η Άννα δεν άντεξε και ήρθε από πίσω μου και έτσι κάναμε ένα τρελό τρενάκι ! Από την τρελή Καυλα και ηδονή βγήκα πέταξα το προφυλακτικό και έχυσα την Τζουλιανα στην μάπα ! Τρέλα κορίτσια και καλά μπορείς να πεις και δυο κουβέντες !
Εμένα αδερφέ μου έκοψε την καλησπέρα η Φιόνα γιατί ένα βράδυ ήταν δίπλα δίπλα και προτίμησα την Νάνσυ, η οποία της έριξε ένα ειρωνικό χαμόγελο του τύπου "πάρε να έχεις" !!!!Γιατι ρε φιλε μονο εσυ εχεις περασει καλα με την νανσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εγω εχω περασει καλα....
Εμένα αδερφέ μου έκοψε την καλησπέρα η Φιόνα γιατί ένα βράδυ ήταν δίπλα δίπλα και προτίμησα την Νάνσυ, η οποία της έριξε ένα ειρωνικό χαμόγελο του τύπου "πάρε να έχεις" !!!!
Απο την άλλη βέβαια ίσως να έφταιξα και εγώ γιατί μια άλλη φορά σταμάτησα και ρώτησα την Φιόνα αν είδε την Νάνσυ![]()
![]()
![]()
Η φιονα ειναι καλη σε αυτο που κανει αλλα η νανσυ απο εμφανιση ειναι αλλο πραμα...Εμένα αδερφέ μου έκοψε την καλησπέρα η Φιόνα γιατί ένα βράδυ ήταν δίπλα δίπλα και προτίμησα την Νάνσυ, η οποία της έριξε ένα ειρωνικό χαμόγελο του τύπου "πάρε να έχεις" !!!!
Απο την άλλη βέβαια ίσως να έφταιξα και εγώ γιατί μια άλλη φορά σταμάτησα και ρώτησα την Φιόνα αν είδε την Νάνσυ![]()
![]()
![]()
Εγώ στα αρνητικά της , και της έχω πει, ενα θεματακι με τα δόντια της.Η νανσυ θεωρειται απο τα πολυ καλα παιδια του χωρου...αγγελικη εμφανιση χαμογελο που σε σκοτωνει κορμι θανατος.Στα αρνητικα της ειναι οτι αν δεν σε κανει κεφι εχει μειωμενη αποδοση...![]()
![]()
![]()
Το σαιτ περα απο την ψυχαγωγια ειναι και για ενημερωση...εμεις που γνωριζουμε κατι παραπανω πρεπει να μεταδιδουμε τις πληροφοριες και τις γνωσεις που εχουμε...αντικειμενικα χωρις να μπαινουν στη μεση συμπαθειες -αντιπαθειες...αναφερομαι σε ολους και πρωτο βαζω τον εαυτο μου...Εγώ στα αρνητικά της , και της έχω πει, ενα θεματακι με τα δόντια της.
Οσο για αυτό που λες , ισχύει αν και είναι αντιεπαγγελματικο.
Δεν θυμάμαι να έχει τίποτα με τα δόντια της ???!!!!??? Η Κέλλυ ίσως αλλά η Νάνσυ δύσκολα...Εγώ στα αρνητικά της , και της έχω πει, ενα θεματακι με τα δόντια της.
Οσο για αυτό που λες , ισχύει αν και είναι αντιεπαγγελματικο.
Προσπαθω παντα για το καλυτερο....μεχρι να κουραστω...και οπως οι γυναικες πορνοσταρ κρεμανε τα στριγκακια τους εγω θα κρεμασω τις καποτες μου και θα λεω ιστοριες για αγριους...Δεν θυμάμαι να έχει τίποτα με τα δόντια της ???!!!!??? Η Κέλλυ ίσως αλλά η Νάνσυ δύσκολα...
Λάγνε μετά τον επίτιμο (Αλέφα) πλέον μόνο εσύ παίζεις μπαλίτσα τύπε μου και με μεγάλη διαφορά, τουλάχιστον στην πόλη μας!! Τώρα για τις πληροφορίες εδώ μέσα ας είναι καλά 3-5 άτομα. Όλοι οι άλλοι είναι για επιμόρφωση εδώ μέσα, τα έχουμε πει και παλιά ότι ο καθένας θα πρέπει να γράφει την προσωπική του άποψη και εμπειρία ώστε να υπάρχει πολυφωνία. Δε λέμε ότι οι απόψεις όλων μας ταυτίζονται αλλά καλά είναι να γράφουν όλοι.